Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aktuális asztrológiai hatások – 2012 november vége

Mostanában nagyon sokféle és sokszor ellentmondásos hatásokról számolnak be az emberek. Ahhoz, hogy e hatásokat kiegyensúlyozzuk és a fejlődésünk fogatába fogjuk, előbb meg kell ismernünk őket és a személyes életképletünk – erényeink és gyengeségeink – tudatában kell bánnunk velük.  

 

Nap és Uránusz trigon

Ez a párosítás ebben a fényszög-kapcsolatban nagyszerű dolgokat tartogat mind a világi, mind a spirituális előremenetel számára. Először is kedvez az intellektuális fejlődésünknek, növeli és mozgósítja a szellemi erőtartalékokat, hatására eredeti gondolatok juthatnak eszünkbe és megnyílhatunk olyan irányzatok felé, mint amilyen a spiritualitás és az okkultizmus.

Ilyenkor váratlan dolgok szoktak történni, melyek által új eszmék és tettek kerülhetnek napvilágra és megmutatkozhat az, ami eddig rejtett volt előttünk. Akár tanulásról, akár önmagunk fejlesztéséről, akár új területek felfedezéséről van szó, ez az erőkombináció támogatja törekvéseinket.

 

Vénusz-Szaturnusz együttállás

Ez az aspektus nem a könnyedségéről híres. Az érzelmek terén az önzőségé vagy az önként vállalt lemondásé lesz a főszerep, amennyiben ez a hatás érvényesül. Senki sem kedveli a kényszerhelyzeteket, a csalódásokat és a veszteségeket, de ha megérett az idő ezekre, akkor meg kell történniük. Ebben egy eszköz ez az erőhatás. A kapcsolatok éretlensége, gyenge pontjai, korlátai, az érzelmek gátak és a gátlások, a lelki fájdalmak felszínre törése és szélsőséges megnyilvánulásai erősödhetnek fel.

 

Mars és Plútó együttállása

E két bolygó bizonyos szempontból egymás testvére. Mindkettő olyan irányba tör, amely szétfeszíti a formákat, a régit és a megszokottat, kifejezetten konfliktuskedvelő és agresszív hajlamokat preferál. Az erőszakos cselekményektől kezdve a baleseteken át a tömegszerencsétlenségekig sokféle tragédia kiváltója és katalizátora lehet ez az együttállás.

Ha a könyörtelenség és a szélsőségesség, a hajsza és az uralomvágy óhajt a világban megnyilvánulni, akkor ez az erőegyveleg ennek kedvez. Másfelől ez a fényszög bővelkedik a megvalósító erőben.

 

Vénusz és Plútó szextil

Az érzelmek és a szenvedélyek maximális felkorbácsolása ennek a kapcsolatnak a következménye. A szexuális vágy, az erotika átélésének igénye, a szerelem túlzó megnyilvánulásai, a kéjes hajlamok kiélése és az ösztönök tudatalattiból történő felszínre törése ebben az időszakban jellemző lehet ránk. Sok rezgésemelő, spirituális energiát lehet majd begyűjteni. A művészi hajlamok megélésének is kedvez.

 

Vénusz és Mars szextil

Az előző két bolygóállásból logikusan következik, hogy a Vénusz és a Mars valamilyen fényszög-kapcsolatba kerül egymással. A párkapcsolatok felértékelődésének és az érzelmek kölcsönös cserélődésének, az együtt töltött időnek, a családi életnek vagy a családalapításnak az időszaka ez. Fontos, hogy minél többféleképpen éljük meg és éreztessük a szeretteinkkel és a rokonainkkal mindazt, amit irántuk érzünk. A testiség, a romantika, a művészetek, különösen a tánc és a színház, továbbá a szépségápolás időszaka lehet ez. Spirituális szempontból a párkapcsolatoké a főszerep.

 

Boldog napot!  

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..