Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A szex és az aura energiái

Ügyeljünk arra, hogy kivel osztjuk meg az intim energiáinkat. Az ilyen szintű bensőségesség összefonja az auránk energiáit a másik személy aurájának energiáival. Ezek az erős kapcsolatok, függetlenül attól, hogy mi mennyire jelentéktelennek gondoljuk azokat, spirituális szennyeződéseket hagyhatnak maguk után, különösen az olyan emberekben, akik semmilyen tisztító – fizikai, érzelmi vagy más egyéb módszert – nem alkalmaznak. 

 

5.1

 

Minél intimebb kapcsolatba keveredünk valakivel, annál mélyebb lesz a kapcsolat, és partnereink aurái annál jobban összefonódnak a miénkkel. Képzeljük el valakinek a rendezetlen auráját, aki többféle emberrel hál együtt és hordozza ezeket a különféle energiákat. Lehet, hogy nem vagyunk annak a tudatában, hogy mások érezhetik azt az energiát, ami taszíthatja a pozitív energiákat és bevonzhatja a negatív energiákat az életünkbe.

 

„Mindig azt mondom, hogy soha ne aludj olyasvalakivel, aki nem szeretnél lenni.”Lisa Chase Patterson

 

Úgy tudom, hogy a fenti idézet eredeti szerzője Lisa Chase Patterson. Arról, hogy ő a szex folyamán végbemenő energiacserélődések intim természetéről írt, számomra ismerős dolog, mivel erről évek óta tartok előadást a barátaimnak. Kellemes volt számomra látni, hogy más is beszél erről a témáról.

 

5.2

 

Mindannyian fizikai lények vagyunk, azonban ezzel egy időben sokkal többek is vagyunk ennél: „energiákból álló lények”. Amikor intim kapcsolatba kerülünk valakivel, akkor az energiáink egybeolvadnak az övéivel. Nem számít, hogy az OBE (asztrál) szex, fizikai szex vagy orális szex – bármikor, amikor intim közelségbe kerülünk egy másik emberrel (avagy emberekkel), az energiáikból valamennyit befogadunk, magunkba szívunk és fordítva, ők is felvesznek valamennyit a mi energiáinkból.

 

Amennyiben pozitív, szerető és felemelő emberekkel szeretkezünk, akkor a csodálatos energia fog megkötődni bennünk, ami felemel minket. Ha negatív, pesszimista, labilis, depressziós emberekkel szeretkezünk, akkor az energiaszintünk leesik és közönyössé válunk a mindennapi életünkben.

 

Tartsd észben, hogy ha egy ember sokféle emberrel alszik együtt, akkor magába szívja azok energiáit. Egy házas férfi és nő a házastársa energiáit fogja magába szívni és ez fog összekeveredni a te energiáddal, amennyiben te vagy az a másik férfi vagy nő. És vice versa.

 

Tehát legközelebb, amikor ágyba bújsz valakivel, illetve amikor partnert szeretnél szerezni az asztrál szeretkezéshez, emlékezz arra, hogy hacsak meg nem tisztítod a saját energiáidat rendszeresen, „bensőséges” kapcsolatba fogsz kerülni mindazokkal, akikkel intim kapcsolatban voltál.

 

Ó, hogy ezt te tudod, és ebben semmi újdonság nincs! A keresztények gyakran hívják ezt a kapcsolatot „lélek-kötelékeknek”. Ezt is alaposan kitárgyalja a Tantrikus Szex stúdiuma.

 

5.3

http://alexgrey.com/art/paintings/soul/copulating/

 

Amikor nemkívánatos energiákat halmozunk fel a mindennapi életünkben, akkor a rendszeres auratisztítás támogatja az egészséget és a jólétet. Mint a lelki porcicákat, úgy gyűjti be az auránk a szennyeződéseket egészen addig, míg végül mi nem teszünk valamit annak érdekében, hogy megszabaduljunk tőlük…

 

Ugyanígy van ez a személyes higiéniával. Ha nem fürdünk, akkor a testünk egyre piszkosabbá válik. Fokozatosan elviselhetetlenné válik a szag. Végül pedig a testünk betegségek és baktériumok melegágya lesz. Ha nem tisztítjuk az auránkat, akkor a spirituális energiarendszerünk is egyre jobban bekoszolódik. Végül, visszatetszőkké válunk mások számára (jóllehet talán nem is fogjuk tudatosan érteni, miért). Az energiarendszerünk ezután alacsonyabb rezgéseket kezd magához vonzani, amelyek szintúgy egészségtelenek részint a mi, részint mások számára.

 

A modern kultúrában elvárjuk az emberektől, hogy törődjenek a személyes higiéniájukkal oly módon, hogy rendszeresen tisztálkodnak, ha nem is naponta. Azonban, még nem vagyunk ennyire spirituálisan fejlettek!

