Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Vonzás Törvényének 5 titka

A Vonzás Törvénye egy eléggé egyszerű elképzelés: amire gondolunk, azt megteremtjük az életünkben, ennél fogva a pozitív gondolataink pozitív életet teremtenek. Jóllehet a Vonzás Törvénye egy igen egyszerű folyamat, sokunk még mindig küzd az áhított dolgok manifesztálásával/létrehozásával. Ez annak köszönhető, hogy az évek során olyan viselkedésformákat és hiedelmeket vettünk fel, amelyek nincsenek összhangban a tudatos teremtéssel. A dolgok megkönnyítése érdekében, íme, néhány gyors titok a Vonzás Törvényével kapcsolatban, amellyel sok ember vagy nincs tisztában, vagy megfeledkezik arról, hogy rendszeresen észben tartsa.

 

http://philpenhallow.weebly.com/

http://philpenhallow.weebly.com/

 

Vizsgáld meg, hogy ezek a titkok vajon az előnyödre lesznek-e. Amennyiben teljes mértékben elsajátítjuk ezeket az elképzeléseket és igazodunk hozzájuk, abban az esetben képesek leszünk többet megvalósítani abból, amit szeretnénk, s kevesebbet abból, amit nem kívánunk.

 

1. titok: A pozitív nyelvezet segít létrehozni, amit kívánunk

 

Fogalmazzuk meg a gondolatainkat pozitív módon. Ahelyett, hogy azt mondanánk a gyermekeinknek, hogy „ne ugráljatok a kanapén!”, fogalmazzunk úgy, hogy „kérlek, üljetek le”. Ahelyett, hogy azt mondanánk, hogy „Nem megy le a súlyom!”, inkább mondjuk azt, hogy „büszke vagyok arra, hogy ma egészséges ételeket eszem”. Ahelyett, hogy azt mondanánk, hogy „Ma szar az idő”, inkább mondjuk azt, hogy „Nem tudok egy újabb csodálatos napra várni!”.

 

Állj ellen annak a kísértésnek, hogy rámutass, mit nem szeretsz és mit nem kívánsz, ehelyett azt hangsúlyozd, hogy mit szeretsz és mit kívánsz. A nyelv nagyon erős, s nagyon jelentős mértékben meghatározza a rezgésünket. Amikor arról beszélünk, hogy mit nem szeretnénk, akkor azt vonzzuk be. Amikor azt fogalmazzuk meg, hogy mit nem szeretnénk, akkor annak nagy része fog feltűnni, megmutatkozni.

 

Kívánságaink megteremtéséhez, használjunk annyi pozitív nyelvezetet, amennyit csak lehetséges! Ez egy olyan könnyű trükk, ami beválik.

 

2. titok: A tudatos teremtésnek könnyen kellene mennie, ha nem így megy, akkor túl keményen dolgozol

 

Oly sokszor túl komolyan vesszük a teremtés folyamatát és ezt sokkalta nehezebbé teszi számunkra, hogy tudatosan hozzuk létre a valóságunkat. Túl sokat szoktuk elemezgetni a dolgokat és ez az elemezgetés megöli az álmunkat. A tudatos teremtés egyszerű dolog. Amikor nehéznek érezzük, akkor valamit rosszul csinálunk.

 

Ahhoz, hogy a könnyű és erőlködésmentes teremtést szokásunkká tegyük, az egyetlen dolog, amit tennünk kell, nem más, mint kihasználni az olyan „lehetőségeket kínáló” alkalmakat, mint a hullócsillagé vagy jókívánságoké. A „lehetőséget kínáló” kellemes dolgok gyorsak és nem kell sok időt rájuk szánnunk. Csupán kinyilvánítjuk és tovább folytatjuk a napunkat, és igazából így működik a Vonzás Törvénye a legjobban.

 

http://www.openhandweb.org/

http://www.openhandweb.org/

 

3. titok: A kitűnő tudatosság megteremtői megengedhetik maguknak, hogy nagyot álmodjanak

 

Álmodozz egy picit a nagy, látszólag lehetetlen álmokról! Ahogy a mondás tartja: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” A mesteri tudat teremtői a Holdat célozzák meg.

 

Sokan közülünk csupán olyan dolgokról mernek álmodni, amiket lehetségesnek tartanak a legtöbb ember mércéje szerint, s hajlamosak vagyunk eléggé behatároltakká tenni az univerzum kívánságait. Ahelyett, hogy egy Ferrariról álmodoznánk, kérjünk az univerzumtól egy új Toyotát. Ahelyett, hogy tengeren túli vakációról álmodoznánk, tegyük keresztbe az ujjainkat egy hétvégéért a kedvenc városunkban. Nem mintha a Toyota vagy a kedvenc városunkba tett kirándulása egy rossz dolog volna, de miért nem fűszerezzük meg az álmainkat egy kis extrával? Miért nem toljuk ki a lehetségesnek hitt határainkat?

