Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. harminchatodik hete

Ez a hét nem bővelkedik az „új” bolygóegyüttállásokban és a különféle konstellációkban. Ez persze nem jelenti azt, hogy a távolabbi, éppen ezért hosszabb keringési idejű, úgynevezett transzcendentális bolygók régóta fennálló hatásait ne élvezhetnénk, hiszen azok folyamatosan alakítják a sorsunkat, mint ahogyan a Holdról sem feledkezhetünk meg. Tehát csillaghatások vannak bőségesen, s csak látszólag „sovány” a heti bolygóelemzés.

Ezek után lássuk, milyen új konstelláció vár ránk 2013. harminchatodik hetében.

 

http://www.mupso.com/

 

Nap-Jupiter szextil

Szeptember 7-én válik egzakttá ez a fényszögkapcsolat.

Ez a két bolygó, pontosabban csillag és bolygó, princípiumaik tekintetében sok mindenben hasonlítanak egymásra. Így külön figyelemre méltó a hatásuk. Az ember természetére van nagy hatással ez a konstelláció. A személyiségünkből valahogy azt a szellemi és lelki bölcsességet hozza ki, amit a legjobb formánkban már megszokhattunk. Így egy meglehetősen fesztelen, nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog hangulatot és béke-érzetet erősíthet fel belső lényünkben.

Amikor a Nap és a Jupiter ilyen kedvezően hat egymásra, akkor valahogy könnyebb elfogadni a dolgok alakulását. Nem feltétlenül azért, mert sikerekkel kecsegtetnek – bár az is benne van a pakliban –, hanem azért, mert megbékélünk a természettel, a világgal és a Sorssal, s nem ágálunk ellene.

 

Ha betegek vagyunk, akkor gyorsabban gyógyulhatunk. Ha ügyes-bajos dolgokat intézünk a hivatalokban, valahogy számunkra kedvezően játszhatnak össze az események. Ha tanulmányokba kezdünk, akkor sokrétűen és összefüggéseiben fogjuk tudni megragadni a dolgokat. Ha párkapcsolati fronton kutakodunk, akkor sok szerencsés fordulatra számíthatunk.

Önismereti szempontból is roppant kedvező ez az időszak. Merjünk szembenézni önmagunkkal, mert most valami megmagyarázhatatlan lelki erővel tudunk viszonyulni még azokhoz a hibáinkhoz is, melyek másszor kifejezetten bosszantanak minket.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..