Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2012 december vége

A karácsonyi és az új évi forgatagban sem feledkeznek meg rólunk égi kísérőink, a planéták. Ebben a spirituális szempontból kiemelt időszakban is érvénysül néhány számottevő hatás, amelyre alkalmasint érdemes lehet odafigyelnünk.

 

Mars a Vízöntő jegyébe lép

A Mars bolygó a Vízöntő jegyben (december 26-tól) egyrészt képes egy nagyon találékony, ravasz, független, fantáziadús, aktív és alapvetően jóindulatú arcát megmutatni, amely segítségére lehet embertársainknak, valamilyen jótékony ügynek, amibe a vallási célok is beletartoznak.

Másrészről viszont óvatosságra van szükség, nehogy a végletekbe csapjanak át a marsikus erők a Vízöntőben, mert akkor terveink nem fognak valóra válni, mivel nem fogják megtalálni kellő időben egymást a szándékok és a tetterő. Ebből pedig csak olyan típusú baj származhat, mint a parázs viták és a kiszámíthatatlanság.

Amúgy a Mars a Vízöntőben kifejezetten kedvez az ezoterikus és misztikus hajlamok kibontakozásának, valamint a kreativitásnak. A szívünkre és a szemünkre azonban vigyázzunk!

 

Nap-Uránusz kvadrát

December 26-án egzakt pontosan 90 fokos szöget fog bezárni egymással központi csillagunk és az Új Kor uralkodó bolygója, ami a változásokat sürgeti az életünkben. Fokozottan ügyelnünk kell az idegrendszerünk és a tudatosságunk állapotára, mert hihetetlen sebességgel kerülhetünk „vizsgahelyzetbe”: könnyen válhatunk önpusztítóvá, az akaratunkat sokszor rosszul tolmácsolhatjuk, elveszíthetjük a belső egyensúlyunkat, egyik pillanatban a kedvtelenség, a másikban a fantáziálás lehet ránk jellemző. Törekedjünk meglátni a realitásokat, őrizzük meg a higgadtságunkat és ne engedjünk a külvilág túlzott, provokatív befolyásának.

 

Szaturnusz-Plútó szextil

December 27-től ez a harmonikus fényszög-kapcsolat sokat lendíthet a lelki fejlődésünkön. Hogyan? A távoli célok eléréséhez kaphatunk némi energiát ettől az erőeszenciától, amely növeli az állhatatosságunkat, a küzdeni tudásunkat és bizonyos értelemben a keménységünket. Nem könnyű, de lépést kell tartanunk a globális változásokkal – ehhez és a felzárkózáshoz jól jön ez az égi segítség. 

 

Nap-Plútó konjunkció

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy december 30-án hatalmas energiák egyesülnek eme együttállásnak köszönhetően, amelyek hatását csak győzzük elviselni. Sajnálatos, de valószínű, hogy nem csak az önuralmat, hanem a mások felett gyakorolt uralkodási hajlamot és a szélsőségességet is felerősítheti ez a kapcsolat. Ennek a kozmikus randevúnak a koncentrációja azonban kiválóan állítható az önmegvalósító ember szolgálatába, aki a rejtettségből akarja előhozni tartalékait és képes megzabolázni a benne tomboló káoszt.

 

Nap-Szaturnusz szextil

Szintén december 30-i kapcsolat bár pozitívnak tűnik, mégsem felhőtlenül az. Szorgalom, lemondás, mértékletesség, szerénység kap erőteljesebb támogatást a Sorstól, míg aki eme princípiumokat nem kedveli, annak nehézséget is tartogat ez az égi állás. Összességében jó lezárása és felkészítése ez a közelgő 2013-as esztendőnek, mert oly gazdag lesz a fordulatokban és a meglepetésekben.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..