Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A szabad energia rejtett ára

Sok mindent beszélnek jelenleg az úgynevezett „szabad energiáról”. Más szóval a nullponti mezőből származó, megmutatkozó energiáról és arról, hogyan lehetne ez megoldás az emberiség energiaproblémáira, hogy miként segíthet meggyógyítani a Föld Bolygót azáltal, hogy fenntartható megoldást kínál. Először is ebben a kontextusban egyáltalán nincs olyan, hogy „szabad” az ok-okozat miatt. Mivel az univerzumban valamennyi hatás a ’minden/semmi’ kauzalitásából fakad, valamennyi cselekedetnek van kihatása. Ha én energiát táplálok egy rendszerbe, akkor más érző életformára leszek hatással valahol a táplálékláncban, még akkor is, ha eleinte a hatás láthatatlan…

 

Ok és okozat

 

Képzeld el, hogy egy csónakban állok egy tökéletesen nyugodt tavon, majd elhatározom, hogy felugrok a levegőbe a hajó orra felé. Vajon a csónak álló helyzetben marad? Nem, hátrafelé mozdul többé-kevésbé ugyanannyi energiával, mint amennyivel előrébb mozdult. Lényegében ezen az egyszerű módon tetten érhető az ok-okozat univerzális törvénye. Ha az egyik helyről energiát veszek el, és elvezetem az egyik irányba, akkor egy azonos erősségű, de ellentétes hatást kapok valahol máshol. Bizonyos fokig megzavarom a tavat és benne más életet is…

 

     Úgy érzem, hogy a spirituális mozgalom vállalja azt a kockázatot, hogy a „szabad energia” egész elképzelése tévútra vezesse.

     Például képzeljük el a hagyományos eszközök és a „szabad energiával” működő eszközök közötti átváltást.

     Most éppen kb. 3 milliárd ember rendelkezik mobil telefonnal. Mi történik, ha lecseréljük ezeket „szabad energiás” telefonokra?

     Mi a helyzet az autókkal, a repülőgépekkel, a vonatokkal, a számítógépekkel, a tévékkel, a mikrohullámú sütőkkel stb., stb.?

     Honnan jönnek majd az erőforrások és milyen hatásuk lesz?

 

Amennyire én tudom, a korai emberi civilizációknak, amiket a tudatossággal ellentétben álló idegenek támogattak, hihetetlen energiákkal rendelkeztek arra, hogy átformálják és megváltoztassák a föld energiamezejét (az időjárási mintákat is beleértve). Lényegében igazán koncentrált állapotba hozva, a szándékkal irányított elmével egybekapcsolt, negyedik halmazállapoton keresztüli működésnek megvolt a képessége, hogy a környezetet a leghatékonyabb módon átalakítsa. Viszont alapjában véve elveszíti a kapcsolatát az egyetemes áramlással – amely amúgy spontán – abban az esetben, ha nincs szándéka és nem a rendszerben élő valamennyi életforma legelőnyösebb érdekeit tartja szem előtt, nem csak egyetlen létformáét.

 

A szándék előre feltételezi, hogy Ön és én tudjuk, mi a legjobb más érző életforma számára.

Ha úgy döntök, hogy az áramlás egy bizonyos módon változzon meg, akkor én megváltoztatom az áramlást valahol máshol egy másik lény számára.

Ki ad nekünk ehhez jogot?

 

http://img0.liveinternet.ru/

 

Az ellenőrzés karmája

 

A korábbi, mégis fejlettebb civilizációk nyomai világszerte még mindig nagy számban fellelhetők. Tekintsd meg a youtube-on a Japán partjainál, a tenger alatt található Yonaguni romjairól készült filmet. Egy csupán egyetlen elképesztő példa a világban található ősi, megfejthetetlen építményekre. Tudomásom szerint e megalitok közül néhányat azzal a szándékkal építettek, hogy ellenőrzés alá vonják a Föld mágneses mezőjét és kihasználják a nullponti energiát, illetve néhány esetben befolyásolják az időjárás rendjét. Szerintem ez volt az a pont, ahonnét a föld ökológiai rendszereinek a természetes egyensúlya valóban elkezdett kibillenni.

