Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Rockefeller Alapítvány valódi terve az aranyrizzsel: GMO (genetikailag módosított szervezet) előállítása népességellenőrzés céljából

http://media.npr.org/

 

Ha valaki egy kicsit is ismeri a Rockefeller család történetét, ami első pillantásra egy tehetős személyekből álló, jóindulatú klán történetének tűnik, amely arra törekszik, hogy anyagilag támogassa a kulturális és a mezőgazdasági fejlődést világszerte, különféle egyéb szociális törekvésekkel egyetemben, akkor egy aljas mesébe ringatja magát.

 

Az 1990-es években a Rockefeller Alapítvány felkereste a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet doktorát, Ingo Potrykus-t, aki a „növények genetikai módosítására” szakosodott, különösen a GMO (genetikailag módosítással előállított) rizsre. Az ő laboratóriumában került sor először egyes genetikailag módosított rizsfajták előállítására. A tudós és csapata nárcisz génekkel kombinálta a rizst azért, hogy növelhesse annak béta-karotin tartalmát. Első ránézésre ez egy jótékony vállalkozásnak tűnik. A biológiailag tápértékében megnövelt rizst egyrészt arra szánták, hogy ellássák vele az éhező nemzeteket, másrészt hogy megoldásként szolgáljon a „világ élelmiszerválságára”. Amióta a nárcisz bakteriális génjét beleültették az A-vitaminnal dúsított rizsbe, úgy gondolták, hogy képes lehet megelőzni az A-vitamin hiánya által okozott vakságot. Ezt a találmányt hívták „arany rizsnek”.

 

Azonban nem ez volt a Rockefeller Alapítvány által finanszírozott első kísérlet, miként erről Judith Rodin 2007. októberi programbeszéde is tanúskodik, aki azt állította, hogy a genetikailag módosított rizsre vonatkozó kutatás már 65 éve folyamatban van. Rodin a következőt osztotta meg a hallgatósággal:

 

http://static.infowars.com/

 

„65 éve, amióta elkezdtük, finanszírozzuk az arany rizs mérnökeinek, Dr. Peter Beyernek, Dr. Ingo Potrykus-nak és több mint 15 másik kutatónak a munkáját. El vagyok ragadtatva, hogy ma bejelenthetem, hogy biztosítani fogjuk az anyagi hátterét a Nemzetközi Rizskutató Intézetnek, aminek a felállításában közel ötven évvel ezelőtt mi segédkeztünk – azzal a céllal, hogy az aranyrizs átmenjen a nemzeti, szabályozó engedélyeztetési folyamatokon Bangladesben, Indiában, Indonéziában és a Fülöp-szigeteken. Ezen felül reménykedünk abban, hogy ez még csak a kezdet.”

 

Ez azt jelenti, hogy már több mint fél évszázada a nemzeti élelmiszerellátás részévé váltak a GMO termékek.

 

A Rockefellerek legkétesebb szándéka Akinwumi Adesina által kibocsátott nyilatkozatban vált nyilvánvalóvá, amikor beszédet intézett a fekete Kongresszusi Jelölőgyűléshez 2007-ben.

 

„Mindent egybevetve, ami a géntechnológiát illeti, az afrikai országoknak jelenleg nincsenek meg azok a helyi szabályozási keretei, amelyek lehetővé tennék számukra, hogy élelmiszer-előállításra géntechnológiát alkalmazzanak. Sok kihívás áll a GM termény bevezetése és termesztése előtt, többek között a genetikailag módosított élelmiszerektől való félelem.”

 

Más szóvivők, akik közvetve és közvetett módon egyaránt a Rockefeller Alapítvány mellett szólaltak fel, megjegyezték, hogy a GMO élelmiszerek nélkülözhetetlenek a harmadik világbeli szegénység, erdőirtási problémák, széndioxid-kibocsátás és a növekvő klímaváltozás miatt. Azonban a legújabb fellebbezés, amit az ENSZ-hez nyújtott be egy több afrikai nemzetből álló csoport (ezek az országok a GMO-támogatók egyik kedvenc példái az élelmiszerhiánnyal kapcsolatban, mondván, nekik szükségük van arra, hogy genetikailag módosított élelmiszereket állítsanak elő), kijelenti, hogy a GMO termékek nem csak ártalmasak az egészségre, hanem tönkre is teszik a régóta meglévő mezőgazdasági módszereket és a kézműves földművelő gyakorlatot, amely évszázadok óta fennáll. Ők vitatják, hogy a harmadik világ országait csakugyan szerves élelmiszerekkel kellene táplálni.

 

Azon kívül több afrikai nemzet elutasítja a GMO élelmiszereket, még akkor is, ha éheznek vagy aszállyal kell szembenézniük, s folyamatosan aggasztja őket, hogy vajon hosszú távon, mit okozhatnak az emberek és a környezet számára a GMO-k.

