Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszonhatodik hete

Nap belép a Rák állatövi jegyébe

Június 21-én jegyet vált a központi csillagunk, ami sokféle új hatást fog eredményezni. Elsősorban az érzelemvilágunk kerül a középpontba, ami csaknem valamennyi életterületünket érinti. Arra figyeljünk oda, hogy amíg a Nap a Rák jegyében jár, addig sok emlék juthat eszünkbe, s hajlamossá válhatunk a múlton elmerengni, vagy akár átengedni a jelent a múlt emlékei számára. Figyeljünk oda, hogy a múlttal csak akkor érdemes foglalkoznunk, amennyiben képesek vagyunk tanulni belőle és leszűrni a fontosabb konzekvenciákat, ellenkező esetben olyan örvénnyé válik a tudatunk számára, amely újra meg újra élteti a lelki traumákat és az emléksúlyokat. De ez nem szükségszerűen megy végbe, hanem a mi döntésünk eredménye révén.

 

Ezen túlmenően, ne legyünk túlérzékenyek, ne sértődősködjünk és különösen figyeljünk oda ebben a hónapban a hangulatingadozásainkra. Ne pazaroljunk energiát olyan érzelmekre, melyek nem ajándékoznak meg bennünket a szabadság és a boldogság érzésével.

Másfelől a misztikus területen végzett kutatások támogatást élveznek ebben az időszakban. A múlt emlékeinek a feltárása és megismerése olyan territórium, ahol sok meglepetés várhat ránk. Foglalkozzunk sokat a párkapcsolatunk építésével és töltsünk minél több tartalmas percet a családtagjainkkal és a barátainkkal. Hallgassunk a belső sugallatainkra és hagyjuk, hogy az intuícióink vezessenek!

 

http://www.carolynquan.com/

 

Jupiter belép a Rák állatövi jegyébe

Június 26-án lép be a Rák jegyébe a Jupiter, a „Nagy Szerencse” bolygója, ami jelentős pozitív energiával támogatja az emberiséget. A bőség erői képesek feltölteni az emberi aurát, ami fokozza a sikerességet, a motivációt, az élet élvezetét, a szenvedélyességet, javítja az egészségi állapotot, emeli a hangulatot. Mind a külcsín, mind a belbecs terén lehet fejlődni és növekedni.

Spirituális szempontból több a jóság és megértés, a moralitás és a rend, termékenyebbek vagyunk és fokozódik a kreativitásunk ilyenkor. A lélek ekkortájt végre újra erőre kap és feltöltődik a megerősítő és segítő hatásokból. Az ezotéria területén ilyenkor sok minden elindítható: akár egyéni, akár csoportos formában. Sokat tehetünk a belső harmóniánkért.

 

A Jupiter hatására nő az emberekben az önzetlenség, a segítőkészség, a jó szándék és a bölcsesség.

Táborok, utazások, képzések és alapvetően a világ elé való kiállás, a szereplés és a hírnév átélése, az ismeretségek kötése és a jó befektetések mind-mind benne vannak a levegőben. Rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e őket!

Csak a mértéktelenség okozhatja vesztünket, vagyis az, ha nem lassítunk időben. A mérték elveszítése és a túlzás persze testi, lelki és szellemi szinten egyaránt értendő. Legyünk éberek ebben a csodaszép időszakban is!

 

Vénusz belép az Oroszlán állatövi jegyébe

Június 27-én a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe, ezért egyfajta optimizmusra való hajlam költözhet a szívünkbe, illetve a meglévő pozitivitásunk erősödhet fel. A szeretet finom árnyalatainak a megnyilvánulásaira is számíthatunk ebben az időszakban. A kedvesség, a romantika, az együttérzés, a figyelmesség és a szív intelligenciájának az emberek közötti határokat felbontó és áthidaló bölcsessége juthat kifejezésre tetteink által.

Az érzékenységünk természetesen jó célpontja lehet másoknak, ezért mindig oda kell figyelnünk a hátsó szándékokra, ugyanakkor nem szabad, hogy ezek miatt visszariadjunk az „adástól”. Merjünk szeretetet adni! Fejezzük ki bátran az érzelmeinket és lelkesen álljunk a dolgokhoz.

Amire oda kell figyelnünk, az a színvonal: fontos, hogy az ösztönvilágunk vágyai és törekvései között szelektáljunk. és ne akarjuk azonnal kiélni az alacsonyabb rendű ösztöneinket.

 

Az emberek feminin oldala a vénuszi erők hatására lágyul, finomodik, előnyére formálódik át és harmonizálódik. A női, pontosabban a yin-energiák fejleszthetik a lelkünkkel való kapcsolatunkat és szinte minden spirituális fejlődést patronálnak. A vénuszi erők emelik az auránk rezgését és táplálják a velünk született képességeket.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..