Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Amerikai szabadalom: Idegrendszer-befolyásolás személyi számítógépen keresztül

Egy amerikai szabadalom szerint már legalább 15 éve képes a televíziónk és a számítógépünk monitora az idegrendszerünk manipulációjára.

 

3.1

 

A monitorokból áradó elektromágneses mezők általi idegrendszer-befolyásolás nevű #6506148-as amerikai szabadom:

 

„Emberi alanyon pszichológiai hatásokat figyeltek meg a bőr gyenge elektromágneses mezőkkel való ingerlésére adott válaszreakciók során, mely mezőket ½ Hz vagy 2,4 Hz közeli frekvenciákkal keltettek, amelyek olyan fokúak, mint az érzékszervekből származó rezgések.

 

Sok számítógép-monitor és tévé-képcső elegendő nagyságú impulzusos elektromágneses mezőt sugároz ki magából pulzáló képek megjelenítése közben ahhoz, hogy ilyen ingerlést okozzon.

 

3.2

 

Következésképpen lehetséges egy ember idegrendszerét a közelében található számítógép-monitoron vagy TV-készüléken megjelenített pulzáló képekkel befolyásolni. Ez utóbbi esetben a képimpulzust be lehet ágyazni egy programba, vagy rá lehet tölteni videó adatátvitel modulálásával, akár rádiójelként, akár videó szignálként. A számítógép-monitoron megjelenő képet egy egyszerű számítógépes programmal lehet ténylegesen vezérelni (pulzáltatni).

 

Bizonyos monitorok esetében a közelükben lévő alanyok érzékszervi rezonanciájának izgatására képes impulzusos elektromágneses mezőket akár úgy is lehet generálni, hogy közben a megjelenített képeket tudatalatti erősséggel pulzáltatjuk.”

 

Ez azért is hátborzongató, mert az idegrendszer irányít mindent, amit csinálunk a légzéstől az emésztésig, az emlékezőképességünktől az intelligenciáinkig.

 

Kapcsolódó videó: https://www.youtube.com/watch?v=0lwoAXjcnCA

Forrás: http://yournewswire.com/

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..