 

Auratisztítás

 

Ahogyan egy kézmosás megtisztítja a testünk egy részét és az arcmosás egy másik résznek viseli gondját… úgy az auratisztítás különféle megközelítési módjai elősegítik azt, hogy az energiarendszerünk különféle aspektusait megtisztítsuk.

 

Néhány auratisztító módszer könnyen alkalmazható – a személyes higiéniával összehasonlítva olyan, mint egy átöltözés, vagy a beparfümözés. Ezek is hasznosak, de nem helyettesítik a fürdést! Az auratisztítás más módszerei ettől mélyebbre hatolnak – azzal egyenértékűek, mintha jól felsikálnánk vagy egy méregtelenítő SPA-kezelésen vennénk részt.

 

Tisztító módszerek

 

 

Epsomi sóval (Keserűsóval) való fürdés

 

A víz segíthet a szennyeződés eltávolításába fizikailag és energetikailag egyaránt. Tegyünk epsomi sót (a tengeri só is megteszi) a fürdőnkhöz, ami stimulálni fogja a saját energiáink áramlását és beszívja az aura kisebb lelki szennyeződéseit.

 

Úszás

 

A vízben való merítkezés segít az aura megtisztításában. A tengervíz sót és ásványi anyagokat tartalmaz, különösen hasznos az aura kisebb lelki szennyeződéseinek az eltávolításában.

 

Napfény

 

A szelíd, mértékletes napozás stimulálja a saját energiáink áramlását. Néhány alacsony rezgés nem tud létezni a ragyogó fényben.

 

5.4

 

A négy leghatékonyabb auratisztító módszer

 

 

  • Aurameditáció

 

Még a legegyszerűbb meditáció is segíthet bennünket az ellazulásban és az elengedésben. Az aurameditáció közvetlenül együttműködik a nemkívánatos energiák elengedésével azáltal, hogy leföldeli, megtisztítja az aurát, az energiacsatornákat és a csakrákat. Az egyik leghatékonyabb módszer az aura megtisztítására és karban tartására az energia alapú meditáció.

 

  • Auraharmonizáció

 

Egy auraharmonizáció során a gyógyító segít nekünk abban, hogy az energiarendszerünk megszabadulhasson a nemkívánatos energiáktól. A gyógyító hozzásegít bennünket ahhoz, hogy lelki szennyeződések nélkül földelhessük le magunkat, megszabadulhassunk a blokkjainktól és szabadon áramoltathassuk az energiáinkat.

 

  • Auraelemzés

 

Gyakran megzavarhatnak bennünket más emberek energiái. Amikor az idegen energiát összetévesztjük a sajátunkkal, akkor nem akarjuk elengedni. Azért ragaszkodunk hozzá, mer azt hisszük róla, hogy a miénk! Egy tisztánlátó auraelemzés, egy auralátó segíthet beazonosítani a saját energiáinkat és felismerni az idegen energiákat. Amikor ráébredünk, hogy egy energia nem a miénk, akkor sokkal könnyebb megszabadulni tőle.

 

  • Az érzelmeink átélése

 

Amikor blokkolt az érzelmi energiánk, az pangást vagy tartalékolást idézhet elő a spirituális energiarendszerünkben. Ez megkönnyítheti a nemkívánatos energiák megrekedését. Ha lehetővé tesszük a magunk számára, hogy a rejtett érzéseink felszínre kerülhessenek, az energia-kibocsátást eredményez. Ez a gyakorlat és áramoltatás elősegíti a lelki/pszichikai szennyeződések kitisztítását.

 

Egyéb auratisztító módszerek

 

Szél

 

Ha fedetlen testtel állunk erős szélben, az elősegíti a felesleges energiák elengedését. Ahogyan a tengeri szél tartalmaz párát, sót és ásványi anyagokat, úgy az óceáni cél különösen jótékonyan hat az aura megtisztulására.

 

Kertészkedés, vagy a természetben való tartózkodás

 

A kertészkedés, illetve a természetben lét során közvetlen kapcsolatba kerülhetünk a földdel. Ez segíthet nekünk a leföldelésben és a felgyülemlett energiáink leengedésében.

 

Kreativitás/Alkotókészség

 

Amikor valami számunkra lelkesítő dologgal foglalkozunk, az egy „kreatív emelkedettséget” ad nekünk. A kreatív energiák eme impulzusai ösztönzik a saját energiarendszerünk áramlását és elősegítik a blokkok és a felesleges energiák elengedését.

 

Ha többet szeretnél megtudni az auratisztítás és az aurafejlesztésről, akkor látogass el hozzánk:

www.facebook.hu/napvallas

Aktuális képzéseinkről és programjainkról az alábbi e-mail címen érdeklődhetsz: marisziklas@invitel.hu (Sziklás Józsefné, Marika)

Source: www.themindunleashed.org

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..