 

Az a karmának a része, hogy jelenleg sokan élünk itt ezekben az időben. Szerintem a célunk itt nem más, mint hogy az „ellenőrzési karmánkat” feldolgozzuk. Azért vagyunk itt, hogy felfedezzük, hogyan fogadhatjuk el a dolgokat úgy, ahogy vannak, zavarkeltés és beavatkozás nélkül.  Azért vagyunk itt, hogy valóban bekapcsolódjunk az ok-okozat szélesebb körű összefüggéseibe.

 

És mivel az emberiség ellenőrzés alá vonta a földet a múltban, az a karma, amelyet mi éppen most élünk át, az ellenőrzés tükörképeként keletkezett – az ellenkező hatású tudatosság megnyilvánulásaként és a tapasztalható tömegkontrollnak a mátrixaként.

 

Mesterséges környezet

 

Még akkor is, ha sokan egyelőre nincsenek tudatában, mi mindnyájan azért vagyunk itt, hogy feldolgozzuk a karmánkat és hogy folytassuk a spirituális evolúciónk természetes utazását. Ez az alapvető húzóerő, amely a felemelkedéshez vezet.

 

A társadalmunkban manapság megfigyelhető beavatkozási program foggal-körömmel ellenáll ennek a természetes átrendeződésnek. Úgy tűnik, hogy a célja nem más, mint létrehozni egy mesterséges valóságot, amely a genetikailag módosított élelmiszereken, a geomérnöki környezeten és a szuperfejlett technológián alapszik, melyeket a lefokozott szubhumanizmus tart fenn. Legalábbis a látszólagos irányultságából ítélve, ezt az elkerülhetetlen következtetést szűröm le.

 

Ez az Ellenkező Tudatosság megtévesztő módon elárasztja a gondolatainkat és magasabb dimenzióból játszik az érzelmeinkkel, és véleményem szerint a fejlett technológia mézes madzagját kínálja fel, hogy rávegye az emberiséget az ellenőrzött fejlődésre, a mesterséges környezetre és a „szabad energia” mozgalmak is vállalják a kockázatot, hogy pont besétálnak ebbe a csapdába.

 

     Ez pontosan az, amire a Hopi Vének figyelmeztettek minket. Két ösvény kínálkozik az emberiség számára: az egyik a fejlett technológia, amely pusztuláshoz vezet, míg a másik a Föld természetes evolúciós ösvényével való összehangolódás/átrendeződés.

 

http://joporteka.hu/

 

Átadni magunkat az átrendeződésnek

 

Hiszem, hogy a Föld természetes egyensúlyának visszarendeződése meg fog történni, akár tetszik nekünk, akár nem, akár megpróbáljuk irányítani, akár nem. Észre szoktam venni, hogy az aktív fordulópontok korai hatásainak vagyunk a szemtanúi, melyek magasabb éghajlati hőmérséklethez vezetnek, radikálisan megváltoztatják az időjárási szokásokat és a Föld felszínének általános megtisztulásához vezetnek – valószínűleg ahhoz, amire a hopi vének a Nagy Megtisztulásként utaltak. Érzem, hogy az energiarendszer éppen most indítja be ezt az igazságot.

 

Így aztán az emberiség számára a kulcslépés az lenne, ha elfogadná ezt a természetes átrendeződést és a karmája letudásán dolgozna. Ez arról szól, hogy engedjük el az elméből eredő programjainkat és helyettük nyíljunk meg belül a pillanatok természetes sorozatának. Ez olyasmi, amitől az emberiség már régen elbitangolt: ez az isteni igazság érzete, amit most sürgősen helyre kell állítani.

 

Én nem azt mondom, hogy nem kéne alkalmaznunk a fenntartható technológiákat. Azt állítom, hogy a nullponti „szabad energia” nem azt a megoldást fogja hozni, amit elvárunk tőle. Számomra az élet természetes rendjével való újbóli összehangolódás hat igazán ösztönzőleg, és szerintem az szolgálhatná a legfontosabb érdekeinket, ha átadnánk magunkat annak.

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Szárat György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..