Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A spirituális ébredés felgyorsult!

A 2012-es esztendőben az emberiség kollektív tudatossága hatalmas lépést tett a magasabb tudatosság felé. Ez a váltás a sejtjeinkben található DNS-ek aktiválódása révén megy végbe. A DNS-eink aktiválódási szintje határozza meg a rezgésszámunkat. Minden olyan alkalommal, amikor a DNS szál aktiválódik, magasabb tudatosságot töltünk le a kozmoszból és hasonlóan magas rezgésű személyeket, helyeket és eseményeket kezdünk bevonzani az életünkbe. Sheryl Kakshialansa, tudós és kutató, a következőt állítja: „A hulladék, avagy alvó DNS egy hatalmas ajándék, amely felgyorsítja a bolygónkon található kollektív tudatosság spirituális ébredését.”

 

Két tudós, Grayzna és Franz, megállapították, hogy a DNS mintázatokat hoz létre a vákuumban, mágneses féregjáratokat előidézve. A féreglyukak olyan alagútszerű összeköttetések az univerzum egyes területei között a DNS-en keresztül, amelyek információkat vonzanak be a térből és az időből, majd továbbítják azokat a tudatunkba. Megfigyelték, hogy ez az információ olyan emberek között adódhat át, akiknek a DNS-e már bekapcsolt, illetve aktiválódott állapotban van.

 

2.1

 

Az alapvető emberi DNS lenyomat 12 szálas struktúrára épül. Ez pediglen azt jelenti, hogy a tudatosság 12 dimenzióját képes kisugározni és megtestesíteni, illetve megvalósítani. Akinek egy vagy kettő szál aktiválódott a DNS-éből, az csupán egy 16MB ROM memóriával rendelkező számítógéphez hasonlít. Ámde, amikor az egész DNS struktúra aktiválódik, akkor olyan, mint amikor egy szupergyors internetkapcsolatot adnának a számítógépünkhöz. Szinte minden elérhetővé válik számunkra a szándékunk és az intuíciónk segítségével.

 

A legtöbb embernek csupán egy DNS szála altív. Ha keresővé válunk, készen arra, hogy akár az érzéki örömökről is lemondjunk valami olyan dologért cserébe, amit nem értünk, illetve ami nem megfogható a számunkra, akkor a második DNS szálunk is „fel fog ébredni”. Majdnem az összes őszinte kereső embernél már aktív a DNS második szála.

 

A másodiktól a hatodik szálig tartó ébredés a megvilágosodás periódusa. A hatodiktól a tizenkettedikig tart a megtestesülés időszaka. Mire a 12. is aktivizálódik, addigra megtestesüléssé válunk. A 12. szál aktiválódása után több száz új réteg nyílik meg. Ezt jelenti a „poornavtara”, akin keresztül rengeteg igazság és kinyilatkoztatás tárul fel folyamatosan a világ számára. Tehát a kérdés az, hogy miként ébreszthetjük fel a DNS szálaink következő szintjét?

 

A harmadik szál aktiválásának a technikája nem más, mint hogy emlékezzünk arra, hogy kik is vagyunk. Állandóan gondoljunk arra, hogy kik is vagyunk valójában. Természetes dolog, hogy egy részünk az az identitás, amit a világ felé mutatunk. Amint ezt tesszük, egy másik részünk azonnal azt mondja, hogy ez nem lehet azonos önmagunkkal, mivel ez az öntudat állandóan változik. Te magad győzöd meg magadat arról, hogy a világ számára kivetített öntudatod megváltozzék.

 

2.2

 

Fél óra leforgása alatt egy másikká változhat. Néha, amikor nem tudjuk fenntartani a szociális én-tudatunkat, vagy amikor ez az identitás szenvedést okoz nekünk, akkor 21 perc alatt – ami egy időkör – megváltoztathatjuk azt, amennyiben leülünk magunkkal beszélgetni. Ez képlékeny és változékony. De akkor miként lehet ez az öntudat az énünk? Akkor kik is vagyunk valójában?

 

Pár perc alatt úgy érezhetjük, hogy van egy olyan pont, aminél sarokba szorítottuk önmagunkat. Ki ez az én. Mi az én? Egy csendes tudatosság fog átáramolni rajtunk pár másodperc erejéig. De mivel nem tudunk a sarokba szorítottság nyomása alatt létezni, kizökkenünk! Ez valamilyen másik személyre vagy tárgyra ugrik tovább, s ez a gondolat elvész. Ez arra utal, hogy eljutottunk a DNS-ünk harmadik száláig, de azt nem tudtunk megtartani. Itt kell keresgélnünk. Ez az a pont, ahol beszélgetnünk kell önmagunkkal: Most nem csupán a testemet teremtem meg, hanem a teljes DNS struktúrámat. A keresés olyan, mint a „súlyemelés”. Behatol a DNS-szerkezetünkbe. Amikor a tudatosságunkkal eddzük magunkat, akkor ezt az elképesztő nyomást érezzük, nem pedig fájdalmat. Amikor tudatosak vagyunk, akkor az nem szenvedés. Az izmainkban és a szervezetünkben tapasztalható nyomásként írhatnánk le. Amikor erős nyomást érzünk az izmainkban, akkor komolyan határozzuk el, hogy a súlyemelés által megváltoztatjuk a DNS szerkezetünket. A tudatossággal és a kereséssel tovább folytatjuk azt, amit az izmaink nem kívánnak megtenni! Íme, így tudnak ezek az elképzelések tapasztalattá válni bennünk.

 

Az intenzív keresés legalább négy-öt DNS szálat tud felébreszteni. Nincs szükség semmire, csupán kiapaszthatatlan vágyra. Az almamag ellenállhatatlan vágya miatt válik bőven termő fává, illetve ezáltal szaporodik az őssejt is. Ugyanezen az elven lesz az egy sokká. Így válik lassacskán a kifelé mutatott identitásunk is az individuális tudatunk felszínes részévé. Amikor a világnak mutatott öntudatunk teszi ki tudatosságunk java részét, akkor emberek vagyunk, amikor megszűnik, akkor mi vagyunk Isten.

 

 

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!   

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..