Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2012. december közepe

Már csak egyetlen hét áll előttünk a korszakváltásig! Mivel nagy meglepetésekre nem, apokalipszisre pedig végképp nem kell számítanunk, így érdemes tekintetünket az égre függesztenünk, s megvizsgálnunk, hogy milyen energiákkal árasztanak el ebben az időszakban az egyes planéták.

A Merkúr bolygó belépett a Nyilasba (december 11.)

A Merkúr a Nyilas jegyben egyáltalán nem érzi jól magát, mivel száműzetésben van. Emiatt jobban figyeljünk oda a kommunikációnkra, mert megsokszorozódhatnak a félreértések, felületesek, ingerlékenyebbek és lobbanékonyabbak lehetünk. Lesznek, akik szinte szómenést kapnak, mert azt fogják belülről érezni, hogy minden egyes gondolatukat meg kell osztaniuk a környezetükkel.

Másfelől egy kis rafinériát, egy kis incselkedésre való csábítást, lazaságot és szellemi szabadságot érezhetünk a Merkúr hatására, ami a gyors és váratlan helyzetek kialakulásának kedvez.

A Merkúr több, előre nem látható, kisebb utazást is lehetővé tesz, tehát a karácsony előtti sürgölődésben-forgolódásban még fokozottabban figyelnünk kell magunkra. Legyünk óvatosak és ne váljunk kapkodóvá.

 

Merkúr és Neptunusz kvadrát (december 11.)

A realitással való kapcsolatunk lazulhat, kissé jobban elrugaszkodhatunk a mindennapi dolgoktól, de sajnos nem előnyös értelemben. Ez a fényszög olyan zavarokat okozhat, melyek nem csak a gondolatainkban, hanem az érzelmeinkben, az idegrendszerünkben és a napi beosztásunkban egyaránt jelentkezhet. Kissé „szétfolyik” ilyenkor az ember, és azt érezheti, mintha nem ő irányítaná a saját sorsát. Valóban van egyfajta kiszámíthatatlanság ebben, amelyet tetéz, hogy az emberek mostanság kevésbé tudják véka alá rejteni a rosszabbik arcukat. Egyrészt alattomossággal, titkolózással, másrészt a magányossá válás és a világtól való elvonulás igényével operál az egónk, amely pillanatok alatt meggyőzhet bennünket arról, hogy van miért sajnálni és sajnáltatni magunkat.

 

Merkúr és Uránusz trigon (december 14.)

Az előbbi neptunuszi hatást mérsékli valamelyest a Merkúr eme pozitív fényszög-kapcsolata az Uránusszal. Ez a páros szinte már-már a zsenialitás határát súroló felismeréseket eredményezhet az ember számára. A szellemi élet olyan élénk, pezsgő lehet, hogy a kreativitásunk szinte többszörösére duzzadhat a megszokotthoz képest. Villámgyors helyzetfelismerések, frappáns problémamegoldások a hétköznapokban és tömény spiritualitás minden életterületen – ezek várhatók ettől az égi konstellációtól. Hallgassunk a megérzéseinkre, merjünk spontánok lenni, és alkossunk, mert most kiemelten érdemes.  

 

A Vénusz bolygó belép a Nyilasba (december 16.)

Ez a planétahelyzet kedvező az emberi kapcsolatok számára. Miért? Mert a Vénusz barátságos, együtt érző, könnyed, művészi, lelkesítő és megnyerő hatásai most áthathatják a kapcsolatainkat. Sok öröm, vágy, szerencse és még több érzelem kiélésére és kielégítésére ad okot ez a pozíció.

Kissé felszabadultabbak lehetünk a Vénusz hatására és ez spirituális szempontból kedvez a rezgésemelkedésnek. Csak egy valamire figyeljünk: ne essünk túlzásokba!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..