Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. huszonnegyedik-huszonötödik hete

Szaturnusz-Neptunusz trigon

Június 12-én válik egzakttá ez a támogató fényszög, mely még jó ideig éreztetni fogja a hatását. A mai világ zakatoló, kapkodó és izgága forgatagában jól jön az a megfontoltság, amelyet ez a trigon erősít az emberben. Álmodozunk és tervezünk – vegyük észre, hogy ez nem más, mint az önmegvalósítás két roppant lényeges összetevője. Merjünk nagyokat álmodni, mert most a realitásérzékünk is a helyén van/lehet. A kitartás és az akadályok legyőzéséhez szükséges erő, a határozottság, az előrelátás és a gondolkodás, a stratégiák kiépítésének az időszakában vagyunk, amikor hol kemény munkával, hol ügyes húzásokkal kovácsolhatjuk a saját sorsunkat. Ezt a lehetőséget mindenkinek érdemes megragadni. S közben figyeljünk arra, hogy a vallásos érzületeink mellett az életet a humoros oldaláról is szemléljük!

 

http://astrolibrary.org/

 

Mars-Uránusz szextil

Ez a fényszög június 18-án egzakt. Segíti az embert, hogy a terveit célratörőbben valósítsa meg. Akaratból, tetterőből, aktivitásból és küzdőszellemből kapunk eleget, éppen ezért kerüljük a szélsőségeket. Akaratunk ne csapjon görcsösségbe vagy túlzott konokságba. Ne tegyünk mindent kockára a siker érdekében. Ne stresszeljünk sokat, ha a dolgok nem az elvártaknak megfelelően alakulnak. Ugyanakkor vállaljuk a szükséges kockázatokat és az elkerülhetetlen kihívásokat, mivel mindennek megvan a maga ára. Vannak az életben olyan akadályok, amelyeket nem lehet óvatos politikával elérni. Ha meggyőződtünk róla, hogy a miénk ilyen akadály, akkor a Mars-Uránusz szextil energiáiból bátorságot meríthetünk a megugrásához.

 

Merkúr-Vénusz együttállás

Nem egy ritka fényszög, éppen ezért sokszor meglephet bennünket. Jó hangulatot és vonzó személyiséget kölcsönöz számunkra, ami kifejezetten megkönnyíti ilyen idő tájt a társkeresők dolgát. Fokozza a kommunikációs adottságainkat és egyfajta belső iránytűként mutatja, hogy merre találjuk a lelkünket ápoló impulzusokat. Ily módon nyithatunk a művészetek, a zene, az irodalom és a spiritualitás irányába is, ahonnét megtermékenyítő hatásokat remélhetünk.

Ebben az időszakban érdemes az érzékszervfejlesztéssel foglalatoskodni és sokat töltődni a természet erőtereiből.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..