Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A rák rejtélye

Korunk népbetegsége és egyik vezető haláloka a ráknak nevezett tünet-együttes. Vajon mi állhat e kórság hátterében? Honnan ered a rák? Valóban gyógyíthatatlan, mint ahogyan azt állítják róla? Mi az, amit nem mondanak el a rákról, pedig szükséges lenne? Miért hal meg a kemoterápiás kezelésben részesülők jelentős százaléka? 

 

A szinte legális drogfüggőségre nevelt társadalom második vezető haláloka a rák. A rákos megbetegedések összlakosságra vetített aránya a nyugati világban egyre csak növekszik. A laikusok legfeljebb akkor fogják fel, hogy mire képes a rák, hogy min megy keresztül egy rákos beteg, hogy milyen agónia (haláltusa) vár e kegyetlen betegség elszenvedőjére, ha ők maguk vagy közeli hozzátartozójuk éli át ezt a betegséget annak minden emberi mélységével és kihívásával együtt.

Naponta 1500 ember hal meg rákban, ami elfogadhatatlan. (Megj.: Ez több évvel ezelőtti adat.) Ugyanakkor emberek millióit kínozzák azokkal a módszerekkel, amelyekre a páciensek rákényszerülnek. Vajon ténylegesen nincsenek hatékonyabb és humánusabb eljárások a rák kezelésére, hovatovább gyógyítására? Ássunk a dolgok mélyére!

Naponta 1500 ember hal meg rákban; több mint 100 milliárd dollárt költenek rákkutatásra évente az amerikaiaknak. Ehhez képes hol tartunk?

Bár a média által közölt adatok részint elme-programozók, részint lesújtóak, mégis a tapasztalatok kijózanító, felébresztő és felrázó hatása miatt elkerülhetetlen szembesülni velük és beszélni róluk. Ezért következzen néhány adat.

 • Évente több mint 200 000 embert diagnosztizálnak agyrákkal az USA-ban.
 • Újabb bizonyítékokat találtak, hogy a cukorbetegek hajlamosabbak a vastagbélrákra.
 • Évente kb. 155 000 amerikait diagnosztizáltak vastagbélrákkal és 52%-uk meg fog halni.
 • A hasnyálmirigyrák az egyik leghalálosabb, mivel túl későn veszik észre.
 • Az USA-ban évente 12 000 nő lesz méhnyak-rákos.
 • Ha sokáig élnek a férfiak, akkor prosztatarákjuk lesz? Igen. Ez a legelterjedtebb a férfiaknál: 2011-ben 240 890 az USA-ban. Közülük 33 000 ebben fog meghalni. stb.

 

Felvetődik a kérdés, hogy mitől alakul ki a rák? Hogyan lehetne gyógyítani?

A hivatalos tudományos megközelítés szerint egyik eljárásról sem bizonyítható, hogy képes a rákot meggyógyítani. Minden hivatalos rákellenes kezelési mód a klasszikus orvoslásra épít, ami elsődlegesen – hála a Flexner-jelentésnek – lélek nélküli materializmus. A kemoterápia tüneti kezelésétől és a mellékhatásaitól a betegek finoman szólva is lebetegednek és szenvednek. Az orvosok szerint a kemoterápia veszélyes méreg és rendkívüli biztonsági intézkedéseket kíván meg az alkalmazása.

A kemoterápia kialakulásáról csak annyit, hogy amikor az I. világháborúban mustárgázt alkalmaztak, megfigyelték, hogy a fehérvérsejtek száma drasztikusan lecsökken. Az Iowai Egyetem dokumentumai szerint a mai napig is alkalmazzák a nitrogén mustárgázt kemoterápiás kezeléseknél, még ha semmi sem támasztja alá élethosszabbító hatását.

Ez adta a kemoterápia tudományos elgondolását, tudniillik egyes kemikáliák komoly hatással vannak a sejtek életciklusára. Valójában mindent válogatás nélkül elpusztítanak. A leggyorsabban szaporodó sejtjeink a rákosokon kívül: az őssejtek, az ivarsejtek, a csontvelő, a hajhagymák, a száj- és a torok-nyálkahártya sejtjei. Ez a kemoterápia során jelentkező hajhullásnak, terméketlenségnek, vagy torokszárazságnak a magyarázata.

Hihetetlen adat következik! A „kemósok” elhalálozási aránya 96%-os. Vagyis alig van túlélő. Nem kellene feltenni a kérdést, hogy miért ilyen gyenge ennek a módszernek a hatásfoka, illetve hatékonysága.

Frank Wiewel, az Emberek a Rák Ellen igazgatója mondta a rák kezelésével kapcsolatban, hogy az amerikaiak „olyan kezelésekért fizetnek, amelyek egyaránt hatástalanok és embertelenek”

Barry Lines még ezen is túllépett, amikor kijelentette, hogy „A rák gyógymódjának elleplezése Amerika holokausztja”

 

Mindezek miatt a gyógyszeripar körei háborút indítottak a „rák” ellen is. Szemmel láthatóan nem állnak győzelemre.

