Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A tudósok kimutatták, hogy az emberi genetikai kód „rejtett” nyelve lehet a DNS aktiválás kulcsa – www.boldognapot.hu

Az amerikai genetikusok szerint az emberi DNS-be rejtett másodrendű kód megváltoztatja annak mikéntjét, ahogyan a tudósok a betegségeink és az egészségünk értelmezése céljából eddig olvasták DNS-ünk utasításait és értelmezték annak mutációit.

 

Amióta az 1960-as évben megfejtették a genetikai kódunkat, a tudósok elfogadták, hogy kizárólag arra használatos, hogy információkat fogalmazzon meg a fehérjékről, azonban a Washingtoni Egyetem tudósai közölték, hogy felfedezték, hogy a genomok a genetikai kódot két különböző „nyelvként” alkalmazzák.

 

Az egyik – amelyiket régóta értjük – azt határozza meg, hogyan is jönnek létre a proteinek, a másik utasításokat ad a sejtnek, hogy mi alapján ellenőrizze a géneket. Az egyik nyelv a másikra van írva, ezért is tudott a második nyelv ilyen hosszú ideig rejtve maradni. – tette közzé egy egyetemi kiadvány csütörtökön.

 

4.1

 

„Több mint 40 éven át azt feltételeztük, hogy a genetikai kódra gyakorolt DNS változások csakis azt befolyásolják, hogy a fehérjék milyen módon képződjenek.” – mondta volt a John Stamatoyannopoulos, a UW genón-tudományokkal foglalkozó professzora. – „Most már azzal is tisztában vagyunk, hogy ez az emberi DNS olvasásáról szóló alapfeltételezés hiányzott a kép feléből. Ezek az új felfedezések kihangsúlyozzák, hogy a DNS egy hihetetlenül erős információraktározó eszköz, amelynek működése meglepő módokon teljesen ki van aknázva.”

 

A genetikai kódrészeknek kettős céljuk van: az egyik a fehérje-szekvenciákkal kapcsolatos, a másik a gének ellenőrzéséhez kapcsolódik – mesélik a kutatók –, s mindkettő szemmel láthatóan egymással összhangban fejlődött ki.

 

Úgy tűnik, hogy a gén-ellenőrző utasítások segítenek stabilizálni a fehérjék bizonyos jótékony tulajdonságait, valamint a képződésüket. – állítják.

 

A felfedezésnek arra nézve van számottevő következménye, hogy a tudósok és a fizikusok hogyan értelmezik a beteg ember genómját és tudnak-e új ajtókat nyitni a betegségek kórmeghatározása és kezelése terén.  – mesélte Stamatoyannopoulos.

 

„Tény, hogy a genetikai kód egyidejűleg kétfajta információt határoz meg, ami azt jelenti, hogy a proteinek szekvenciáját megváltoztató számos DNS-változás voltaképpen azáltal vált ki betegségeket, hogy megszakítja a génellenőrző programokat vagy mindkettő mechanizmust együttesen.” – mondta a tudós.

 

In5D Függelék

Gregg Prescott tollából

 

Nyilvánvaló módon nem létezik „hulladék DNS”, s a DNS-készületünk egészének speciális célja és funkciója van.

 

EL tudnám képzelni, hogy a GMO élelmiszerek fogyasztása negatív irányba tudja megváltoztatni a DNS-ünket, ami többek között az egyik oka annak, amiért oly fontos volna a lehető legkevesebb genetikailag módosított élelmiszert fogyasztanunk. Hébe-hóba kedvünk szottyanhat egy szelet pizzához, de fennáll az esélye annak, hogy a szószhoz genetikailag módosított paradicsomot használtak és hogy a sajt feldolgozott volt. Ennek ellenére, alkalomadtán modern társadalmunk java része genetikailag módosított élelmiszereket fog fogyasztani. Amennyiben pedig tudatosan annyi organikus élelmiszert fogunk fogyasztani, amennyit lehet, akkor a sejtkárosodás valószínűsége exponenciális fog csökkenni.

 

Nem az a valaki tart minket vissza, akik vagyunk. Nem azok vagyunk, akiknek önmagunkat hisszük.

Nem az a valaki tart minket vissza, akik vagyunk. Nem azok vagyunk, akiknek önmagunkat hisszük.

 

Ma láttam a fenti képet a Facebook-on. Szenteljünk egy percet ennek!

 

Gregg Braden kutatása szerint 64 kodonból (kodon = három bázisból álló csoport) csupán 22-vel rendelkezünk. Valószínűleg a 42 szunnyadó kodont genetikai úton manipulálták az Anunnakik annak érdekében, hogy egy olyan rabszolgafajt hozzanak létre, amelyet ma alkotunk (gazdasági rabszolgákat egy összeomló félben levő fedezetlen pénzrendszer számára).

 

Tételezzük fel, hogy ha minden kondonunk be volna kapcsolva, akkor valószínűleg bármit megtehetnénk! Ezért önmagamon folytattam kísérleteket, melyek során megpróbáltam megtalálni ezeknek a kondonoknak a bekapcsolási módjait. Erről többet is olvashatsz itt: How Can We Change Our DNA Right Now?

 

Az alábbi videóban szintén erről beszélek:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=229&v=l6efnRU1j7o

 

Nem az a valaki tart minket vissza, akik vagyunk. Nem azok vagyunk, akiknek önmagunkat hisszük.

Az egyik leglényegesebb pont ahhoz, hogy megpróbáljuk aktiválni valamennyi kondonunkat, nem más, mint hogy higgyünk abban, hogy ez megtörténhet. Ahogyan az már számos tudók esetében előfordult, akképpen lesznek majd olyanok, akik kinevetik majd egy olyan dolog eshetőségét, amire korábban nem volt példa.

 

Végeredményben minket nem világosítottak fel a DNS-kel kapcsolatban a teljes igazságról, s azokról a lehetőségekről, amelyekre a DNS-ünk tesz bennünket képessé. Bárki is fog rájönni arra, hogyan aktiválhatja az összes kondont, lehetősége lesz az egész világot meggyógyítani azonnal azáltal, hogy összekapcsolja a Felső Énjét a világ fennmaradó részével, s megkérdezi attól, hogy szeretne-e meggyógyulni.

 

Ugyanakkor megadatna Föld-Anya meggyógyításának a lehetősége is egyszerűen azáltal, hogy a kezeinket a földre fektetjük, s egy csapásra meggyógyítjuk a vizeinket, a levegőnket és az élelmiszerellátásunkat.

 

Ezen kívül rendelkezhetnénk minden elképzelhető képességgel, mint amilyen a levitáció, a tisztánlátás, a telekinézis, az azonnali teremtés stb.

 

Biztos vagyok abban, hogy sokkal több olyan dologra vagyunk képesek, amit eddig elhitettek velünk, vagy amit nekünk eddig az iskolában megtanítottak. A kormányzatok által használt félelem-propaganda szándékosan próbál bennünket a félelem alacsony rezgésszintjén tartani. Amint a félelem eloszlik, a teremtő képességeink hatványozottan megsokszorozódnak.

 

Fordította: Száraz György

Forrás: http://www.riseearth.com

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..