Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A valódi kényszerbetelepítés! Üzenek, hogy mindenki megértse!

Jómagam tanácsadásaim, elemzéseim és egész munkásságom során bizonyos értelemben mást sem teszek, mint az emberek felesleges, túlérzékeny, eltúlzott és alaptalan hiedelmeit korrigálom. Miért? Mert ezek a magunk gyártotta fájdalmak és félelmek olyan szenvedéseket okoznak, amelyek megkeserítik a mindennapjainkat és léptem-nyomon átprogramozzák a jövőnket. E cikk apropóját az előttünk álló hetek és hónapok egész társadalmunkat megmozgató slágertémája szolgáltatja: a kényszerbetelepítés körüli mizéria.

 

Sem pro, sem kontra nem óhajtok állást foglalni e témában. Mindenki szíve és intelligenciája szerint értékelje a helyzetet. Mindezt a felhajtást lelki alapon és az emberi pszichére gyakorolt hatásai felől közelíteném meg.

 

http://zvzda.ru/

http://zvzda.ru/

 

Megfigyeltem, hogy ahol tartósan ütik fel fejüket a félelmek, ott alapvetően torzul a személyiség. Vegyük észre, hogy egyre többször az ember túlélő mechanizmusaira apellál a mindenkori személytelen hatalom, ha úgy tetszik, a világ. Tudatmanipuláló médiánk oly mesterien kiépült, hogy ma már elegendő csupán meghallani vagy elolvasni egy félelmet sejtető szalagcímet vagy hírt, mint amilyen a kényszerbetelepítés, a bevándorlók, az ISIS (magyarosan ejtve: ÍZISZ), az iszlám terjeszkedése, a közelgő vallásháború, a kerítésépítés, a közel-keleti konfliktus, a koreai vagy az iráni atomfegyver, a különféle összeesküvések, az újabb adók stb., s máris beindul a tudatalattink védekező mechanizmusa.

 

Az emberi személyiség egy igencsak fontos és értékes része a világban ránk leselkedő veszélyektől mindenáron óvni akaró védekező reflex. Ez látszólag csupán egy idegi folyamat, holott ha a mélyére tekintünk, akkor felismerhetjük, hogy személyiségünk egyik alapprogramjáról van szó.

 

09.10. png

 

Itt álljunk meg egy pillanatra, és tudatosítsuk magunkban, hogy a félelem egy lélekidegen válaszreakció, mivel a lélek mint olyan isteni eredetű és halhatatlan, tehát meg nem sérülhet, ártani nem lehet neki, sem az elmúlás, sem a halál nem tudja elpusztítani! Következésképpen a szellemünk egy része, amit mi személyiségnek hívunk, szokott védekezni reflexszerűen.

A személyiségünkön belül vannak olyan részek – szinte önálló entitások bennünk –, amelyek riadót fújnak, amikor a testünket, testi létünket vélt vagy valós bántalom, ártalom érheti és veszélybe sodorhatja. Önvédő apparátusunk végső célja a fennmaradásunk szavatolása.

 

Okolhatjuk emiatt az evolúciót, vagy gyanakodhatunk Isten művére, de könnyen beláthatjuk, hogy sokszor elemi érdekünk védekezni a helyett, hogy hánykódnánk az élet tengerének hullámain. Egy azonban biztosnak tűnik számomra, nevezetesen, a rendre tervezett és boldogságra szánt életünket és testi – lelki – szellemi egységünket sokkal több olyan kreált féleleminger és tudatosan irányított pusztító behatás éri, amely nem valós, sőt irracionális.

 

Hivatkozási alapot mindig lehet találni arra, hogy éppen mi fenyegeti a mindennapi kisember-létünket. Kegyetlenségekkel teli és válságokkal terhes korban élünk, amelyben veszélyt felvonultatni, vagy kockázatra hivatkozni olyan, mintha azt mondanánk valakinek, aki a Balatonban fürdőzik, hogy vigyázzon, mert nem csak vízzel, hanem iszappal, hínárral, mindenféle állatkákkal és hideg-meleg áramlatokkal fog találkozni. Ez a világ a maga jellegénél fogva szennyezett – ez mind energetikailag, mind fizikailag érzékelhető. Vegyük észre, hogy rettegésre szolgáló ürügyet eddig is, és ezután is fel tudnak vonultatni a nagyokosok. Emlékezzünk csak a globális felmelegedés, a túlnépesedés rémképeire, hogy a 2012-es világvége-forgatókönyvekről már ne is beszéljünk.

 

Az általam felvetett „gondolatszennyezésre” – most lehet, hogy egy új fogalom született –, illetve a gondolatok helytelen, félelemmel való megválaszolására a magam részéről nem tartom végső és tökéletes megoldásnak a fájdalomcsillapítókat és a nyugtatókat. Tapasztalatom szerint sokkal inkább az emberi gondolatvilág és érzelemvilág harmonizálása kínálná a kiutat ebből az elsötétülő világból, amely tele van riadókészültséggel, iszonyattal és kegyetlenkedéssel.

 

A gondolatilag megvezetett és lelkileg sakkban tartott ember azért sem kérdőjelezi meg az egyes veszélyek valódi okait, mert olyan sebességgel érik egymás után a megerősítő ingerek, hogy fel sem merül benne, hogy az ideológia hamis vagy legalábbis torzított.

 

Nem mondok újat azzal, hogy a tisztánlátáshoz tisztaság kell! A tisztaság egy tudat- és egy lelkiállapot, amit leírhatunk a gondolatvilágunk és az érzelmeink békéjével, a nyugalommal, a boldogsággal, a kiegyensúlyozottsággal is. Én az állítom, hogy az ember eredendően és alapvetően harmóniára lett teremtve, továbbá csakis kiegyensúlyozottan képes helyesen értékelni a valóságot. Ehhez azonban minden felesleges félelemtől és szorongástól meg kell szabadítanunk magunkat. A kreált félelem is csak egy elkorcsosító szokás, egy bénító függőség, egy lehúzó energiaörvény, melyet a megfelelő módon kell kezelnünk és egy határon belül kell tartanunk, amíg bennünk létezik. Nem volna szabad megengednünk, hogy a félelem túlnőjön az emberben lakozó jóságon és mindenhová betelepülhessen, beköltözvén a mindennapi érzésvilágunkba, ahol a boldogság pillanatait élhetnénk meg. Ez a valódi kényszerbetelepítés, mely már sajnos megtörtént. Ideje, megszüntetnünk a gondolatszennyezettségünket és felismernünk, hogy ennek a „betelepülésnek” az elhanyagolása és a félelem gerjesztése semmi jóra nem vezet.

 

Üzenek, hogy mindenki értesülhessen róla: új utak kínálkoznak arra, hogy a félelmeinket és a szorongásainkat csökkentsük és megszüntessük. Nem születtünk hibátlannak, de van bennünk egy hibátlan rész. Te döntsd el, hogy melyik irányba indulsz igazságkeresőként. A napvallás szertartásai az örök értékekért vannak!

 

könyv

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

  • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
  • Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)
  • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
  • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
  • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
  • Főnix programunkon
  • Ébresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

napvallas@gmail.com

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..