Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. harmincharmadik hete

Merkúr-Uránusz trigon

Augusztus 15-én válik egzakttá ez a fényszög. Valósággal csak cikáznak a gondolatok a fejekben ez idő tájt, mivel a Merkúr és az Uránusz bizonyos tekintetben hasonlítanak egymásra, s éppen ezért felerősítik egymás hatásait. A szellemi szférákból érkező sugallatok, az intuíciók óriási hatással lehetnek a gondolkodásunkra, ami kedvez minden kreatív ötletnek. Ha valamilyen régóta húzódó probléma megoldására vágyunk, vagy csak a spontán helyzetfelismerésünket teszi próbára a Sors, akkor szinte bizonyos, hogy ez a fényszögkapcsolat nagy segítségünkre lehet.

Nagyon gyors hatások ezek, ezért a megszokottól nagyobb fordulatszámra számíthatunk az életünkben, sok kommunikációs problémát tudunk majd elsimítani és számos új dolgot fedezhetünk fel az életünkben.

 

http://www.thehindu.com/

 

Vénusz belép a Mérleg állatövi jegyébe

Augusztus 16-án a Vénusz jegyet vált és a Szűzből a Mérlegbe lép. Ennek köszönhetően minden, ami az élet feminin oldalával kapcsolatos, szabad utat nyer pozitív konstellációk esetén. Ily módon a művészi hajlamok, a szépség megannyi aspektusa, az ezotéria területei, az érzelmek megélése, a boldogság igénye, és különösen a harmónia iránti igény.

Előfordulhatnak negatív, hátráltató aspektusok is, melyek hol a fent említett értékek és hajlamok túlzásba viteleként nyilvánulhatnak meg, hol pedig a teljes kiüresedettség állapotát vonhatják maguk után. A páros szerveinkre különösen vigyázzunk!

 

Száraz György

 

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..