Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológiai hatások

Nem árt olykor a csillagos égboltra tekinteni és észrevenni a nyilvánvaló hatásokat, melyek a planétákból érkeznek, szem előtt tartva, hogy a csillagok csak hajlamosítanak, nem determinálnak. A csillagos égbolt objektumainak aktuális hatása a tudatosságuk fejlesztésének és teremtő sorsprogramozásunknak mindenkori fundamentuma lehet.

 

November 21-én a Nap belépett a Nyilas jegybe.

Ez az emberekre jótékony hatással van. A megszokottól jóval optimistábbak, vidámabbak, tettre készebbek leszünk. A lazaságunkból fakadóan nagyobb lesz a szabadságigényünk és nyitottabbak leszünk a felsőbb, a magasabb világokból érkező inspirációkra, tehát érdemes a lelki fejlődésre nagyobb hangsúlyt helyezni: vallási, spirituális élményeket élhetünk át a következő egy hónapban a Nap energiáinak jóvoltából, ráadásul a magasabb rendű erkölcsök, a szeretet és az életösztön most jobban utat találhatnak a szívünkhöz, mint máskor.

Ugyanakkor vigyázzunk, nehogy az önhittség, a hiúság, a képmutatás és az álnokság csapdájába essünk, vagy ejtsenek.

 

November 22-én a Vénusz belépett a Skorpióba.

A Skorpió és a Vénusz princípiumai részben hasonlóak, részben nagyon is eltérőek egymástól. Alapból felértékelődik ilyenkor a szexualitás és a szenvedélyes érzelmek belülről kezdik el fűteni az embert. Természetesen lesz, aki utat enged ezeknek, és lesz, aki inkább felsőbb erőkké igyekszik szublimálni ezeket az energiákat, egyfajta önsanyargatást végezve saját magán. Ennyire végletes tud lenni a Vénusz a Skorpióban. A hétköznapi hangulatra inkább a befelé fordulás, a gyors kapcsolatteremtés, a végletek átélése lesz jellemző és a kiábrándulások is gyakoribbak ilyenkor.

 

Nap-Neptunusz kvadrát

Ez a konstelláció a valóságtól való eloldódásra teszi hajlamossá az embert.  Befolyásolhatóvá, önbizalom-hiányossá, bizonytalankodóvá, álmodozóvá, nemtörődömmé és álságossá tehet. A tisztánlátásunkat most elhomályosítja a köd, a képzelet, a vágyak, a „zavar az erőben”: sok önbecsapás és hazugság szokott ilyenkor történni. Az embernek fokozottan oda kell figyelnie, nehogy tudtán kívül megtévessze önmagát, továbbá fel kell vállalni a Sors szabta feladatokat és nem szabad meghátrálni előlük gyengeségből.

 

Vénusz-Neptunusz trigon

A művészi hajlamok intenzitása és magának a művészetnek a felértékelődése jellemzi ezt a fényszög-kapcsolatot. Az erotika, a szerelem, a romantika és az érzékiség váltakozó hullámai járják át a teret és keresik az alkalmas „célpontokat”. Az emberben ilyenkor fokozódik az extázis-igény, a szeretet, az ízlésesség és minden, ami a szépség archetípusának elvontabb formája: a báj, a kellem, a kedélyesség… Egyszóval lehet ismerkedni!

 

Mars-Uránusz kvadrát

Nagyon erős páros, csak győzze elviselni az ember azt a feszült vibrációt, amelyet ez a kapcsolat kivált. Rossz esetben indulatot, agresszív mintákat, türelmetlenséget és hirtelenséget fog kihozni a belső világunkból. Jó esetben sok meglepetést, újítást, kreatív gondolatot, meghökkentő ötletet és különcséget fog eredményezni ez az energiaelegy. Nagy előrelépéseket is rejthet ez a fényszög kapcsolat.

 

Mars-Szaturnusz szextil

A nehéz feladatokhoz szükséges állhatatosság és lelki erő katalizátora ez a bolygóállás. A következetesség, a hosszú távú tervek szisztematikus megvalósításának energiái ezek, melyek hatására az ember alá tudja magát rendelni egy célnak. E bolygókapcsolat energiakeveréke visszafogott, nem törtető, annál inkább szorgalmas és bátor, aki tűzön-vízen keresztül eléri, amit kitűzött maga elé.

 

A fent említett bolygóhatások csak a személyes születési horoszkóphoz viszonyítva értékelendők és vonatkoztathatók az egyénre.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..