Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A szabadkőművesek irányítanak – Egy hölgy felfedte az igazságot, majd kitessékelték a képviselőházi szavazás alatt

Amikor a 16 napos kormányzati fizetésképtelenség a végéhez készülődött, egy asszony felmenet az emelvényre a Képviselőház termében és Istenről, illetve a szabadkőművesekről üvöltözött, amíg ki nem vezették.

 

http://news4themasses.files.wordpress.com/

 

Az incidens a múlt szerdán (október 16-án) történt a kései órákban, amikor a Képviselőház már majdnem megszavazta a törvényjavaslatot, hogy újra beindítsa a kormányzást és felemelje az adósságplafont.

 

Todd Zwillich a Public Radio International-től úgy tudósított erről, hogy a nő a Képviselőház gyorsírója, Diane Reidy volt. Ő posztolta ki a nő megjegyzéseinek a hanganyagát.

 

„Belőle nem lehet gúnyt űzni!” – kiabál egy nő a felvételen. – „Ez nem egy Isten oltalma alatt álló nemzet. Ha nem lett volna…, akkor az Alkotmányt nem írták volna a Szabadkőművesek. Ők Isten ellen fordultak.”

 

Patrick Terpstra, a Cox Washington vezető producere, kiposztolta a nő eltávolításának a videóját:

http://www.youtube.com/watch?v=38aMAMxY5io

 

A törvényhozók azt mondták, hogy a nő azt kiabálta a Képviselőházról, hogy megosztott és hogy az maga az ördög. Joaquin Castro, Texas demokrata képviselője, azt állította, hogy a nő arcán őrült tekintet ült. Miközben a biztonságiak a lifthez vezették, hallani lehetett, ahogy ezt ordítja: „Ez nem egy Isten oltalma alatt álló nemzet. Sohasem volt az.” – Azt is üvöltötte: „Dicsőség legyen Istennek, és az Úr Jézus Krisztusnak!”

 

Ez a kifakadás akkor történt, amikor a Képviselőház arról a jogszabályról szavazott, amely véget vet a kormányzati csődnek és kiterjeszti a szövetségi adósságkorlátozást.

 

A The Washinton Post szerint Gerry Connolly képviselő „rokonszenvét” fejezte ki a gyorsíró iránt, „mivel valami nyilvánvalóan történt ott”. A riporterek és a bámészkodók egy sor zavaros üzenetként támasztották alá az incidenst.

 

„Az alkotmányt nem kellett volna a Szabadkőműveseknek írniuk. Ők Isten ellen fordultak!”

 

http://www.pakalertpress.com/

 

Mivel a dokumentált jelentésekből kiderül, hogy a Chase bank már teljesen korlátozta a különféle számlákról történő készpénzfelvételeket és befagyasztotta a banki átutalásokat, ezért úgy döntöttem, hogy az ügy végére járok és felhívtam az országos Chase információs vonalat. Azt találtam, hogy minden üzleti számlatulajdonos kapott egy furcsa megszorításokat részletező dokumentumot, amely a teljes számlahasználatot 50 000 dollárban maximálja, ráadásul még maguk a Chase alkalmazottjainak sincs fogalmuk arról, hogy az intézkedéseket miért is vezették be.

 

Még a felügyelő menedzser is azt válaszolta az arra vonatkozó kérdésemre, hogy „a Chase ügyfelei miért nem engedélyezik a saját pénzügyeikhez való hozzáférést”, hogy lehetőségük van az ügyfeleknek a „díj megfizetésére” a tőkéjük visszavonása érdekében, miután „”platina számlássá minősültek fel” egy nem részletezett felminősítési költség nyomán.

Ne felejtsük el, hogy az egész zárlatot a banki bevételek „kockázatán” és állandó „biztonságán” túl kezdeményezték. Akkor miért féltek annyira, amikor úgy alakult, hogy vissza kellett volna adniuk az ügyfeleiknek a saját pénzeiket?

 

A valóságban úgy áll a helyzet, hogy a bankok felkészülnek egy ciprusi stílusú forgatókönyvre, ahol még a saját pénzügyeiket is rögzítik a mega bankok vagy a szabályzaton, vagy a felülről jövő parancsokon keresztül. A mega bankok különösen gyűlölik a készpénzes kifizetéseket és betéteket, mert ők csupán a képernyőn szereplő, adósságalapú digitális számokkal szoktak foglalkozni.

 

A gyakorlat időzítése érdekes, amikor kielemezzük a jelenlegi amerikai gazdasági helyzetet, amely az összeomlás szélén billeg. Peter Schiff, amerikai befektetési ügynök, üzletember, író és pénzügyi kommentátor, arra figyelmeztet minket, hogy rosszabb formában vagyunk jelenleg gazdaságilag, mint amilyenben a 2008-as pénzügyi krízis előtt voltunk, amelyből még mindig fel kellene épülnünk.

 

Az USDA arra utasítja az államokat, hogy ne adják meg/akadályozzák/ az Elektronikus Átutalásos Segélyeket november hónap során további intézkedésig, amivel egy potenciális élelmiszerjegy válságot hoznak létre, amely nagyon könnyen lázadásokhoz és kiterjedt fosztogatásokhoz vezethet, amennyiben a kormánycsőd elhúzódik.

Az USDA, amely a SNAP-t (A Kiegészítő Táplálkozási Segélyprogramot) felügyeli, levélben adta ki a rendeletet a SNAP ügyintézőknek, amely kimondja: „Az Államokra leselkedő, működési kérdéseket és megszorításokat megértve, és a maximális rugalmasság megőrzésének érdekében, arra utasítjuk az Államokat, hogy tartsák fel a novemberi fájlkiadásaikat és az átutalásaikat halasszák az Állam elektronikus segélyfolyósító feleire további értesítésig.”

 

Forrás: youtube

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..