Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszonhetedik hete

http://oxalisbeige.files.wordpress.com/

 

Vénusz-Szaturnusz kvadrát

Július 1-én válik egzakttá ez a kemény fényszögkapcsolat. Lássuk, mit hoz el ez számunkra!

Ez a kvadrát most megnehezítheti az érzelemvilágunkban zajló pozitív folyamatokat. Akik eddig jól érezték magukat, azoknál kisebb felhők takarhatják el a lelkük égboltján a napot, s kijuthat nekik a meg nem értésből és a kisebb bosszúságokból is.

Számíthatunk olyan akadályozó tényezőkre, melyek egy picit lehangolhatnak bennünket, olykor elveszíthetjük a lelkesedésünket és a kedvünket, főleg amikor a dolgok nem a betervezett módon alakulnak. Ezt némi érzelmi rugalmassággal és viszonylag kis erőbefektetéssel orvosolhatjuk. S ha odafigyelünk arra, hogy ne adjuk át magunkat a múlandó érzelmi hullámoknak, akkor könnyedén átvészelhetjük ezt a kvadrátot.

 

Nem így áll a helyzet azokkal, akik már az elmúlt időszakban is érzelmi hullámvölgyben voltak. Náluk ugyanis a rezignáció, a lehangoltság, a búskomorság, a sikertelenségből fakadó sok-sok jelzés csak tovább mélyítheti a lelki krízist. Az ilyen ember kényszerpályára kerülhet – ha ugyan eddig nem azon mozgott –, és tovább nyalogathatja a lelki sebeit. Az ilyen lelki állapotban lévő embereknek fel kellene ébredniük az önkéntes önsajnálatukból és segítséget kellene kérniük szakemberektől, s nem a sötét, szétmarcangoló, belső tudattartalmaknak kellene behódolniuk.

 

Spirituális szempontból azonban még mindig nagyon jó időszakot élhetünk. A Nap, a Hold és a Csillagok továbbra is támogatják a szellemi-lelki fejlődésünket. Sőt, egyre szélesebbre kezd kitárulni az a kapu, amin keresztül valóban egy új korszakba léphetünk be. Így egyre többen kezdenek felébredni. Azonban, felhívom a figyelmet, hogy a felébredés olyan, mint a legtöbb gyógyulás: fájdalommal jár. De természetesen minden megpróbáltatást megér!

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..