Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszonkilencedik hete

Jupiter-Szaturnusz trigon

Ez a fényszögkapcsolat július 17-én válik egzakttá.

Ez az a pillanat, amikor a bőség és a karma ereje összetalálkozik. S bár a rossz és ellenkező, visszahúzó szándékok, energiák és kötöttségek továbbra is fennállnak, az ember szelíd határozottsággal haladhat az önmegvalósító útján. Sok támogatás, szerencsés fordulat, kedvező jogi helyzet, javuló anyagi tendencia, sok tanulás, munkahelyi előmenetel és általánosan a kibontakozás és a fejlődés ideái költöznek a szívünkbe és a sorsunkba. Céltudatosan, kitartóan és rendíthetetlenül tegyük, amit tennünk kell – ez most roppant nagy támogatást nyert ettől a két bolygótól.

 

Jupiter-Neptunusz trigon

Ez a fényszögkapcsolat július 18-án válik egzakttá.

Ilyenkor egy kicsit úgy érezhetjük belül, hogy énünk határai elmosódnak. Valahogy jobban oda tudunk figyelni másokra, nagyobb a szívünkben az együttérzés és a nyitottság. Csodálatos, önzetlen érzések és érzelmek áradhatnak szét bensőnkben: hála, szeretet, megbocsátás, segíteni akarás, jó szándék és rengeteg inspiráció. Rendkívül kedvező ez a bolygóállás a spirituális területen végzett munka és fejlődés számára. Könnyen fejleszthetjük a hitünket és a világképünket is tovább tökéletesíthetjük, mivel belülről is sok sugallatot kaphatunk.

 

http://www.bekibisa.com/

 

Szaturnusz-Neptunusz trigon

Ez a fényszögkapcsolat július 19-én válik egzakttá.

Ez a fényszög inkább a jövőről szól, mint a jelenről, mivel amit ezekben a napokban elindítunk vagy megoldunk, annak gyümölcseit közép és hosszú távon is élvezhetjük. Ez az az állapot, amikor a testünkkel a földön állunk és a lelkünkkel az égben szárnyalunk. Kellemes pillanatok ezek, amikor az ember gyötrelmes élete során érzi, hogy van benne valami természetfeletti erő, amely képes előtörni belőle. A határok felismerésének és kiszélesítésének az erői ezek, amelyek a megpróbáltatások legyőzéséhez szükséges tulajdonságokat ösztönzi bennünk. Merjük megálmodni és beprogramozni a sorsunkat a jó dolgokkal!

 

Mars-Jupiter együttállás

Ez a fényszögkapcsolat július 19-én válik egzakttá.

Az életet élvezni kell! Hihetetlenül fontos, hogy merjünk megállni és szórakozni, mert az élmények töltenek fel bennünk olyan lelki akkumulátorokat, melyeket más nem tud. Ha tehetjük, utazzunk, nyaraljunk, pihenjünk, ismerkedjünk, mert most ennek van itt az ideje.

A személyiségfejlődés szempontjából önmagunk megmutatása, felvállalása, határozott képviselete, saját igazunkért és érvényesülésünkért való kiállás, őszinteség és önmegvalósítás van soron. Vállajuk önmagunk véleményét és alkossunk, amiben csak tudunk. Ne legyünk visszahúzódóak, ne halogassunk dolgokat, mert eljött tettek a ideje.

 

Mars-Szaturnusz trigon

Ez a fényszögkapcsolat július 20-án válik egzakttá.

Ez a trigon nem annyira kedvező, mint amennyire ezt elvárnánk tőle. De ez a feszültség levezethető, mármint az a feszültség, ami e két merőben eltérő princípiumokat képviselő bolygó között fennáll: egyik oldalon kötelesség, korlát, határ, bezártság és társaik, a másik oldalon változtatás, férfias teremtő erő, impulzivitás és akarat. A kényszer és a szabadság, a lefokozottság és a feltörekvés megfelelő szellemet igényel, amely képes megzabolázni az erőt, ami türelmes és mégis tevőleges, ami bár csendben van, mégis sokat mond. Ehhez valóban fel kell nőnie minden individuumnak. Reméljük, hogy sikerül meglovagolni ezt az erőesszenciát.

 

Mars-Neptunusz trigon

Ez a fényszögkapcsolat július 20-án válik egzakttá.

Itt az ösztönöké a főszerep. Magasabb célok szolgálatába állítani azt, amivel éppen rendelkezünk. Ez lehet elvont cél, mint amilyenek a művészeteké, de lehet konkrét, mint a barátok vagy ismerősök pártfogolása. Itt már túllépünk a saját érdekköreinken és mindenképpen kiterjesztjük a szárnyainkat mások fölé. Hol egy párkapcsolatban, hol az ezotériában, hol a gyereknevelésben, hol valamilyen más alkotói folyamatban tudjuk majd az érzelmeinket kifejezésre juttatni, mert itt a tudatalattiból felszínre törő ösztönerők és intuíciók irányíthatnak bennünket, ha szenzitívvé válunk rájuk.

Spirituális szempontból sok alkotó energiát lehet ezekben a napokban begyűjteni.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..