Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. január első hete

Új energiák keringnek a világban, s ezzel összhangban a planéták is már az újfajta rezgéseiket ontják ránk. Ennek oka a Naprendszernek a Tejúton megtett útjában keresendő. Bizony, a Naprendszerünk minden bolygójával egy nagyobb csillagrendszerben halad, ezáltal a bolygók is „fejlődnek”.

 

Mars-Uránusz szextil

Bátorságot és tettrekészséget kölcsönöz nekünk ez a január 1-én egzakt fényszögkapcsolat. Ezt a belső erőt könnyedén felhasználhatjuk terveink megvalósításához, bármiről is legyen szó. Ha úgy éreztük eddig, hogy akadályoztatva voltunk, akkor jól fog esni ez a kis üdítő hatás vagy hátszél. Arra azonban figyeljünk oda, hogy aki sokat markol, az keveset fog, tehát ne forgácsolódjunk szét a sokféle célkitűzés között és ne kezdjünk el kapkodni, hanem osszuk be az erőinket. A Mars és az Uránusz víg ötletrohamokat és lelkes, kitartó hozzáállást adhat, ha befogadjuk.

 

Merkúr-Neptunusz szextil

Ez egy lágyságot és kifinomultságot eredményező kapcsolat. Ennek hatására könnyebben juthatnak a felszínre a tudatalattiból az ösztönös megérzések, az ihlet, az inspiráció. Ilyenkor jobban odafigyelünk az álmaink jelenéseire. Megjegyzem, érdemes is, mert sok üzenetet elcsíphetünk, ami az év más, hektikusabb időszakáról nem mondható el. A művészi hajlamok és a spirituális fogékonyság felerősödésének kedvez ez a periódus.

 

Merkúr-Uránusz kvadrát

Az előbbi hatás mintegy ellenpólusaként a Merkúr az Uránusszal kerül „összetűzésbe”, amely viszont próbára teheti az idegrendszerünket. Ez a vizsgáknak és a téthelyzeteknek nem igazán kedvez, mert fokozza a feszültséget és a váratlan akadályokat. Ez a párosítás a konok és önfejű emberi tulajdonságoknak kedvez, amely csak további feszültségeket és egyoldalúságot eredményezhet a kommunikációban.

 

Mars-Jupiter trigon

Az előbbi megpróbáltató hatást a Jupiter ellensúlyozhatja egy nappal később, mely ezúttal életörömöt és a dolgaink szerencsés kimenetelű alakulását eredményezhetik. A harci kedv, a szenvedélyek, a szellemi és lelki erő egyaránt megmutatkozhat az életünkben, melyet a hobbitól a munkáig sokféleképpen hasznosíthatunk. 

 

Merkúr-Plútó együttállás

Olyan hatások lépnek be az életünkbe eme két bolygó konjunkciójának köszönhetően, melyek nem csupán az egyes személyeket, hanem tömegek sorsát befolyásolhatják. A tapasztalat szerint ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a gondok és a problémák felemlegetésére, holott ez a hatás egy olyasfajta koncentrációt eredményez, amely éppen a lankadatlan erőbefektetések révén ösztönöz bennünket céljaink elérésére. Éppen ezért hívom fel a figyelmet a túlzások kerülésére.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..