Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A rendőrség a helyi lakosságtól kényszerült muníciót kérni (USA)

Tovább folytatódik a hatalmas hiány, mivel a kormányzat felszippantja a lőszerutánpótlást.

 

Az egész nemzetet érintő óriási munícióhiány miatt a rendőrség még elkeseredettebb rendelkezésekhez folyamodott annak érdekében, hogy a rendőrök felfegyverezve maradhassanak.

 

A Minnesotai Proctorban a rendőrfőnök annyira feldühítette magát, miközben beszállítót próbált találni, hogy végül egy felhívással fordult a lakossághoz, amely arról szólt, hogy a hivatal segítséget kér lőszerszükségleteinek ellátásában a lakosságtól.

 

Walter Woberg parancsnok azután tett lakossági bejelentést, hogy a lőszerbeszállítók közölték vele, még „hónapokat” kell várnia egy 1000 töltényről szóló megrendelésre.

 

Mondom: „Van nektek 40-es kaliberű töltényetek?” Mire ők: „Nos, egyáltalán nincs. Vagy 6-8 hónapba fog telni, mire megkapják.” – mondta Wolberg a NNCNOW.com riportereinek.

 

http://vigilantcitizen.com

 

A rendőrfőnök közölte, hogy mihelyt közzétette a felhívást, egy Proctor-i lakos azon nyomban felajánlotta, hogy 1500 töltényt kölcsönöz a rendőrségnek a személyes készletéből.

 

„A civilek hasonlóképpen tettek, mondván: Ha szüksége van valamennyire, itt rengeteg van.” – közölte Wolberg, hozzátéve, hogy sokan mások is felajánlották, hogy ellátják töltényekkel a rendőrhivatalt.

 

„Számos további telefonhívást kaptam a többi polgártól, amely arról szólt, hogy Hé, ha még több munícióra van szükségetek, nekünk rengeteg van” – közölte Woberg – „Tudom, hogy ha munícióra van szükségem, vannak olyan polgáraim odakint, akik örömmel felajánlják majd a segítségüket.”

 

A rendőrhivatal elmondta, hogy vissza fogja téríteni a polgároknak, amint meglesz a szükséges utánpótlás.

 

Woberg parancsnok megjegyezte, hogy írt a Minnesotai szenátoroknak, hogy tegyenek lépéseket a lőszerhiány megszűntetésére.

Az országos lőszerhiány, amely a szövetségi kormány tömeges lőszervásárlásai nyomán állt elő, már más rendőrhivatalokat is elért, akiknek egymás között kellett csereberélniük az igényeik szerint.

 

Jim Inhofe szenátor a múlt héten azt mondta, hogy úgy véli, az Obama-kormányzat megkísérelte „felszippantani a piacot” és megfosztani a fegyvertartókat a munícióiktól.

 

Mint azt nemrégiben hírül adtuk, a Nemzetbiztonsági Minisztérium bejelentette abbéli terveit, hogy további 360ezer üreges hegyű töltényt fog venni, hogy növelje az elmúlt év során már megvásárolt durván 2 milliárdos tölténykészletét.

 

Inhofe olyan szabályozást kezdeményezett a Szenátusban, amely korlátozná a szövetségi ügynökségek számára az ilyen mérvű muníciókészlet felhalmozását.

 

forrás: Steve Watson, Infowars.com, 2013. május 16.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..