Az élet annyi, amennyit megismersz belőle!
A Wi-Fi jelek elektrifikált képei szemléltetik az elektromágneses mezők láthatatlan világát
2017-04-10

Ezek hihetetlenek és rémisztők egyszerre! Minden áldott nap megközelítőleg 3,2 milliárd ember használja az internetet az egész világon átívelő kapcsolattartásra, megadott témákról való ismeretek megszerzésére és elképzeléseinek a tömegekhez való eljuttatására.

A többség megbízik a Wi-Fi-ben, ami egy olyan technológia, mely rádióhullámokat használ emberekkel való hálózati kapcsolattartás létrehozására egy bizonyos paraméteren belül. A hullámok láthatatlanok, így kevés ember veszi alaposan szemügyre őket. Azonban, Luis Hernan tervező, képes volt dokumentálni hosszú expozíciós fényképezéssel és egy Android alkalmazással, hogyan is nézhet ki a Wi-Fi.

 

3.1

Credit: Digital Ethereal

 

A „Digitális Éteri” névre hallgató projekt a Wi-Fi jelek mozgásának elképesztő megjelenítését kínálja.

A Laughing Squid közli, hogy Hernan egy Kirlian Eszköznek nevezett applikáció segítségével képes volt „lefordítani” azt, hogy milyenek lehetnek az internet rooterek által árasztott információk. A Wi-Fi mozgáserősségét színsorozatokkal jelenítette meg.

 

A művész azt állítja, hogy a színes mozgások szellemekre emlékeztetik őt. Ezt írja a honlapján:

 

„Úgy vélem, hogy az Antony Dunne által Hertz-féle felosztásos térként leírt elektromágneses jelek világával való kölcsönhatásunkat olyan fogalmakkal lehetne jellemezni, melyeket a szellemekre és a színképekre használunk.

Mindkettő paradox entitás, akinek a tipikustól eltérő szubsztanciája lehetővé teszi számukra a láthatatlan jelenlétet. Ugyanolyan módon egy fokozatos átlényegülési folyamaton mennek keresztül, hogy időszakon érzékelhetővé válhassanak. Végül mind a kettő minket kísért. A szellemek – Derrida szerint – az elmúlt generációk titkaival, míg a Hertz-féle tér a vételi zavar és a lassúság keltette frusztrációval.”

 

Lehetséges, hogy az elektromágneses frekvenciák állandó özöne, melyet a Wi-Fi rezgések szinte szűntelen kölcsönhatása eredményez, negatívan hat a populációk egészségére.

Mindazonáltal, a tudomány e témában csak szórványosan nyilatkozik, ezért aztán vitatható. Erről itt tudhatsz meg többet: here.

 

Elbűvölő pillantás Hernan sorozatának többi részébe:

 

3.2

Credit: Digital Ethereal

3.3

Credit: Digital Ethereal

3.4

Credit: Digital Ethereal

3.5

Credit: Digital Ethereal

3.6

Credit: Digital Ethereal

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2017/03/electrifying-images-of-wi-fi-signals.html

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Megjelent a könyv 2

 

Száraz György

Boldog napot!

 • billige fodboldtrøjer
 • fótboltatreyjur
 • stroje piłkarskie
 • maglie di calcio online
 • comprar camisetas de futbol baratas
 • futbalove dresy shop
 • fotbalové dresy eshop
 • fotbollströjor med tryck
 • fotballdrakter på nett
 • goedkope voetbalshirts kopen
 • maillots football boutique
 • fussball trikots outlet