Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszadik hete

Vénusz-Neptunusz kvadrát

Május 13-tól nem lesz könnyű meghatározni, merre az előre. Az életünkben több dolog is homályosabbá, mi több, kifejezetten zavarossá válhat. Ez a bolygóállás különösen azoknál fejti ki intenzíven a hatását, akik amúgy is bizonytalankodók és nincs határozott akaratuk. Aki szereti önmagát sajnálni, most könnyen találhat rá okot, mert sok csalódás érheti ez idő tájt az embert.

A befolyásolható személyiségek ilyenkor még manipulálhatóbbak, mint máskor. A beteges hajlamok felerősödhetnek. A munkában nehezebb összeszedettnek lenni. A párkapcsolatokban és a munka terén is az elmagányosodásnak kedvez ez a fényszögkapcsolat.

A saját előnyünkre csak úgy tudjuk fordítani ezt, hogyha a bensőnkben levő érzelmi válságot művészi vagy spirituális célokká alakítjuk át. Hátrányunk pedig akkor származhat ebből, hogyha a szenvedélybetegségeinket és a függőségeinket katalizálja ez a kvadrát. A mértékletesség ezúttal is segíthet.

 

A Merkúr belép az Ikrek állatövi jegyébe

Május 15-től a Merkúr nagyszerű időszaka köszönt ránk. Ennek következtében felerősödnek a merkúri princípiumok. A gondolkodásunkat, a kommunikációt, az éleselméjűséget, a tanulási vágyunkat és potenciálunkat serkenti a Merkúr.

Utazgatások, ügyintézés, új dolgok megismerése és elkezdése benne van a pakliban. A részletekre azonban helyezzünk hangsúlyt, s ne váljunk kapkodóvá. Fontoljuk meg a szavainkat és ne döntsünk elhamarkodottan. A Merkúr támogatja a világos, tiszta és reális döntéseket, de a túlzott mozgékonysága sokszor csapongóvá teheti az embert. Ha ezt előre tudjuk, akkor kis odafigyeléssel sokat profitálhatunk belőle.

 

http://worldufophotosandnews.org

Merkúr-Neptunusz kvadrát

Május 18-án a Merkúr és a Neptunusz pontosan 90 fokos szögben fog elhelyezkedni az égbolton. Zavarok támadhatnak a fejünkben, valósággal összekuszálódhatnak a gondolataink. Eleinte csak álmodozóbbá és bizonytalanabbá válhatunk, de ez tovább fokozódhat, s akár idegrendszeri problémákká terebélyesedhet.

Könnyen elbeszélhetünk egymás mellett. Mivel az egyszerű félreértésektől az alattomosságig sok mindent generálhat ez a fényszög, ezért jó, ha résen leszünk. Olykor azt érezhetjük, hogy vágyunk a magányra és legszívesebben elvonulnánk vagy elbújnánk a világ elől. Ez azért is lehet, mert a korábban tisztán látott célok most valahogy kiszámíthatatlanabbakká váltak egy időre. De ne essünk kétségbe, ez a helyzet is majd idővel konszolidálódni fog.

Addig is tartsunk ki és próbáljunk meg önuralmat gyakorolni!

 

Vénusz-Uránusz szextil

Sok váratlan meglepetést és fordulatot hozhat számunkra a Vénusz és az Uránusz kapcsolata. Bizonyos helyzetek megoldódhatnak maguktól, érzelmileg sokkal kitárulkozóbbak és nyíltabbak tudunk lenni. Spirituális szempontból a kreativitás és az intuitív készségeink erősödhetnek fel. Az ösztönösség és a tetterő révén több lépést is tehetünk terveink valóra váltása érdekében. Merjünk alkotni és fedezzünk fel akár új területeket is!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..