Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. harmincegyedik hete

Vénusz-Plútó trigon

 

Július 30-án válik egzakttá ez a fényszög. Az érzelmek felkavarodása jellemző erre az időszakra, amelyet egyértelműen a tudatalatti vágyak irányítanak. Jó önismereti periódus, mivel az ösztönvilágunkba nyerhetünk betekintést, továbbá fokozódik a vágyak kiélése, a szerelem megélése, a művészei és a spirituális ihletettség. Árnyoldalként a szélsőségességet lehetne felhozni, vagyis figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásokba, mert akkor éppen visszafelé sülhetnek el a szép terveink, s célt téveszthetnek a túlkapásaink.

 

A Vénusz-Plútó mindenképpen kedvez az ember tudati fejlődésének, de rajtunk áll, hogy mi irányítjuk a Sorsunkat vagy hagyjuk magunkat vezetni a láthatatlan erőktől, esetleg megpróbálkozunk e két hatás összeegyeztetésével.

 

Mars-Uránusz kvadrát

 

Augusztus 1-én válik egzakttá ez a fényszög. Ilyenkor kétszer is gondoljuk meg, mielőtt döntünk. Ez a hatás valósággal generálja és keresi a konfliktusokat, s elég egy parányi szikra, hogy lángra lobbanjon a feszültség lángja. Jellemzőek lehetnek az egós villongások: az agresszió, az elnyomás, az erőszak, a düh, a harag, a baleset és általában a tagadás. Feszült idegrendszerrel semmiképpen se hozz döntést fajsúlyos kérdésekben! Legyél toleráns olyanokkal szemben, akiken látod, hogy kibillentek a lelki egyensúlyukból! Ne hagyd magad lerántani az értelmetlen viták mocsarába, hanem emelkedj felül ezen a provokatív hatáson – el fog múlni.

 

http://medmiranda.files.wordpress.com/

 

Vénusz-Mars szextil

 

Augusztus 2-án válik egzakttá ez a fényszög. Ez a szextil már ránézésre is sok jóval kecsegtet. Bátran merjük kiélni a szenvedélyeinket, a szexuális vágyainkat, a szerelmet, az ösztöneinket és fejezzük ki minden lehetséges módon, hogy a másik mennyire fontos a számunkra.

 

A mulatás, a szórakozás, a felhőtlen öröm, a lelki boldogság és a vidámság sokak számára megadatik. Lényeges, hogy engedjünk szabad utat az érzelemhullámainknak, s találjunk módot a kifejezésükre. Ne fojtsuk el az érzéseinket! Ne tartsuk vissza és ne ódázzuk el őket! Az érzelmek megélésének minden pillanata egy valódi újjászületés.

 

Nap-Uránusz trigon

 

Augusztus 4-én válik egzakttá ez a fényszög. A szellemi megismerés fénye ragyogja be az életünket. Minden felfedezést, újítást, eredetiséget támogat ez a trigon. Ha közszereplés vár ránk, bátran vágjunk bele! Ha meglepetésként érkezik a kihívás, ne riadjunk vissza tőle! Ha kreatívak vagyunk, akkor engedjünk az ötleteknek, s ne rejtsük őket véka alá!

 

Minden mentális folyamatnak kedvez ez a fényszög, akár tanulásba fektetjük az energiáinkat, akár vállalati döntéseket hozunk, akár nemzetközi kapcsolatokat ápolunk, akár a saját vállalkozásunkat szeretnénk beindítani. Merjünk nagyokat álmodni és valósítsuk meg, amit elterveztünk!

 

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..