Mit is sugallhat a materiális, allopatikus medicina ideológiája, merthogy ez vastagon ideológia?

 • Mindenekelőtt elhitetik velünk, hogy szinte tehetetlenek vagyunk.
 • Elterelik a figyelmünket a valódi okokról.
 • A kutatásra szánt pénz egy részét saját hasznukra fordítják.
 • Minden konkurenciát felszámolnak.

Ebből megint csak arra a konklúzióra juthatunk, amit az egészségügyi összeesküvés című részben már érintettünk.

Holott régen is volt már a rákra gyógymód. Ez derül ki a következő történetből, amit csak summázva mesélek el.

1934-ben Royal Life és a Dél-Kaliforniai Egyetem védnöksége alatt dolgozó orvosok egy csoportja klinikai sikereket ért el a rákért felelős mikroorganizmus elpusztításában egy precíz elektromágneses hullámhossz segítségével. Sok orvos használta sikerrel.

Az Amerikai Orvos Szövetség elnöke, Morris Fishbein részesedést kért a vállalkozásból, amit végül visszautasították. Ezt követően mindent betiltottak a hatóságok, s a kutatási eredmények eltűntek. Kegyvesztetté váltak az említett orvosok, akikkel úgy bántak, mint valamifajta közönséges csalókkal. A módszert kifejtő cikk szerzője autóvezetés közben meghalt.

Ez persze lehetne egy kiragadott példa is, ami olyan távoli múltba vész, hogy ilyen idő távlatából már senki sem tudja hitelt érdemlően megállapítani a valóságtartalmát. Úgyhogy említek egy másik esetet is.

Gaston Naessen biológus egy sor hatékony rákellenes terméket fejlesztett ki az 1950-es években Franciaországban. (GN-24, Anablast)

Mi lett a sorsa? Hatalmas sikereket ért el velük. Sikerszériája egészen addig folytatódhatott, mígnem a hatóságok betiltották. Ezután emberünk Kanadába emigrált. Ott újabb hatékony ellenszert (714-X) fejlesztett ki, ami újbóli sikereket hozott. Naessen-t 1989-ben bíróság elé citálták, de végül nem tudták elítélni.

Hogy kinek álltak útjába e zseniális kutatók eredményei, azt talán a kedves Olvasó is ki tudja már következtetni. De aki nem, annak csak annyit segítek, hogy a pénz útját kell követni.

Szóval egy újabb ellenséget kellett kreálni, amely a rák formájában nyilvánult meg. Működését úgy foglalhatjuk össze, hogy a sejtek rendezetlenül osztódnak. Tüneteit tekintve a rák hasonlít az AIDS-hez: gyengeséggel, fogyással, étvágytalansággal és lázzal jár, amit az immunrendszer elégtelen működése okoz. Mivel a test természetes ellenálló képessége legyengül, már nem tudja megvédeni magát, ezért utat tör magának a rák.

Ne árt tudni, hogy minden nap létrehozunk egy kis rákot a testünkben, amit azonban legyőzünk az immunrendszerünknek köszönhetően. Ám, ha legyengül a védelmünk, akkor burjánzani kezd a rák. A kutatások szerint a rák ráadásul kiválaszt egy hormont, ami lerombolja az immunrendszert. Így az immunhiányban jelölhetjük meg a rák egyik okát, de korántsem a legvégsőt. Ez csupán a jéghegy csúcsa. A rák kezelhető és megelőzhető. Okai azonban nem a testi tünetekben merülnek ki, hanem a lélekben keresendők.

Ezzel azt is kijelenthetjük, hogy a mai három fő választható bevett módszer nem kielégítő eredményekkel jár, miközben agresszívek és komoly károkat tesznek az immunrendszerben:

 • műtét – amputálás
 • sugárkezelés – égetés
 • kemoterápia – mérgezés

Tegyük fel az adekvát kérdést: vajon mi rendelkezünk a saját egészségünk felett vagy mások?

Ki hozza meg a döntés bennünk: a kétségbeesés vagy a bölcsesség?

Létezik-e szelídebb gyógymódja a ráknak?

Milyen alternatív túlélő stratégiákat alkalmazhatunk még az akadémikus orvosi terápiák mellett?

Mennyiben függ a helytelen életmódtól a rák kialakulása?

Egyebek mellett ezekre a kérdésekre keresem a választ a következő cikkemben.

(Megjegyzés: a cikkben szereplő adatok több évvel ezelőtti állapotokat tükröznek.)

 

Jogi nyilatkozat: Cikkeinknek és bejegyzéseinknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre juttatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

Akit jobban érdekel a téma, mindenképpen javaslom, hogy olvasson utána és tudjon meg többet róla.

Alkalmazása mindig csak saját felelősségre ajánlott. Használatáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Nem árt, ha az orvos szakirányú természetgyógyász is!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..