Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszonkettedik és huszonharmadik hete

Plútó-Uránusz kvadrát

Az előző héten már szóba került, mivel ez a fényszög hosszú időn keresztül érezteti a hatását. Spirituális szempontból a belső feszültségek felszínre törése, a tudatalattiban régóta tárolt aknák felrobbanása bármelyik pillanatban várható. A cél a nagy változások átélése, a misztikus átváltozás és a múlt lezárása. Ha valakinek van füle ezeket a feladatokat és kihívásokat meghallani, akkor tegyen lépéseket ennek érdekében: minden szálat igyekezzen elvarrni, a hosszú időn át kísértő dolgokat elengedni, és amit csak lehet, végérvényesen kiüríteni magából, hogy tehermentesen élvezhesse ennek az időszaknak a kreatív energiáit.

 

A Mars belép az Ikrek állatövi jegyébe

Május 31-én következik be ez a jegyváltás. Nagyon felgyorsulhatnak az események, mivel sok megvalósító erő alakulhat át tetterővé, vagyis amit eddig csak tervezgettünk, azt most képesek leszünk létrehozni is. Aktivizálódhatnak bennünk bizonyos ötletek, eszmék és szellemi tartalmak. Sőt, a pénzkereseti lehetőségeknek – különösen a kereskedelmi tevékenységeknek – kifejezetten kedvez ez az időszak.

A légzőszerveinkre azonban jó lesz kicsit komolyabban odafigyelni, mert ez idő tájt bizony hajlamosabbakká válhatunk a gyulladásos folyamatokra: felső légúti problémák, nátha és kisebb láz sajnos benne van a pakliban. De odafigyeléssel, illetve gyors felismeréssel elejét vehetjük a komolyabb problémáknak.

A kommunikációban pedig kerüljük a kötekedést, a maró gúnyt, a szóbeli agressziót és a riposztokat, mert sokszor a hallgatás a helyesebbik út.

 

http://www.dipnot.tv/

 

Nap-Uránusz szextil

Június 2-án intenzív erővel törhetnek elő belső világunkból az ötletek és az eredeti megoldások. Csillogtathatjuk sziporkázó intellektusunkat, kiélhetjük exhibicionista hajlamainkat, akár tömegek előtt is szónokolhatunk, mert mostanság határozott erővel, szinte készen érkeznek kérdéseinkre a válaszok életünk számos pillanatában. A fantáziánk és a kreatív erőnk szinte eláraszt minket, amit igyekezzünk minél inkább az előnyünkre fordítani, s ne hagyjuk elmúlni őket, hanem kamatoztassuk az életben. Most nagyobb lehet bennünk a bátorság és az ösztönerő, amely a kibontakozást segíti elő.

Ez egyúttal komolyabb lépéseket tehetünk az élet spirituális megismerésének irányába is. Ösztönösen érezhetünk egyfajta vonzódást a misztikus dolgok iránt.

 

Vénusz belép a Rák állatövi jegyébe

Június 3-án a Vénusz az Ikrekből átlép a Rákba. Ez automatikusan maga után vonja az érzelmek dominanciáját. Könnyen elérzékenyülhetünk, felerősödhetnek bennünk a romantikus hajlamok, többet gondolhatunk a szeretteinkre és a megszokottnál is jobban érezhetjük a jelenlétük szükségét.

Ugyanakkor életünknek az érzelmek tengerén hullámzó csónakja olykor kisebb örvényekbe is kerülhet, melyet mi a szeszélyességként és a zavarodottságként élhetünk át. Ez a periódus kedvez a párok elválásainak és újratalálkozásainak. Másfelől lényegesen sérülékenyebbé tehetik az embert, mivel ilyenkor a hangulatingadozások és a pillanatnyi benyomások sokszor átvehetik az irányítást az érzelemvilágunk felett.

Spirituális szempontból egy nagyon érzékeny időszak előtt állunk, amelyben a Hold mint misztikus női princípium most igazán sok fejlesztő erővel szolgálhat bennünket a következő területeken: okkultizmus, ezotéria, energiákkal való kapcsolat, meditáció, intuíció, látnokiság, gyógyítás és gyógyulás, valamint a női oldal megismerése.

Ez az időszak kedvez az angyali tevékenységeknek.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..