Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. tizenkilencedik hete

Merkúr-Plútó szextil

Május 7-én válik egzakttá ez a bolygóállás. Ennek a hatására jobban oda tudunk figyelni az életünkre, nagyobb erővel tudunk összpontosítani, valahogy jobban forog majd az eszünk, felgyorsulnak a tudati-szellemi folyamataink. Könnyebben befogadhatjuk és feldolgozhatjuk az ismereteket, csökkenhet a reakcióidőnk és mentális frissességünk, illetve regenerációs tulajdonságunk érezhetően megugrik. A Merkúr-Plútó szextil esetében benne van a pakliban, hogy nagyobb tömegek sorsát befolyásoló történések következnek be.

 

Merkúr-Mars együttállás

Május 8-án egzakt ez a konjunkció. Ez egy meglehetősen harcos, hadakozó és gyakorlatias szellemiségű energiákat felszabadító bolygókapcsolat. Növeli a meggyőző és rábeszélő erőt, továbbá szókimondóvá tesz. Igaz, oda kell figyelnünk a túlzott kritikára, az őszinteség bántó, olykor metsző igazságaira. Kerüljük a szándékos bántásokat, a gúnyt és a cinikusságot. A vitáknak is roppant kedvez ez a fényszög. Kerüljük a szitkozódást, a verbális agressziót és a sértéseket. Ugyanakkor legyünk temperamentumosak, szenvedélyek és osszuk meg egymással a tüzes érzéseinket is.

 

http://www.astrostar.ru/

 

Vénusz belép az Ikrek állatövi jegyébe

Május 9-től a Vénusz egy időre az Ikrek csillagjegyébe lép. Mivel kettős jegyről van szó, illetve a merkúri és a vénuszi hatások összegződéséről, ezért az értelem és az érzelem találkozásának lehetünk a megélői. Tisztábban láthatjuk az érzeleminket, ugyanakkor nem a hűség oltárán fogunk áldozni, sokkal inkább az esztétikum, illetve a szépség vonzásába keveredhetünk, amely olykor nem kedvez a párkapcsolatainknak. Ezzel együtt változatos időszak elé nézünk, amelyet a diplomatikusság és a tapintat tud igazán kiegyensúlyozni.
Nap-Merkúr együttállás

A tiszta, világos és átlátható gondolkodásnak, az őszinteségnek, a tanulásnak kedvez a május 11-én egzakttá váló Nap-Merkúr együttállás. Ha van kedvünk sportolni, akkor bátran kezdjünk bele. A fogyni vágyunk vagy méregteleníteni, akkor is támogatást nyerhetünk ebből a konjunkcióból. A mindnyájunk számára fontos önállóság és a tudatosság fejlesztése nagy lendítő erőt kaphat az előttünk álló időszakban. Spirituális szempontból is kedvező, tisztuló és fejlesztő időszakba lépünk.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..