Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A spirituális ébredés 10 jele

A spirituális ébredés akkor megy végbe, amikor az ember megmászta az „ön-növekedés” hegyét és elérte azt, amit Maslow „önmegvalósításnak”, Carl Jung „individuációnak”, míg más pszichológusok „teljesen működő emberi lénynek”, vagy „teljes énnek” hívnak. Ez a belső átalakulás érzése, ami az egyén számára a tapasztalatokat személyessé és egyedivé teszi. E cikk célkitűzése nem más, mint néhány olyan szimptómára felhívni a figyelmet, melyek azokat az embereket jellemzik, akik ezen az átalakuláson mennek keresztül.

 

3

 

Az alább felsoroltak a spirituális ébredés olyan jelzései, melyeket az azokat átélőktől származnak. Fontos megjegyezni, hogy ezek a tüntetek végül meg fognak szűnni azoknál, akik az átalakulás eme fázisát már megvalósították.

 

A megnövekedett energiaramlás mellett megjelenhet néhány napos tiszta fáradtsággal és a regeneráció igénye.

 

Ennek a fázisnak a kezdetén több a nyugtalanság az áloméletünkben.

 

Az olyan stimulált érzetek, mint a hideg-meleg érzés, alábbhagynak, ugyanakkor megjelenhet a hirtelen jött remegés (borzongás), és az egész testen végig futó energiakitörés.

 

Remek ötletek, az igazság mélyére látás, a dolgok felszíne mögé nézésre való hajlandóság, fokozottabb együttérzés és tudásszomj. Néhányan nyomást érezhetnek a fejük elülső (homloki) részén, ami az agy logikai és a gondolkodási részéért felel.

 

Ez a megértés, a megismerés és a tudatosság megemelkedett igényének tulajdonítható.

 

Tábor 2017

 

A múlt gyógyítása belső szorongást eredményezhet. Az elutasított, elfojtott és mellőzött problémák felszínre jöhetnek, hogy feldolgozhassuk és elengedhessük azokat.

 

Az olyan testi tünetek, mint hogy fiatalabbnak és erősebbnek nézünk ki, együtt járhatnak az étkezési szokásaink és az életmódunk átalakulásaival.

 

Olyan személyes és csúcsélményeink lehetnek, amelyek során az ember egynek érzi magát a környezetével békében. Jelentéssel bíró álmaink lehetnek és nem szokatlanok a mélyenszántó víziók sem.

 

Egyre inkább vágyakozunk, hogy megszabaduljunk szokványos dolgoktól, az elavult intézményesített gondolkodástól, a vak alkalmazkodástól és a felesleges hiedelmektől, melyek nem a felső énünket szolgálják. Ez a felszabadulás sok bátorságot igényel.

 

Többletjelentéssel bíró jeleket és jelképeket láthatunk és érthetünk meg.

 

Ha olyasvalakinek érzed magadat, aki spirituális átalakuláson ment vagy megy keresztül, akkor vedd körbe magadat békés, tudatos, pozitív, egészséges és támogató emberekkel és körülményekkel. Rendkívüli módon lényeges, hogy óvd magadat, legyél elnéző önmagaddal és szentelj figyelmet arra, hogy a mérgező helyzetektől és kapcsolatoktól megóvd magadat. Ha fizikai és érzelmi problémáid vannak, akkor szakértő tanácsára van szükséged. Ne félj tanácsot kérni tőlük.

 

Megjelent a könyv 2

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.bodymindsoulspirit.com/signs-of-spiritual-awakening-bodymindsoulspirit-com/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..