Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. hetedik hete

Ezen a héten csak úgy záporozni fog ránk a megvalósító energia, amely növeli az önbizalmunkat, segít bennünket az önkiteljesedésben, egyfajta belső derűt élhetünk át és sokszor úgy érezhetjük, hogy képesek vagyunk pozitív irányba befolyásolni a sorsunkat.

 

Vénusz-Szaturnusz kvadrát

Nem szívderítő két ilyen ellentétes elvet képviselő bolygónak a kvadrátja. Ilyenkor a lehangoltság megélésére, a veszteségek elviselésére és sokszor a kényszerű lemondásra tanítja meg a Sors az embert. Kiábrándulhatunk valamiből, csalódhatunk bizonyos emberekben és ez szinte rátelepedhet a hangulatunkra. Arra figyeljünk oda, hogy ne forduljunk be a szomorúságtól, a sikertelenségtől és a nyomottságtól, hanem törekedjünk önmagunk felvidítására és foglalkozzunk a lelki súlyok feloldásával, ha már egyszer a szükség úgy hozza.

 

Merkúr-Plútó szextil

Ez a kapcsolat elsősorban az értelemre hat: szinte felpörög tőle az ember. Növeli az ember intellektuális képességeit, kiélesedhet a gondolkodásunk, aktivizálódhatnak a szellemi tartalékaink és valósággal cikázhatnak a fejünkben a jobbnál jobb gondolatok. Összeszedettnek érezhetjük magunkat és egy-egy területen nagyot léphetünk előre. Többször előfordul, hogy nagyobb, embertömegekre ható sorsfordulatokat vált ki, vagy legalábbis támogat ez a fényszögkapcsolat.

 

Merkúr- Szaturnusz trigon

Az előbbi hatást csak tovább fokozza és támogatja ez a 120 fokos fényszögkapcsolat, amely által képesek lehetünk abszolút logikus, fegyelmezett, következetes, türelmes és pontos döntéseket hozni. Ilyenkor érdemes a célokért küzdeni, mert megvan hozzá a kellő önfegyelmünk, az analizáló képességünk, az elfogulatlanságunk és talán még a bölcsességünk is. Nagy teherbírás és kitartás lehet e két erőhatás pozitív következménye a hozzáállásunkra nézve, amely az önkiteljesedésben és a saját pozitív jövőnk megformálásában lehet nagy segítségünkre.

 

Mars-Plútó szextil

Most tele leszünk megvalósító energiákkal. Ilyenkor születnek a nagy tettek, a komoly teljesítmények, mivel az akaratunk és a célratörésünk szinte automatikusan kiváltja a győzelmünket. Sokszor az egész életünket megváltoztató sorsfordulók akkor következnek be, amikor ilyen nagy erőtöbblet támogat minket. Tegyünk bármit, amit akarunk, mert a testi és a lelki energiák roppant erősek lesznek mind egyéni, mind globális szinten, amely megint csak nagy változásokat sejtet. Természetesen ügyeljünk arra, hogy helyes célra törekedjünk.

 

Mars-Szaturnusz trigon

Ha eddig nem lett volna elég megvalósító erőnk, akkor most ismét meríthetünk a kitartásból, mert az akaraterőnket serkenti a Mars és a következetességünket a Szaturnusz, jóllehet ez a hatás magában rejthet hálátlan feladatokat is, amelyek során magunkra vagyunk hagyva. Arra figyeljünk oda, hogy a nagy céltudatosságunk közepette ne váljunk túlzottan ambiciózussá és önérzetessé, hanem higgadtan tegyük a dolgunkat a szabályok tiszteletben tartásával.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..