Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. január negyedik hete

Ez az időszak felfokozott szellemi aktivitással veszi kezdetét, valósággal sziporkázhatunk, felerősödnek az intuícióink és tágíthatjuk tudatunk határait. Csupán egy kis visszaesésre, lendületvesztésre kell számítanunk, amikor a dolgok negatív színezetet kaphatnak, de ez csak átmenetileg lesz így. A pozitív hatások felmentő serege ugyanis hamar megérkezik.

 

Merkúr-Uránusz szextil

Január 22-től villámgyorssá válhat a felfogóképességünk, a megértésünk, szárnyalhat az intellektusunk. Vajon honnan származnak ezek a fantasztikus adottságok? Nos, belőlünk, s ezekre segít rá ezúttal a Merkúr és az Uránusz egy támogató randevúja. Mitől lesz mégis más, mint a többi jó napunk? Attól, hogy mindez intuitív módon fog végbemenni, s nem egy alapos megfontolást követően jutunk a felismeréseinkhez, hanem „megkapjuk” őket. Sok kreatív energia szabadulhat fel a belsőnkből, ezért azt javasolom, hogy engedjünk utat a felülről érkező sugallatoknak.

 

Merkúr-Jupiter trigon

Az előbbi hatásra még egy lapáttal rátesz a Jupiter és a Merkúr fényszög-kapcsolata. Nem feltétlenül az anyagi világ irányába hatnak ezek a hatások: művészi, filozófiai, kulturális és szinte mindenféle szellemi célok elérésében mostanság nagyot léphetünk előre. Akár vállalkozunk, akár vizsgákra készülünk, ez a párosítás sok sikerrel és bőségenergiával láthat el minket. A Merkúr-Jupiter trigon némiképp ellensúlyozza a Merkúr-Uránusz hatását a tekintetben, hogy átgondoltabbá teszi a döntéseinket. De ez nem jelenti azt, hogy a magasabb intelligenciát mellőzhetnénk, inkább csak a lehetséges tévutaktól és félreértésektől kímélhet meg bennünket.

 

Nap-Uránusz szextil

Ez a hatás a tudatosságunkat erősíti fel. Sok eredetiség, függetlenség, nyilvános szereplés, szellemi erő, gyors felismerések és sziporkázás jellemezheti mindazokat, akik hagyják, hogy az életükben érvényesüljön ez a befolyás. A Nap-Uránusz erejének ötvöződése fogékonyabbá teheti az embereket a spiritualitás és az ezotéria irányába, azoknak is az átláthatóbb és kézelfoghatóbb részei iránt, ezenfelül sokakat kezdhet vonzani az élet titokzatos oldala.

 

Merkúr-Szaturnusz kvadrát

Január 25-től némi nehezítés, illetve akadályoztatás várható. Könnyen elfogyhat a türelmünk és mások türelme az irányunkba, hirtelen kibillenhetünk a belső egyensúlyunkból, elbeszélhetünk egymás mellett és bizalmatlanokká válhatunk. A kedvezőtlen fordulatok levertebbé és lehangoltabbá tehetnek, de ez a lelombozottság csak átmeneti. Ne adjuk át magunkat a problémáknak, ne vegyük túl komolyan a kényszerűségeket, inkább emlékeztessük magunkat a problémákban rejlő fejlesztő erőkre.

 

Nap-Jupiter trigon

A Szaturnusz erőit kissé átszínezi a Nap és a Jupiter pozitív és vidám természete. Jóllehet pusztán ettől az anyagiakban nem várható jelentős áttörés, de a hozzáállásunk sokat formálódhat és fejlődhet általa. Több harmónia, a siker lehetősége, a béke atmoszférája és bölcs belátások érkezhetnek majd ekkortájt. Ha szívesen lazítanánk, vagy új dolgokat szeretnénk kipróbálni, akkor ez ne halogassuk!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..