Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Vatikán, amely az ördögűzők új generációját képezi

Az ördögűzők iránti kereslet növekedése arra ösztönözte a Katolikus Egyházat, hogy megkettőzze a képzési erőfeszítéseit.

 

http://cathnews.co.nz/

 

Az Egyház a szeánsztáblák (Quija-táblák), a fekete mágia és az egyéb okkult praktikák használatának növekedésének tulajdonítja az ördögűzési esetek gyarapodását, továbbá reméli, hogy több pap kiképzése nem csak megfékezi ezt a tendenciát, hanem ugyanakkor csökkenti a jogosulatlan ördögűzés egyéni alkalmazásának számát.

 

„A démoni megszállottság eseteinek gyarapodása annak az eredménye, hogy az emberek pártolják az okkultizmust.” – közölte Francesco Bamonte páter az Ördögűzők Nemzetközi Társaságából. – „Az a kevés ördögűző, aki az egyházmegyéinkben van, gyakran nem képes a nagyszámú segítségkérést kezelni.”

 

Az igények növekedésének ellenére azonban csak kevés megszállotti esetet tartanak hitelesnek.

„Azokban az esetekben, ahol a mentális betegségek szemmel láthatók, megpróbáljuk orvoshoz küldeni őket.” – mondotta Vincenzio Taraborelli páter, aki kihangsúlyozta, hogy „nagyon ritkán” fordul elő, hogy valódi ördögűzésre van szükség.

Forrás: http://www.unexplained-mysteries.com/news/260360/vatican-training-new-generation-of-exorcists

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..