Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A teremtő tudat Te magad vagy! Élj a lehetőségekkel, vagy ne csodálkozz a sorsodon!

Hogyan veheti birtokba az egyes ember saját teremtő képességeit? Hogyan erősítheti fel magában a határtalan energiákat? Mivel akadályozhatja meg, hogy vágyai és akarata teljesülhessen?

 

A titok: TELJESÍTSD A SORS AKARATÁT!

Az ember minden további nélkül lehet „szerencsés”, „sikeres”, „szabad” és „gazdag”, korlátlanul teremthet bőséget, amennyiben együttműködik a sorssal.

SORS = ISTENI GONDVISELÉS = TEREMTŐ = VILÁGMINDENSÉG TÖRVÉNYEI

Amikor az embert lelombozza valami, akkor nem jut eszébe az a sok tanulság, amit az élettapasztalataiból meríthetne. Miért? Mert nem éber és nem tudatos eléggé. Egyféleképpen lehet ezen változtatni: folyamatosan, újra meg újra emlékeztetni kell magunkat arra, hogy a gondolataink, az érzéseink stb. teremtő erővel bírnak.

A teremtő képességeinket ne hagyjuk parlagon heverni! Ne legyünk passzívak! Ne legyünk önfeladóak! Ha hirtelen máson nem is, csak a hozzáállásunkon tudunk változtatni, az már fél siker.

A Sors sokszor előre tudja, hogyan fogunk dönteni. De a lecke, a visszaigazolás, a tükör, mindig nekünk szól!

Hagyatkozz a Sorsra! Teljesítsd az isteni erők akaratát és mindent jókor és jó mennyiségben fogsz kapni, amint az összhang létrejön közted és az isteni akarat között.

Az pedig mindenki saját illúziója, hogy neki jobb volna mindent most azonnal, ingyen és áldozathozatal nélkül megkapni, amikor kitalálja. Mivel mi egy élő rendszerben élünk – sok lélekkel és teremtménnyel egyidejűleg –, a sorsainkat össze kell hangolni. Vannak egyéni és léteznek közös szempontok, csak egónk miatt mi erről szeretünk megfeledkezni.

 

A titok: NE TÉVEDJ LE AZ UTADRÓL!

Az igazi, bőséget adományozó lehetőségek a saját életfeladataink teljesítése közben adatnak meg. Igen, megadatnak. A karma életutak özöne, millió és egy megvalósulásra váró lehetőség mezője. De nem minden lehetőség gyümölcsöző! Van olyan gyümölcs, amire vágyunk, de íze keserű, sőt olykor még mérgező is.

Teremtő tudatossággal megáldva élhetjük az életünket – ez hatalmas ajándék. Ha valaki rátalál, ráhangolódik a saját optimális életútjára, akkor vigyáznia kell, hogy ne térjen le róla! Meg kell tanulni elutasítani minden olyan behatást és befolyást, ami eltérítheti céljai kibontakozó megvalósulásától. Ebben segítségére lehet az intuíciója, a megszerzett tudása vagy akár a hite, de már kevésbé a szerettei. Ezt úgy értem, hogy akik a legjobban ismernek, ők mindig elfogultak velünk és még a legjobb akarattal is más irányokba akarnak/tudnak terelni, mint ami a karmánk szerint való.

 

A titok: CSINÁLD VÉGIG, AMIT ELKEZDTÉL!

Ne legyél túl türelmetlen. Az életben sok minden az időzítésen és az időtartalom múlik. Az érdemes céljainknak megvan a méltó áruk. A könnyebb hosszú távon nem feltétlenül jobb. S fordítva, a vezeklés nem feltétlenül vezet a célhoz. E kétséget szülő helyzetnek az egyik megoldási stratégája a következő: ha nincs hiba, akkor nincs szükség vezeklésre. Sokan ugyanis ott hibázzák el, hogy hagyják magukat lebeszélni, eltéríteni az eredeti útjuktól, az elrendelésüktől, attól a céltól, amiért leszülettek. Ez óriási hiba! Az ember ilyenkor rossz üzletet köt, amiért vezekelnie kell.

Hogy ne legyen egyszerű a helyzet, sokszor a szülők vagy a párok vagy a barátok duruzsolnak olyan információkat a „szeretteik” fülébe, amikkel átirányítják egy teljesen másik útra az embert. Az emberi természet pedig hajlamos elcsábulni, a könnyebbet, a hihetőbbet, a pillanatnyi érdekeinek vagy épp a sértettségének megfelelő szemléletet választani. De attól még nem lesz valami igaz, hogy sokan hiszik, vagy sokan állítják.

Én azt ajánlom, hogy amit elkezdtél az életfeladatoddal kapcsolatban, azt csináld is végig! Soha ne add fel! Mert aki állhatatos és az Élet folyásával egy irányba tart, azt mindig áthatja a boldogság. Ha nem hat át, akkor tarts önvizsgálatot!

 

 

A titok: LÉGY HŰ AZ ELVEIDHEZ, AMENNYIBEN AZOK BEVÁLTAK!

Amikor pedig önvizsgálatot tartasz, vedd sorra, hogy mik azok az elvek, amelyek a gyengeségeidet erősítik és melyek az erősségeid. Utána válaszd szét a durva erőt a finomaktól. Az egót tápláló erő mindig erőszakos, elnyom másokat vagy épp önmagát fojtja el, mindig meg akarja mutatni saját nagyszerűségét, az ilyen erő örökösen hiú és reklámozza saját múlékony „igazságait”.

Ezzel szemben a valódi erő mindig belülről fakad. A valódi erő mindig önmagunk teremtő tudatának a forrásából merít, soha senkit sem vádol vagy bírál. Tiszteli ugyanis a szabad akaratot és értékrendjét nem erőlteti másokra még szóban sem. Tisztában van azzal, hogy az élet nagyszerűségét csakis egyénileg fedezheti fel az ember (tudniillik a lelki képességeivel). Ha elmesélik neki, az nem igazi tudás, csupán a tudás látszata.

A valódi erő nem más, mint saját teremtő tudatosságunk kiterjesztése és bölcs felhasználása. Ez a folyamat sokszor belátásokkal kezdődik. Például annak belátásával, hogy mi mindenen kell változtatnunk magunkban. Ne maradj hűséges olyan elvekhez, amelyekről az élet bebizonyította számodra, hogy hamisak. Szabadulj meg a tévképzeteidtől, különben a mindenségben a tévedéseidnek megfelelő erők visszhangját fogod hallani, majd visszahatását fogod tapasztalni.

Ugyanakkor a valódi elvekhez – a mindenség alaptörvényeihez – való hűség elengedhetetlen lelkünk kiteljesítéséhez. Megjegyzem, ezekből nincs sok és egyáltalán nem bonyolultak az emberi értelem számára! A Mindenség ugyanis minden szinten EGY-SZERŰ! Ismerd meg és meglátod!

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

  • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
  • Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)
  • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
  • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
  • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
  • Főnix programunkon
  • Ébresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..