Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A tudósok feltérképezték a „világűr Bermuda-háromszögét”

Egy Brazília feletti térség közismert arról, hogy ott a műholdak meghibásodnak, valamint bizarr fényeket és más jelenségeket látni.

 

A Bermuda-háromszög a legtöbb ember számára ismerős terület az Atlanti-óceán északi térségében, ahol számos hajóról és repülőgépről úgy hiszik, hogy rejtélyes körülmények között tűnt el, ugyanakkor létezik egy másik ilyen régió Dél-Amerika felett, amely ugyanilyen problematikusnak bizonyul.

 

A dél-atlanti anomália néven is ismert területet évek óta kapcsolatba hozzák a műholdak és az űrhajók meghibásodásaival.

 

A Hubble Űrtávcsőnek egyszer elromlottak a műszerei, miközben a terület felett haladt el, és a Nemzetközi Űrállomás fedélzeti számítógépről ismeretes, hogy tönkrement, és néhány űrhajós különös villódzó fényeknek is a szemtanúja volt.

 

http://gettoptens.com/

 

E problémák oka a föld mágneses mezőjének egy gyenge pontja, ami az energiarészecskék megnövekedett arányának tudható be, s a földkörüli műholdak az átlagosnál magasabb sugárzási szintnek vannak kitéve valahányszor elhaladnak felette.

 

Olasz tudósoknak nemrégiben sikerült precíz térképet készíteniük az anomália határairól és felfedezték, hogy úgy tűnik, mintha évenként 37 kilométerrel kelet felé haladna.

 

Azonban a földön nincs mitől félnünk, mivel a sugárzástöbbletről úgy gondolják, hogy csupán a 200 kilométeres vagy a feletti magasságban található tárgyakra hat.

Forrás: News.com.au

http://www.unexplained-mysteries.com/stories/111513/things-ive-experienced–part-2

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..