Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. harmincötödik hete

Vénusz-Uránusz oppozíció

Augusztus 26-án válik egzakttá ez a fényszög. Nagyon ügyeljünk az idegrendszerünkre, mert ebben a konstellációban a Vénusz által lehetővé tett nagyfokú érzékenység főként az idegrendszerünkben lappangó problémás hajlamokat erősítheti fel, miként azt a személyiségünkben található görcsökkel és nem előnyös vonásokkal is teszi. Nagyon könnyű ilyenkor hibát találni a másik emberben. Szinte a bolhából csinálhatunk elefántot és egy csapásra szőrszálhasogatóvá válhatunk. Ne képzelegjünk! Ne lássunk bele az eseményekbe olyan dolgokat, amelyek nincsenek bennük. Tegyünk rendet az érzelemvilágunkban és tartsuk magunkat a pozitív életelveinkhez!

 

Merkúr-Neptunusz oppozíció

Augusztus 26-án válik egzakttá ez a fényszög. Ez egy rövid ideig fennálló, de annál erőteljesebb zavaró hatás. Már amennyiben a világtól való elfordulást és elmagányosodást nem reálisan ítéljük meg. Ilyenkor az ember átértékel, azonban hajlamos a torz elképzeléseit belevetíteni a történésekbe – felkavarodhat a tudatalattiban tárolt, sokrétű, meg nem valósított és ki nem élt vágyképlet, ami csalódottsággal, dühvel és pusztító ösztönökkel is párosulhat. Ami hiányzik ilyenkor és ezért gyúrni kell rá: az összhangzó ÉRTELEM! Racionálisan kell a dolgokat szemlélni ekkortájt, máskülönben lehúzhat a saját tudattalanunk sötét mélysége. Jó hír, hogy hamar túl leszünk ezen az oppozíción.

 

Nap-Neptunusz oppozíció

Augusztus 27-én válik egzakttá ez a fényszög. Kiábrándulás, csalódás, önbecsapás és becsapás lehet egyesek osztályrésze, amikor az életükben ez a hatás kerül terítékre. Sajnálatos módon a káosz erőinek kedvez ez a szembenállás: ilyenkor sokan megbánhatják korábbi tetteiket. Fontos, hogy ne adjuk át magunknak a belső gátjaink által sugallt negatív hangoknak és érzeteknek, hanem előbb várjuk meg a hatás megszűnését és utána tekintsünk a problémára. Ebben sokat segíthet a most következő Merkúr-Szaturnusz szextil.

 

Merkúr-Szaturnusz szextil

Augusztus 27-én válik egzakttá ez a fényszög. Az előző napi Merkúr-Neptunusz hatás megoldásának is tekinthetjük a Merkúr-Szaturnusz szextilt. Olyan ez, mint a felmentő sereg. Átgondoltság, elemző logika, precizitás, őszinteség, egészséges kritika és végre a gondolkodás jellemezheti az embert, mely csak annyira szól bele a döntéshozatalba, hogy az mindig a jó irányba fordítsa az embert. Talán egy kicsit túl katonásnak tűnhet, de olykor éppen erre van szükség.

 

startswithabang.com

 

Vénusz-Jupiter kvadrát

Augusztus 27-én válik egzakttá ez a fényszög. Az embernek oda kellene figyelnie magára. Főként abból a szempontból, hogy felülvizsgálja a motivációit, az erkölcsi értékrendjét, az üres és talmi céljait. Őszintén szólva ez a fényszög inkább a pazarlásról, az elfecsérelt energiákról és a hiúság legyezgetéséről szól, mintsem az egészséges sikerorientációról és a mértékkel kiélt élvezetekről.

Ne feledjük, hogy csak a helyes célhoz vezethet helyes út!

 

Merkúr-Plútó trigon

Augusztus 28-án válik egzakttá ez a fényszög. Ez idő tájt a tömegekre gyakorolt hatások könnyedebb módon érvényesülhetnek. Sok sorsfordító esemény következhet be a Merkúr-Plútó égisze alatt akár globális szinten is. Ugyanakkor az egyén életében ez a konstelláció a munkának kedvez. Aki kutat valamilyen területen, annak szinte megsokszorozódik az ereje.

 

Nap-Szaturnusz szextil

Augusztus 30-án válik egzakttá ez a fényszög. A Nap kiáradó erejét visszafogja a Szaturnusz, ami az emberekbe is egyfajta jó értelemben vett visszafogottságot sugároz át. A munka árán elért sikerekre, az áldozatok gyümölcsként véghezvitt tettekre, a kitartó és mértéktartó hozzáállásra buzdít a Nap-Szaturnusz szextil. Ha nem is hullik minden könnyen az ölünkbe ennek hatására, azt mindenképpen leszögezhetjük, hogy ezek a típusú tevékenységek megérik a fáradságot.

 

Merkúr-Jupiter szextil

Augusztus 31-én válik egzakttá ez a fényszög.  A spiritualitás, az ezotéria, a vallás, a filozófia, az irodalom és még egy sor elvont, nem látható diszciplína kap ihletet és iránymutatást, ha a Merkúr és a Jupiter ilyen előnyös fényszög-kapcsolatba kerül egymással. Élvezzük és fejlődjünk általa mind szellemileg, mind lelkileg. Kiváló időszak a szellemi tanulmányok megkezdésére és a bennük való elmélyülésre.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..