A szerzői jogokról és azok használatáról

Ez az oldal tartalmazhat olyan szerzői jogok által védett anyagokat, amelyek használatát a szerzői jog tulajdonosa nem engedélyezte. Úgy gondoljuk, hogy ezen az oldalon történő non-profit és kifejezetten oktatási célú tevékenységünkkel nem sértjük meg a szerzői jogvédelem alatt álló anyagokat. Ismeretterjesztő és oktatási tartalmú cikkeinkkel, blog-bejegyzéseinkkel, a különféle fényképekkel, videókkal stb. senkinek sem kívántuk megsérteni a szerzői jogait. Soha nem állt szándékunkban jogvédett anyagokat akármilyen módon használni, plagizálni vagy eltulajdonítani. Sőt, álláspontunk szerint rövid cikkeink, idézeteink és hivatkozásaink sokkal inkább kedveznek az esetleges jogtulajdonos szellemi munkájának és érdemeinek azáltal, hogy akaratlanul is népszerűsítik és reklámozzák azt.

Mindazonáltal, ha valakinek bármilyen jogi sérelme merülne fel a www.boldognapot.hu oldalon található tartalmakkal kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk! Ilyen esetekben a fentiekben említett saját meggyőződéseinken túlmenően készen állunk azonnal eleget tenni az érintett szerzői jogi tulajdonos akaratának. Ennek értelmében készséggel eltávolítjuk vagy módosítjuk, illetve kiegészítjük az esetlegesen jogvédelem alatt álló anyagot a további jogviták elkerülése végett.

Ha és amennyiben ezen oldal bármely szerzői jogok által védett anyagát valaki saját célra kívánja felhasználni, feltétlenül forduljon az eredeti jogtulajdonoshoz engedélyért.

A www.boldognapot.hu oldalon található vélemények és nézőpontok nem feltétlenül és nem minden esetben egyeznek a tulajdonos, az egyes szerkesztők, szakértők és/vagy cikkírók véleményével. Továbbá nyilatkozunk, hogy cikkeinknek és bejegyzéseinknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre juttatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

A www.boldognapot.hu oldalon található teljes egészében saját szellemi alkotásunknak tekinthető cikkek és tartalmak utánközlése lehetséges a következő módon: az oldal megnevezésével és a forrás aktív linkkel történő megjelölésével. Pontosabban: Az oldalon található teljes egészében saját szellemi alkotások a Creative Commons Nevezd meg! ‿Ne add el! ‿Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználhatók. A weboldal ilyen jellegű tartalmának ettől eltérő felhasználása jogellenes.

Jogi nyilatkozat: Cikkeinknek és bejegyzéseinknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre juttatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.