Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A titokzatos Góbi-tenger, mely vidéket egykoron Isten igazi fiai népesítették be

Egy ősi legenda, valamint az egyik tudományos nézet szerint is volt valaha a távoli múltban, még egy hatalmas katasztrófát megelőzően egy csodálatos szigettel rendelkező tenger, amely azt a mai Góbi sivatagot borította, mely Kína és Mongólia területein ível át.

 

Maga Roosevelt elnök javasolt oda expedíciót, mivel hitt abban, hogy egykoron fák nőttek a Góbi-sivatagban, majd pedig amikor a fákat kivágták, akkor változott meg az éghajlat.

 

Amennyiben egyszer újra fák nőnének ott – vélte az elnök – az helyrehozhatná az éghajlatot.

 

A Tűz Fiainak és a Láng Urai szekere érkezett a ragyogó csillagról…
http://geolog.egu.eu/

 

A teozófia tanítás szerint:

 

„Hajdanán egy olyan sziget feküdt ott, ahol ma a Góbi-sivatag található, melyet a miénket megelőző faj maradéka népesítette be; egy maroknyi Adeptus, vagyis az „Isten Fiai”, akikre manapság csak Brahman Pitris-ként hivatkozunk, s még egy rokon értelmű névvel találkozhatunk a káldeus Kabbalában is. Részint a tradíciók, részint a Nagy Könyv feljegyzései úgy magyarázzák, hogy Ad-am és He-va nevű, tolakodóan kíváncsi feleségének napjai előtt, ott, ahol jelenleg sós tavak és elhagyatott, meddő pusztaság honol, valaha egy hatalmas beltenger létezett, mely kiterjedt egész Belső Ázsiára, a pompás Himalája hegyláncra és annak nyugati nyúlványaira.

 

Ez a tenger az utolsó jégkorszakig marad meg, amikor is egy olyan helyi kataklizma, amely a vizeket délre és nyugatra seperte, ki nem alakította a jelenkori nagy kietlen sivatagot és csupán egy bizonyos oázist hagyott maga után…”

 

Egy ősi indiai szöveg egy olyan Sunatkumâra nevű rejtélyes és intelligens lény valódi földet éréséről tesz említést, akinek a neve „örökké fiatalt” jelent.”

 

Ő a szekerén érkezett és a Góbi-tengerben található szigeten szállt le.

 

A saját fajtájából való lényekkel érkezett meg. Barátságosak voltak az emberek számára. Sokféleképpen oktatták az embereket és segítettek nekik életük tökéletesítésében.

 

A szöveg a következőképpen örökíti meg az érkezésüket:

 

„A kifürkészhetetlen magasságból mennydörgést hallatva, az egész eget tűznyelveikkel betöltő lángok közepette érkezett meg a Tűz Fiainak és a Láng Urainak szekere a ragyogó csillagról. A Góbi –tenger fehér szigetére szállt le, az illatozó virágok csodálatos zöld vidékére.”

 

Egy szent kínai írás és a tibeti Dzyan Könyve szintúgy megerősíti, hogy a régmúltban, jóval a biblia Ádám és Éva előtt, létezett egy valódi Istenivadékok által benépesített hatalmas ország, akikről úgy tartják, hogy „kék szemű és szőke hajú” emberek voltak, illetve az „égből szálltak alá”.

 

Ezek az égi lények lettek aztán az emberiség isteni tanítói, akik egy mennybéli háborút követően űzettek a Földre éppen úgy, mint a bibliai bukott angyalok. Ők adták át a műveltség fortélyait az embereknek, illet számos olyan értékes dologra tanították meg őket, amelyek megkönnyítették a mindennapi életüket.

 

Úgy tartják, hogy ezek a lények mindent tudtak az égboltról és a Földről. Teljes mértékben uralmat gyakoroltak a Föld elemei, a víz, a tűz és a levegő felett.

 

http://mongoliantravel.com/

 

Az ezoterikus tantétel szerint a „harmadik háborút” úgy emlegetik, mint amire a 4. Faj közeledtekor került sor a 4. és az 5. Faj Adeptusai között, azaz a szent sziget Beavatottjai és az Atlantiszi varázslók között. A hagyomány úgy tartja, hogy az „Istenfiak”, avagy a szent sziget nagy beavatottjai előnyt kovácsoltak a Vízözönből azért, hogy megszabadítsák a Földet az Atlantisziak között élő varázslóktól.

 

A védikus irodalom, amelyre a legkorábbi Indiában talált szövegekként hivatkoznak, a következőkről számol be:

 

„…a nagy fehér csillagról származó emberek Kr.e. 18 617 841. évben helyezték át lakhelyüket a Góbi-tenger szigetére.”

 

Azt beszélik róluk, hogy előbb egy erődöt építettek, majd egy várost, utána pedig olyan víz alatti alagutakat hoztak létre, amelyek összekötötték a gyönyörű szigetüket a szárazfölddel.

 

Badan Jilin – „A homokdűnék királya”

 

Badan Jilin a Góbi legnagyobb és legelhagyatottabb sivataga…

 

Mindez nagyon-nagyon régen történt, nehéz is egy ily távoli múltról fogalmat alkotni a Föld történetében. Azonban, bolygónk rendkívül hosszú históriával büszkélkedhet.

 

A teozófiai tanításokból arról is értesülhetünk, hogy:

 

„… nincs még egy olyan hely – még Peruban sem –, melyre több hagyományt aggattak volna rá, mint amennyit a Góbi-sivatagra. Valaha a Független Tatárországban helyezkedett el a futóhomok eme roppant sivataga – már amennyiben a beszámolók hitelesek –, s ez adott otthont a világ valaha létezett egyik leggazdagabb birodalmának. Úgy hírlik, hogy a felszín alatt oly gazdaság, olyan aranykincsek, szobrok, fegyverek, használati tárgyak és minden olyan eszköz pihen, amely civilizációra, fényűzésre és képzőművészetre enged következtetni, s amilyennel a kereszténység jelenlegi fővárosa sem büszkélkedhet manapság.

 

A Góbi homokja rendszeresen keletről nyugatra mozog a folyamatosan keletkező, félelmetes szélviharok előtt. Alkalomadtán néhány rejtélyes kincs kerül napvilágra, viszont a helybéliek nem merik azokat megérinteni, mivel az egész körzet mágikus tabu tilalma alatt áll. 

 

A Bahti-k, azaz a rút, de mégis odaadó törpék, őrzik e történelem előtti nép titokzatos kincsét, várva azt a napot, amikor a ciklikus időszakok váltakozása ismét fel nem lebbenti a fátylat az emberiség előtt a történetükről. A Góbi-sivatag vadonját és voltaképpen a Független Tatárország és Tibet egész területét féltékenyen óvják az idegen betolakodástól.

 

Mindazok, akiknek engedélyezik az áthaladást rajta, a legfőbb hatóság ügynökeinek a különös gondjaira és kalauzolására vannak bízva, s nekik becsületbeli kötelességük beszámolni a nem hírszerzésre vonatkozó helyekről és személyekről a külvilág számára. Előbb vagy utóbb el fog jönni az idő, amikor a sivatag félelmetes homokja feltárja régóta eltemetett titkait…”

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/gobidesertsea.php#ixzz3DOwFa4XZ

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..