Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Vatikán és a földönkívüliek léte

Corrado Balducci teológus szerint van realitása a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételnek

 

http://despertandoargentina.files.wordpress.com/

 

Monsignore Corrado Balducci (1923. május 11-én született Olaszországban és 2008. szeptember 20-án hunyt el Olaszországban) a Vatikáni Kúria római katolikus teológusa, a pápa közeli barátja, majd sokáig a római érseki egyházmegye ördögűzője volt, továbbá a Népeket Evangelizáló Kongregációban, valamint a Hit Terjesztésének Társaságában töltött be prelátusi szerepet.

Számos könyvet írt a rock- és a metálzene tudatküszöb alatti üzeneteiről, az ördögi megszállottságról és a földönkívüliekről.

 

Monsignore Balducci gyakran szerepelt a sátánizmusról, a vallásról és a földönkívüli lényekről szóló műsorokban az olasz tévében.

 

Balducci 1954-ben szerzett diplomát a Pontificia Accademia Ecclesiastica-n, ahol a leendő pápai követeket, illetve nunciusokat képezik ki.

 

Balducci azt nyilatkozta, hogy a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételnek van realitása.

 

A Sátánról

 

Balducci a következőket mondta:

„A Sátán egy olyan angyal, aki a saját akaratából vált gonosszá; ő (bukott) angyalként egy spirituális lény. Következésképpen valóban létezik, amit nem tudunk közvetlenül bizonyítani, ennek ellenére nem kevésbé bizonyos, amióta a Jelenések Könyvének a teljesen dokumentálható történelmi tényei közé tartozik.

Ha az Úr nem tárta volna fel az igazságot, az ember soha nem lett volna képes bizonyossággal felismerni (ily módon) az angyalok és a démonok létezését (…)

A Sátánnak angyalként az emberit sokkalta meghaladó képességei és sajátosságai vannak; mindazonáltal ezért használják az angyalok az erejüket a jó érdekében, míg a démonok a gonosz és romlott céljaikra.” (Domenico Caruso – Parapsicologia oggi – “Nel Mondo del Mistero” – Centro Studi “S. Martino” – S. Martino (R.C.), 1987.)

 

A Római Katolikus Egyházzal tanításaival kapcsolatban kihangsúlyozta, hogy a földönkívüli találkozások „nem démonikusak, nem pszichológiai sérüléseknek tudhatók be, s nem vezethetők vissza a megszállottságra, ellenben ezek a találkozások megérdemlik, hogy gondosan tanulmányozzák őket”

Tagadta azt a szóbeszédet, miszerint a Vatikán utánajárt volna a különböző országok pápai követségeire érkezett, földönkívüli találkozásokról szóló bejelentéseknek.

Balducci szakvéleménye 2008-ban tágabb kontextusba került, amikor a Vatikán főcsillagásza, José Gabriel Funes is kifejtette a földönkívüli élet lehetőségét.

 

Idézetek

Ahogyan Isten ereje határtalan, akképpen nem csak lehetséges, hanem valószínű is, hogy léteznek lakott bolygók.

(Adriano, Forgione. “UFOs and the Vatican”. UFO India. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved 2007-01-11.)

 

Valószínű, hogy léteznek más élőlények is. Ez nem annyira különös, mivel túlságosan nagy különbség van az emberi és az angyali természet között, melyre teológiai bizonyítékainak vannak. Mivel az emberben a lélek az anyag alá van rendelve, s mivel az angyaloknak csak lelkük van, elképzelhető, hogy léteznek olyan lények, akiknek a teste sokkal kevesebb anyagból épül fel, mint a miénk. Lehetséges, hogy őket nevezzük ufóknak, illetve olyan személyeknek, akik ilyenfajta járművekkel jelennek meg. Ezenfelül nem csak egyfajta technikai tudást birtokolhatnak, hanem rendelkezhetnek olyan természetes képességgel is, amely révén a védelmezőinkké is tudnak válni.

(“FATHER BALDUCCI assertions about Extraterrestrials”. nonsoloufo. Retrieved 2007-01-11.)

 

forrás: http://en.wikipedia.org/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..