 

A Vonzás Hatalmának valódi kiaknázása érdekében, rá kell jönnünk, hogy határtalan lehetőség rejlik bennünk. A nagyot álmodás bátorsága egy olyan jel a világegyetemnek, amely szerint mi mindent lehetségesnek gondolunk, vagy legfeljebb azon az úton járunk, hogy ezt elhiggyük.

 

Tehát szánjunk némi időt arra, hogy végiggondoljuk, milyen volna milliárdosnak lenni, egy birodalmat felépíteni vagy megváltoztatni a világot. Még egyszer, csupán képzeld el erőfeszítés és elemezgetés nélkül! Az a feladatod, hogy egyszerűen álmodd meg, hogy mit is szeretnél igazán. A megvalósulás hogyanjával kapcsolatos részleteket pedig mindig hagyd az univerzumra.

 

4. titok: A korlátozások megölik az álmokat

 

Sokunknak megvan a hajlama, hogy minden érvet felsorakoztassunk arra vonatkozóan, hogy miért elérhetetlenek a nagy álmaink. Azt mondjuk magunknak, hogy csak akkor tehetünk szert arra, amire vágyunk, ha előbb főiskolai diplomát szerzünk, még több tapasztalatunk lesz és többet spórolunk.

 

Amikor azon kapjuk magunkat, hogy korlátozó hiedeleminkről morfondírozunk vagy beszélünk, akkor álljunk meg! Nekünk az a dolgunk, hogy megálmodjuk, mit szeretnénk, de ne döntsük el, hogy az hogyan jut el hozzánk. Hagyjunk fel azzal, hogy a lehetséges problémák és korlátozások felismerése által blokádokat építgetünk az univerzum számára.

 

Ha mi egy végtelen univerzumban élünk, akkor mindennek lehetségesnek kell lenni, így álljunk ellen annak a kényszernek, hogy megmagyarázgatjuk magunknak, miért nem vagyunk képesek azt tenni, azzá válni és azt birtokolni, amire vágyunk. Még egyszer, a teremtés nagyon-nagyon egyszerű. Csupán arra kell gondolnunk, amit kívánunk, majd pedig átadni az álmunkat az univerzumnak. Ennyi.

 

Hagyjuk a részleteket a világmindenségre, hadd döntse el ő, hogyan fogja az álmainkat kifejezésre juttatni. A megnyilvánulások a legszokatlanabb formákban juthatnak el hozzánk, s a világmindenség ismer minden olyan „korlátot”, amit mi lehetségesnek gondolunk.

 

https://www.canfieldcoaching.com/

https://www.canfieldcoaching.com/

 

5. titok: A legfontosabb tényező, hogy hogyan érezzük magunkat

 

A gondolataink megfigyelése nehéz munka lehet, de az érzéseink követése viszonylag egyszerű. Minél jobban érezzük magunkat, annál jobb az energiánk, s annál inkább be tudjuk majd vonzani az áhított dolgokat. Csupán azt tedd, ami jó érzést kelt benned és máris a helyes ösvényen találod magad.

 

Fordítsd időt a kedvenc hobbidra, hallgass olyan zenét, ami mosolyra derít és nézz nevettető filmeket. Tedd a boldogságodat az első helyre és minden más el fogja foglalni a helyét a rangsorban.

Ne felejtsd el, ha te jól érzed magad, akkor mindig a vágyott dolog bevonzásának a folyamatában vagy. Bármikor forduljon is elő, hogy nem érzed jól magad, hagyd abba, amit csinálsz és próbálj meg találni valamit, amitől jobban érzed magad.

 

Széljegyzet: amikor lehangolt vagy, kérlek, kesztyűs kézzel bánj magaddal! Engedd meg magadnak, hogy olykor rosszul érezhesd magadat, a rossz érzések miatti önvád nem segít abban, hogy jobban érezd magadat. Adj magadnak több szabadságot és egyszerűen próbálj ki néhány olyan jó érzést eredményező stratégiát, amire képesnek érzed magad.

 

Ne feledd, mindig megvan a hatalmad ahhoz, hogy mindent megváltoztathass, amit nem szeretnél, ezért ha válságba kerültél, akkor az még nem a világvége. Mindig van lehetőségünk a dolgokat megváltoztatni idővel, ezért a dolgok nagy rendjében nem igazán számít, hogy hol tartasz rezgésileg egy adott időpontban.

 

Fordította: Száraz György

Forrás: http://themindunleashed.org

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..