Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A saját szimbólum ismerete és használata

Tudtad, hogy a lelkednek is van szimbóluma? Hiszed, hogy előző életeidből hoztál magaddal olyan emlékeket, amelyekhez hozzáférhetsz, ha a megfelelő kulcsok birtokába kerülsz? Kíváncsi vagy, hogyan indulhatsz el egy olyan gyakorlati úton, amely a saját isteni Énedhez vezet el, akinek a bölcsességéhez és isteni képességeihez rajtad kívül senki más nem férhet hozzá? Akkor ez a kis prezentáció neked szól.

Minden lélek egyedi és megismételhetetlen lényegét tekintve. Amikor megszületünk, akkor lelkünk magával hozza mindazokat az információkat, azt a tudást és azokat a képességeket, amelyekre ebben az életében sorsbéli feladatainak elvégzéséhez szüksége lesz. Megkülönböztethetünk világi és spirituális feladatokat, jóllehet e két kategória egy idő után teljesen összefonódhat egymással.

Képletesen fogalmazva a lélek a puttonyába – az aurájába – bepakolja az említett emlékeit, amiket egész földi pályafutása alatt hordoz magával. Csakhogy mivel iszik a felejtés poharából, ezért korábbi életeinek emlékeihez és elért eredményeihez, képességeihez nem fér hozzá emberként. Voltaképpen egy karnyújtásnyira hordozza magától a lelki kincseit, csak éppen nem emlékszik, hogy hol van a kulcs, ami a ládikóját nyithatná.

Természetesen nem ládikóról van szó, hanem az emberi aura egyik tárolójáról, egy olyan fénygömbről, amely leginkább egy széfhez hasonlítható. Ide kétféleképpen lehet bejutni: vagy az individuum éri el azt a tudati rezgésszintet, amely kulcsként funkcionál ehhez a tárolóhoz, vagy olyasvalakit kér meg, hogy pillantson bele ebbe az energiamezőbe, akit megáldott a Sors egy ilyen jellegű képességgel.

A beavatás útja hosszú és fáradságos, ezért évtizedeket is igénybe vehet, mire valaki eljut erre a tudatszintre. Kézenfekvőnek tűnik tehát a második út, minthogy nem véletlenül kap esélyt az ember arra, hogy a sorsképeiből – és nem kristálygömbökből – valaki kiolvassa a lelkére és a spirituális fejlődésére vonatkozó hiteles információkat.

A sorsképeket tároló fénygömb nem egy tőlünk független valami, hanem a mi emlékeink időtlen tárháza. Jóval több, mint néhány poros-dohos élmény a múltból. Aki ide bepillant, az egy kincsestárba lát bele, egy hatalmas trezorba, ahol akár évezredek emlékei várakoznak arra, hogy a lélek értük nyúljon és felhasználja őket. Sokféle kor, megannyi kultúra és személyes tapasztalat, képességeket sora, nehezen megszerzett bölcsességek, reinkarnációs élmények és szavakkal kifejezhetetlen értékek találhatók itt, melyeket felhalmozott az isteni Énünk. Ezek miatt nevezhető fejlettnek vagy érettnek, de akár fejlődőnek és tökéletesedőnek is az Önvaló.

Ezen a varázslatos helyen található egy vagy akár több olyan szimbólum, amely a lélek sajátja. Ez elidegeníthetetlen. Ha más használni próbálná ezt a szimbólumot, nem működne, mert ez csakis az adott lélekre jellemző kód, a lélek ujjlenyomata, ha úgy tetszik.

A személyes szimbólum – merthogy így hívják – számos lehetőséget tár ki az ember előtt. Olyan, mint egy ékkő, amelyet viselni érdemes és nem egy széfben tartani. Ahogyan a nyakék csillog, úgy ragyog a személyes szimbólum is a testet öltött lélek számára. Fénye nem is annyira az aranyba gravírozott mivoltából fakad, amelyet medálként például nyakban lehet viselni, hanem attól a transzcendens fénytől, amit a szellemi világokba áraszt. A szimbólum olyan, mint egy jeladó, szignálokat küld az Univerzumba. Ezek a jelek tértől és időtől függetlenül áthatolnak mindenen és tudatják a többi lélekkel az individuum erejét. Pontosabban, a saját szimbólumunk vonzani kezdi azokat a lelkeket, akik hozzá hasonlóak és az életfeladatának végrehajtásához nélkülözhetetlenek. Ennek hiányában egészen másfajta sorsszerűséget kell átélnie az embernek. Ám a személyes jelkép úgy igazítja az eseményeket a Sorsban, mint egy hívó jel. Dinamikus változásokat indít el a karmában, amire a Mindenség válaszokkal reagál.

Használata egyszerű: medál formájában viselhető a nyakban, illetve sok esetben többfunkciójú. Az egyik lehetőség az, hogy olyan spirituális szertartásokat végezzünk a segítségével, amelyek a saját lelki fejlődésünket szolgálják, vagy elutazzunk olyan helyekre, ahol korábbi inkarnációinkban éltünk, mert akkor a szimbólum kulcsként funkcionálhat a múlt és a jelen energiái között. Így a személyes szimbólumunk segítségével a hely energiáiból is töltődhetünk. De a lehetőségek száma végtelen.

A személyes szimbólumunk elkísér bennünket egész önmegvalósító utunkon: isteni rezgése terel, irányt mutat, segíti a döntéseink meghozatalát, minthogy a tudatfeletti Énünk rezgését sugározza a jelenünkbe, a gondolkodásunkba, a tudatunkba. A saját jelkép előmozdítja a személyiségünk fejlődését, hiszen a mindennapi énünket és a magasabb rendű Énünket hozza közelebb egymáshoz, s majdan szinkronba egymással.

Az auránk ama tárolójában, ahonnét a személyes szimbólumunk származik, megtalálható számos utasítás arra vonatkozóan, miként lehet teljesen egyénre szabottan felhasználni jelünk különleges rezgését. Tehát nem kell magunktól kitalálnunk a használatát, mert a „megoldás” úgymond készen áll bennünk, hiszen isteni Énünk már mindent előre megszervezett az életünkben. A Sors egyszerre kérdez és válaszol, miközben a lélek tapasztalatokat gyűjt. Aki kíváncsi a saját szimbólumára, hívja sorskép-elemzés céljából kedden, szerdán vagy csütörtökön 14-17h között Horváth Zoltán titkárságát az alábbi számon: 70/330-1288.

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..