Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológia – 2013. tizennyolcadik hete

Mars-Szaturnusz oppozíció

Május 1-én egzakt ez a fényszög, amely alapvetően megnehezítheti-megkeserítheti az életünket. Kényszerhelyzetek, korlátok, megszorítások, lemondások, és gátoltság tapasztalható azoknál, akiknél ez a szembenállás erőteljesen fog érvényesülni. Különösen figyeljünk oda arra, hogy a diszharmónia ne tartson sokáig, s ne uralkodjon el minden életterületünk felett, mert sajnos ez a hatás „ragályos”.

 

A Merkúr belép a Bika állatövi jegyébe

Május 1-én a Merkúr belép a Bika jegyébe, ami fokozhatja a kitartásunkat, az alaposságunkat, a magabiztosságunkat és a rendszerelvű gondolkodást. Arra azonban figyeljünk oda, hogy ne túlzottan lassuljunk le, ne legyünk fukarok és ne váljunk túlzottan merevvé.

 

Nap-Plútó trigon

A Nap és a Plútó két roppant erős bolygó, amelyek felerősítik egymás hatásait. Így május 1-től úgy érezhetjük, hogy majd „felrobbanunk” az energiáktól. Ennek megfelelően kerüljük a túlkapásokat, a kicsapongást és a szélsőségeket, mert ez az erő nem csak a tenni akarásunkat generálhatja, hanem a mások feletti uralkodási hajlamunkat is felszíthatja. Jobban tesszük, ha önkritikát gyakorlunk és mindig az adott helyzetnek megfelelően optimalizáljuk az erőtartalékainkat.

 

http://www.pravaprica.rs/

 

Merkúr-Neptunusz szextil

Ez a kifinomult hatás május 4-től várható. Ha szeretnénk művészi inspirációt nyerni, vagy ráhangolódni különféle tervekre, személyekre, esetleg elvontabb tanulmányokat folytatunk, akkor termékeny és gazdagító időszakba lépünk. Igaz, hogy olykor kissé idealistának tűnhetünk, vagy akár túlontúl naivnak, de az élet pont a finom különbségeitől oly színes. Merjünk a megérzéseinkre hagyatkozni és alkossunk, ha ahhoz tartja kedvünk!

 

Merkúr-Szaturnusz oppozíció

Május 5-én válik egzakttá ez a hatás. Ez sokszor értelmetlen konfliktusokat eredményezhet, amelyekben magunk sem tudjuk, hogy miért, de keressük a bajt. Könnyen válhatunk kötekedővé, túlzottan kritikussá, és ezzel csak nehezíthetjük mind a saját, mind a környezetünk életét. Ez a fényszög amúgy is a borúlátásra és az intoleranciára hajaz, amely együttesen a tudatlanság labirintusába csalogathatják a gyanútlan egót.

 

Mars-Plútó trigon

Május 5-én pontos ez a kapcsolat az égbolton. Szinte korlátlan megvalósító erőhöz juttathatja az embert. Sokféle tervünkhöz meríthetünk belőle testi és lelki energiát. Ha nagy tetteket akarunk végrehajtani, akkor a Mars és a Plútó ilyetén találkozása hatalmas lendítő erőként működhet közre a sikerhez vezető úton.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..