Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. második hete

A dolgaink megtervezésének az időszakában járunk, amikor érdemes belőni az idei céljainkat. Több támogató fényszögkapcsolat mellett a nehézségekkel is folyamatosan birkóznunk kell, de ha állhatatosak leszünk, akkor egy nagyon gyümölcsöző évet tudhatunk a magunkénak.

 

Merkúr-Szaturnusz szextil

Ha valaki szereti a józanságot, a megfontoltságot, a logikát, a következetességet, az önfegyelmet, a precizitást és az összpontosítást, akkor a Merkúr és a Szaturnusz most megadja számára ezeket a hatásokat. Ennek következtében igazán lehet haladni a munkában, hiszen semmilyen apró részlet nem kerüli el a figyelmünket. Aki kedveli a matematikát vagy legalábbis a kiszámíthatóságot, annak biztosan jót fog tenni ez az üdvös hatás.

 

Mars-Szaturnusz kvadrát

Miközben a Merkúr a Szaturnusszal segíti a munkáink és terveink megvalósítását, addig a Mars közbeszól és akadályokat gördít az utunkba. Hol a tétlenség, hol a túlhajszoltság gerjeszthet a bensőkben konfliktusokat. Figyeljünk oda az egészségünkre, mert az immunrendszerünk és a vitalitásunk gyengülése most komolyan felmerülhet.

Ez az ötvözött erőhatás a negatív oldalunkat erősítheti fel. Lesznek, akikben a bosszúszomj fog eluralkodni, lesznek, akiknek a bőrrel kapcsolatos problémáik jönnek majd elő.

 

Vénusz belép a Bak jegyébe

Az érzelmek kiélésének és érvényesülésének egy jóval szerényebb, visszafogottabb korszaka áll be azzal, hogy a Vénusz jelenleg a Bak jegyén halad keresztül. A Bak kissé elnyomja, illetve uralja az érzelmeit abban az értelemben, hogy az objektív valóságot sokszor előbbre valónak tartja, mint az érzelmek romantikus, cikázó áradását. A Vénusz a Bakban olyan, mint egy szép arc, amelyről sokszor hiányzik a mosoly. Így nincs más dolgunk, mint fokozottan figyelni az érzelmeink kiélésére, hogy az emberi kapcsolataink ne sorvadozzanak ebben az időszakban.

 

Vénusz-Neptunusz szextil

A Vénusz előbbi hatásának kompenzálására siet a Neptunusz, amely harmonikus módon támogatja a kedélyvilágunkat. Szóval mégiscsak lesz némi romantika ebben az időszakban is. A gyengédség, a finomság, a fokozódó érzékenység, az intuíciók felerősödése és a művészi hajlamok nagyobb hangsúlyt kaphatnak a Vénusz és Neptunusz randevújától. Aki szeretne inspirációt meríteni, az megkaphatja ebben az időszakban.

Figyeljünk oda az álmainkra, mert mostanában több álmunkra is emlékezhetünk, s közülük soknak lehet sorsbéli üzenete is a számunkra.

 

Vénusz-Uránusz kvadrát

Január 13-tól ismét váratlan eseményekre van kilátás, s ez kétségkívül rányomhatja a bélyegét az idegrendszerünkre. Legyen önkontrollunk, különben olyan módon törhetnek felszínre az érzéseink, amelyeket a környezetünk aligha fog tolerálni. De ez fordítva is igaz, ingerlékenyebbek lehetünk a szokásostól, mert az érzékenységünket sokszor nem az alkotásra, hanem a megsértődésre és az önsajnálatra fordítjuk.

Ennek a fényszögnek a tipikus problematikája a megcsalni és a megcsalatva lenni. Ha pedig nem is fajulna ideig a dolog, akkor is a féltékenységi jelenetek és a kapcsolatban megélendő függetlenség, illetve szabadság igénye valahogy vibrációval töltheti meg az atmoszférát. Legyünk éberek e tekintetben is.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..