Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Wi-Fi jelek elektrifikált képei szemléltetik az elektromágneses mezők láthatatlan világát

Ezek hihetetlenek és rémisztők egyszerre! Minden áldott nap megközelítőleg 3,2 milliárd ember használja az internetet az egész világon átívelő kapcsolattartásra, megadott témákról való ismeretek megszerzésére és elképzeléseinek a tömegekhez való eljuttatására.

A többség megbízik a Wi-Fi-ben, ami egy olyan technológia, mely rádióhullámokat használ emberekkel való hálózati kapcsolattartás létrehozására egy bizonyos paraméteren belül. A hullámok láthatatlanok, így kevés ember veszi alaposan szemügyre őket. Azonban, Luis Hernan tervező, képes volt dokumentálni hosszú expozíciós fényképezéssel és egy Android alkalmazással, hogyan is nézhet ki a Wi-Fi.

 

3.1

Credit: Digital Ethereal

 

A „Digitális Éteri” névre hallgató projekt a Wi-Fi jelek mozgásának elképesztő megjelenítését kínálja.

A Laughing Squid közli, hogy Hernan egy Kirlian Eszköznek nevezett applikáció segítségével képes volt „lefordítani” azt, hogy milyenek lehetnek az internet rooterek által árasztott információk. A Wi-Fi mozgáserősségét színsorozatokkal jelenítette meg.

 

A művész azt állítja, hogy a színes mozgások szellemekre emlékeztetik őt. Ezt írja a honlapján:

 

„Úgy vélem, hogy az Antony Dunne által Hertz-féle felosztásos térként leírt elektromágneses jelek világával való kölcsönhatásunkat olyan fogalmakkal lehetne jellemezni, melyeket a szellemekre és a színképekre használunk.

Mindkettő paradox entitás, akinek a tipikustól eltérő szubsztanciája lehetővé teszi számukra a láthatatlan jelenlétet. Ugyanolyan módon egy fokozatos átlényegülési folyamaton mennek keresztül, hogy időszakon érzékelhetővé válhassanak. Végül mind a kettő minket kísért. A szellemek – Derrida szerint – az elmúlt generációk titkaival, míg a Hertz-féle tér a vételi zavar és a lassúság keltette frusztrációval.”

 

Lehetséges, hogy az elektromágneses frekvenciák állandó özöne, melyet a Wi-Fi rezgések szinte szűntelen kölcsönhatása eredményez, negatívan hat a populációk egészségére.

Mindazonáltal, a tudomány e témában csak szórványosan nyilatkozik, ezért aztán vitatható. Erről itt tudhatsz meg többet: here.

 

Elbűvölő pillantás Hernan sorozatának többi részébe:

 

3.2

Credit: Digital Ethereal

3.3

Credit: Digital Ethereal

3.4

Credit: Digital Ethereal

3.5

Credit: Digital Ethereal

3.6

Credit: Digital Ethereal

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2017/03/electrifying-images-of-wi-fi-signals.html

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Megjelent a könyv 2

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..