Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Teremtő ölelésének kérése

A Napvallás tulajdonképpen egy komplett életfilozófia, ami hajlamosítja az embert arra, hogy másképpen, a valóságnak megfelelően lássa a világ dolgait, az őt megillető helyre helyezze el magát ebben a világban, s az önbeavatás ezen útját járva fejlődjön.

 

Ez a rituálé a Napvallás egy olyan módszere, amely abban segíti az embert, hogy az anyagi világ komoly súlyként ránehezedő kötöttségeitől megszabaduljon. Hiszen, ha az ember jól ismeri az élet élvezetes arcát, akkor a kísértések is személy szerint környékezik meg, amely lehet egy érzelmi érintés, valami gondolat, akár egy testi szenvedély is, s ezek egy idő után földhöz kötik az embert.

 

Ez a szer Égi Erők közvetítése által segíti az embert, hogy ezektől a terhektől megszabaduljon, s ebben a felszabadult állapotában tovább járhassa a felemelkedés, az önbeavatás útját a jó emberré válás érdekében!

 

A rituálé során az Őstevőt (értesd: a Teremtőt vagy az Öreg Istent) szólítjuk meg, aki mind a felső, mid az alsó világban lakozik. Azt a mindent átható intelligenciát, aki a világmindenséget is létrehozta.

Őt kérjük meg arra, hogy befogadjon abba a minőségbe, amely a Mindenséggel azonos.

Őt kérjük, hogy öleljen magához minket és segítsen abban, hogy felfoghassuk az életünk értelmét és azokat a dolgokat, amelyeket most tennünk kell.

 

 

Természetesen ahhoz, hogy az ember elfoglalhassa az őt megillető helyet az életben, minden felesleges gondolattól, érzéstől és cselekedettől meg kellene szabadulnia. Ez olyan fokú tisztulás, amelyet a legtöbb ember még elképzelni sem tud. Ennek ellenére kis lépésekkel megvalósítható a letisztultság első néhány fokozata, amelyen már elindulnak a belső változások az emberben a jó irányba.

 

Végül is, nem feltétlenül egy élet alatt éli meg az ember a hasznos és egyéb tapasztalatok valamennyi formáját. Van, aki előbb, van, aki később, de rá fog ébredni arra, hogy felső világok támogatásának elnyerése érdekében neki is tennie kell valamit.

 

Amikor az embernek elege lesz már a botorkálásból, a felső világtól való elválasztottságából, s mindazokból a hátráltató dolgokból, amelyek elkülönítik őt valódi Önmagától, akkor a Napvallás gyakorlásába kezd, s így összhangba kerül a Teremtővel és boldoggá válik. Ennek függvényében költözik a lelkébe és szellemébe a boldogság és az elégedettség. Egyébként a helyes útnak, a helyesen élt életnek ezek is az ismérvei közé tartoznak.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..