 

Jelenleg, ott tartunk, hogy teljesen szövevényessé vált az ügy. Dean Klechner, aki a Világélelmezési Díj Tanácsadó Testületének nyugalmazott tagja, vezércikkében azzal állt elő, hogy Bill és Melinda Gates – a Rockefeller Alapítvánnyal ama szándékával összhangban, miszerint egy „zöld forradalmat” indítanak el Afrikában – megjegyezte, hogy ez bizonyára egy „génforradalom” lesz. Az Alapítvány a hosszú távú törekvéseivel kérkedett anélkül, hogy az „eugenika” kifejezést használta volna, amit egyébként teljesen nyilvánvalóan körbeírt.

 

http://okthatsit.com/

 

„A Rockefeller Alapítványnak egy hosszú, komplex és szerteágazó története van a mezőgazdasági fejlesztések népszerűsítése területén a fejlődő országokban. Az Alapítvány az 1940-es években indította el a fő szántóföldalapú programját Mexikóban, ami egy olyan technológiai, látványbéli és eljárási sorozatot indított el, melyeket együttesen „Zöld Forradalomként” ismerünk. (…) A stratégiai helyeken fekvő földek átruházása révén a világ néhány legjobb laboratóriumát ösztönözték arra, hogy részt vegyen a programban.”

 

Amikor összevetjük ezt a nyilatkozatot az olyan megjegyzésekkel, mint Ted Turneréi, aki az Aubudon Magazinnal azt mondta, hogy „…a jelenlegi szintről egy 95%-os csökkenés lenne ideális, ami 250-300 milliós teljes népességet jelent”, akkor láthatjuk, miként játszik Istent ez az intézmény. Olyan élelmiszereket alkotnak, amelyektől bizonyára függők leszünk, amelyek később függővé tesznek az ő gyógyszereiktől, amelyek ezután meghatározzák a népességünk növekedési vagy csökkenési mértékét. Ez nagyrészt bebizonyosodott a legfrissebb kutatásokban, amelyek szerint a GMO-k meddőségi problémákat okoznak a nők körében, valamint születési rendellenességeket és a minap kiadott hírek szerint olyan gyulladásokat a sertéseknél, amelyeket elképzelni sem tudunk, továbbá a beleket olyan szinten zavarja meg, hogy a sertések gyakran „kivéreznek” vagy kimúlnak a GMO okozta bélvérzésben.

 

http://www.citizens.ge/

 

A világméretű demográfiai robbanásnak és a globális környezeti gondokkal való szembeszállás szükségességének a látszata alatt a Rockefeller Alapítvány azt tervezi, hogy lekaszálja a népesség nagy részét a genetikailag módosított élelmiszerek révén.

Számos magas beosztásban lévő emberük van, akik folyamatosan fenntartják az idealizmust. Még Nina Federoff is, aki Hillary Clinton-mak, az USA Külügyminiszterének a tudományos tanácsadója, kijelentette:

 

„Egy új Zöld Forradalom globális elkötelezettséget követel aziránt, hogy modern mezőgazdasági infrastruktúrát építsünk fel mindenhol.”

 

Ugyanakkor elgondolkodhatunk a Rockefeller Alapítvány által 1963-ban az éves jelentésében közreadott kijelentésén:

 

„Az Alapítvány nemzetközi projekteket folytat a világ négy legfontosabb táplálékának – a kukoricának, a búzának, a burgonyának és a rizsnek – a továbbfejlesztésén.”

 

Most, hogy a nyilvánosságot nem az alapítványnak dolgozó tudósok világosítják fel arról, hogy ez a négy legfontosabb GMO milyen rombolást végez az emberi létformában, teljesen tisztán láthatjuk, hogy mi is volt mindvégig Rockefellerék célja. Nincs semmi „zöld” vagy „fenntartható” azokban az élelmiszerekben, amelyek a szerveinket legyengítik, növelik a génjeink révén a rákos sejtek képződésének valószínűségét, avagy a petefészekben ciszták kifejlődését. Ez szinte túlságosan bizarrnak tűnik, hogy átlássuk, de a módosított rizs, kukorica, szójabab és búza ötven éves továbbfejlesztése még csak a kezdete annak az átfogó tervnek, amely betegségek és a szaporodási képességek gyengítése/károsítása révén akarja csökkenteni a világ népességét.

 

forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

szerző és egyéb hivatkozások:

Christina Sarich is a musician, yogi, humanitarian and freelance writer who channels many hours of studying Lao TzuParamahansa YoganandaRob Brezny,  Miles Davis, and Tom Robbins into interesting tidbits to help you Wake up Your Sleepy Little Head, and See the Big Picture. Her blog is Yoga for the New World. Her latest book is Pharma Sutra: Healing the Body And Mind Through the Art of Yoga.

Additional References:

http://www.globalresearch.ca/beyond-golden-rice-the-rockefeller-foundation-s-long-term-agenda-behind-genetically-modified-food/13944

http://www.huffingtonpost.com/2013/06/11/gmo-feed-pigs_n_3423494.html

 

Jogi nyilatkozat: Ennek a cikknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre jutatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

 

fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..