Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. tizenhatodik hete

Vénusz belép a Bika állatövi jegyébe

Az érzelmek, a szenvedélyek, a szépség és a harmónia bolygója uralmi pozícióba kerül, amikor április 15-én belép a Bika jegyébe. Fokozott igényünk lesz az érzelmeink és művészi hajlamaink megélésére. Elsősorban a biztonság és a stabilitás kerül előtérbe mind anyagi, mind érzelmi téren. Személyiségünk mások számára vonzó és megnyerő vonásai lesznek erősebbek mostanság. Spirituális szempontból kedvező: kitárulkozó és a növekedést elősegítő időszak vár ránk.

Ettől függetlenül lehetnek még olyan gondjaink, melyek egyetlen helyes megoldása az ELENGEDÉS!!!

 

Nap-Mars együttállás

A megvalósító erőnk, általában az energiáink és az életerő fokozódásának lehetünk az alanyai. Most kezdenek feltöltődni az energiaraktáraink a hosszú és borongós téli időszak után. Kezdünk kilábalni a betegségeinkből és végre a tettek mezejére lépni.

A tudatosság és az akarat megfelelő arányú keveréke sok sikerrel kecsegtet, de az egyensúlyukra különösen ügyelni kell, mert a túlzás egyik esetben sem lesz kifizetődő.

Spirituális szempontból az öröm, a derű és a titkok leleplezésének az erői keringenek körülöttünk. A nagyvilágban egyre több dolog válik még nyilvánvalóbbá.

 

http://savepic.ru/

 

Vénusz-Neptunusz szextil

Ez a fényszögkapcsolat az elvontságot, ugyanakkor az ihletettséget erősítheti fel az emberben. Aki művészi vénával rendelkezik, annál ez különösen értékes időszak lesz. Aki nem tudja irányítani ezt a hatást, annál inkább a fantázia, az álmok és a tudatalatti érzékenység területein várható sok történés, különösen április 19-től.

Mélyről felszínre bukkanó érzelmeket élhetünk át, melyek a lélekhez visznek közelebb, ugyanakkor némi „szerencsét” is csepegtethetnek a sorsunkba ezek a bolygók, amely éppen a megfelelő időben jelenik meg.

 

A Nap belép a Bika állatövi jegyébe

Az akaratunk megvalósítására irányuló törekvésünk most talán némiképp csillapodik, jobban mondva átalakul, mivel a Bika jegyének energiái a kitartás, a türelem és a következetesség erőivel színezik át a szándékainkat. Április 20-tól különösen figyeljünk arra, hogy ne tévesszük össze a türelmet és a kivárást az elfojtással és a halogatással. A biztonságunkat pedig igyekezzünk gyakorlati szinten megalapozni, ne csak beszéljünk róla vagy vágyjunk rá. Az anyagi világban való helytállás és a méltóságunk megőrzése spirituális szempontból is fontosak, hiszen az ezoterikus életnek is megvannak az egzisztenciális feltételei.

 

Merkúr-Uránusz együttállás

Az intuícióra alapozott értelem sok újdonságot hozhat az életünkbe. Ez a fényszögkapcsolat támogatja a felfogóképességet, gyorsítja a gondolkodást, fokozza a kreativitást és a kommunikációs készségeket. A megértés most nagymértékben kedvez a tanulásnak. Arra azonban figyeljünk oda, hogy ne kapkodjunk se a közlekedésbe, se a kommunikációba, mert sok kellemetlen feszültséget okozhatunk mind magunk, mind mások számára. A Merkúr-Uránusz konjunkció április 20-án válik egzakttá.

 

A Mars belép a Bika állatövi jegyébe

A Mars bolygó nem érzi jól magát a Bika jegyében, ahol a Vénusz van uralomban, így kissé problematikusabbá teheti az életünket. Figyeljünk oda a haragra, a dühre, a felesleges harcokra, a sértődöttségre, a hiúságra, a lustaságra, a makacsságra és az erőszakosságra, mert ezek szinte egyik pillanatról a másikra törhetnek ránk.

Ha április 20-án különösen ügyelünk ezekre a tulajdonságainkra, akkor némi önkorlátozással és önszabályozással ugyan, de sikeresen jöhetünk ki a mindennapi próbatételeinkből.

 

Merkúr-Plútó kvadrát

A régi sérelmek, az elfojtások, a tudatalattiból előtörő vágyak és indulatok számára roppant kedvező ez a negatív fényszögkapcsolat, amely április 21-től egzakt. Kerüljük a szélsőségességet, mert könnyen bajba sodródhatunk általa. A mértéktartás, a kompromisszumkészség és a béketűrés megóvása jó irányvonalnak tűnik a megoldások felé, amúgy minden neurózisunkra találhatnánk egy sor ürügyet.

 

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..