Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszonegyedik hete

Uránusz-Plútó kvadrát

Május 21-én válik egzakttá ez a „kemény” fényszög, amely nem kíméli a tömegeket, mivel váratlanul óriási hatást gyakorol szinte mindenkire. Ez a hatás azonban magán viseli a feszültségeket, az erőszakosságot és a tömegekre gyakorolt szuggesztív befolyásokat. Ebből következik, hogy az Uránusz és a Plútó ezúttal is hozzájárul a világunkban folyamatosan zajló átrendeződésekhez, melyek szinte életünk minden területét érinti.

Azonban, figyeljünk oda a saját szélsőséges viselkedésmintáinkra! Ne váljunk egyetlen eszme vagy ideológia megszállottjává vagy fanatikusává! Ami azt illeti, ezekben a napokban számíthatunk váratlan utazásokra és fordulatokra is, így álljunk készen mindig ezekre.

 

Merkúr-Uránusz szextil

Május 21-én az Uránusz nem csak a Plútóval, hanem a Merkúrral is fényszög-kapcsolatba kerül, viszont ez kellemes hatásokkal kecsegtet. A Merkúr-Uránusz szextil hatására szinte zseniális teljesítményekre lehetünk képesek, mert e planéták jelentős mértékben ösztönzik a szellemi adottságokat, így többek között a felfogó képességet, az intuíciót és a kreativitást. Főleg a tudomány területén dolgozók, elsősorban a problémamegoldók és a feltalálók fogják örömüket lelni ebben. Ugyanakkor az ezotéria szinte minden területe alapvető támogatást nyer, fokozódhatnak a megérzéseink és kissé háttérbe szorulhat az analitikus elménk. Hallgassunk a belső sugallatainkra!

 

Merkúr-Vénusz konjunkció

Május 25-én pontos ez az együttállás. Sok kedvesség, finomság, báj és általában a művészi képességek felerősödése jellemzi ezt az időszakot. Ilyenkor sokkal nyitottabbakká válunk, szívesen veszünk részt a társassági életbe, vonzóbbnak érezzük magunkat – és azok is vagyunk –, továbbá jobban hat ránk a zene, a festészet, az irodalom, az ezotéria, és több figyelmet szentelünk a lelkünknek. Ebből következik, hogy antennáink könnyebben ráhangolódnak a párunkra, akinek a megszokottól is nagyobb figyelmet szentelhetünk. Fürdőzzünk az érzelmekben és élvezzük az életet!

 

Nap-Neptunusz kvadrát

Nem fenékig tejfel az élet. Legalábbis akiknél a Nap-Neptunusz kvadrát intenzívebben fogja kifejteni a hatását a születési horoszkópja miatt, azoknak május 26-tól picit nehezebb problémákkal kell megküzdeniük. Legalábbis úgy élhetik meg, hogy csalódtak az emberekben, sok körülöttük az álságos és hamis dolog, átverték vagy kihasználták őket stb. Ilyenkor muszáj elkerülni a szenvedélybetegségeket, amelyekre ez a kvadrát hajlamosít. Ne válasszunk álmegoldásokat! Ne meneküljünk! Higgadjunk le!

Minden ember életében vannak bizonytalan időszakok és a jószívűségnek nem mindig a pozitív viszonzás a fizetsége. De ez nem ok arra, hogy összeomoljunk és átengedjük lelki világunkat a kaotikus erőknek. Tartsunk ki! Ha szükséges, kérjünk barátoktól és szakemberektől segítséget!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..