Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Angyali planetáris töltődés angyali fotókkal

2012. június 18-án a Börzsöny-hegységben angyali töltődésen vettünk részt, ahol Horváth Zoltán látó segítségével csodálatos spirituális megtapasztalásokban részesülhettünk. Megpróbálom szavakba önteni a leírhatatlant, hátha ezzel közelebb hozhatom a spiritualitás eme gyakorlati oldalát a fejlődni vágyók számára.

 

Horváth Zoltánt talán már nem kell külön bemutatnom online ezoterikus magazinunk rendszeres Olvasóinkat, hiszen a FIXHD televízió ENIGMA című műsorának szerkesztő-műsorvezetőjeként vált közismertté az elmúlt években.

Előfordulhat azonban, hogy a műsor nézői közül sokan még nem is tudják, hogy Zoltán különleges adottságai révén képes látni az energiákat. Ez mind a természetben fellelhető energiákra, mind az emberi kisugárzásra értendő.

Eme látó képességének köszönhetően meg tudja állapítani, hogy mikor milyen fajta energiákból lehet és érdemes töltekezni a fejlődni vágyóknak. Voltaképpen az energiák nem csak éltetnek bennünket, hanem az auránk spirituális érzékszerveit táplálják is. Nem véletlen, hogy csak kevés embernek vannak tudatosan használható és megbízhatóan működő szellemi érzékszerveik, hiszen a mai túlhajszolt és materialista világunk mindent elkövet annak érdekében, hogy mi ne foglalkozhassunk az ezotéria valódi, gyakorlati oldalával, s ne terjedjen ki a tudatos megtapasztalásaink köre az anyagon túlra, avagy önjelölt prófétáknak és látóknak köszönhetően ne a saját egyéni spirituális önmegvalósító utunkat járjuk, hanem azt, amelyiket mások ajánlanak.

 

A képen az aranyszínű, tölcséresedő spirituális átjáró megnyílása látható.

 

A spirituális töltekezések/töltődések éppen azt a célt szolgálják, hogy a bennünk lévő isteni adottságok és hajlamok megtermékenyüljenek és lendületet nyerjenek. Ehhez a mostani alkalommal a planéták erejét vettük igénybe. Nemrégiben ugyanis volt egy galaktikus szuperegyüttállás, valamint egy Vénusz-átvonulás (lásd a korábbi lapszámok ide vonatkozó cikkeit), amik teljesen újfajta energiákat szabadítottak fel a Föld egyes pontjain. Zoltán állandóan nyomon követi képességei révén, hogy mikor vannak energetikailag kiemelt időszakok, merthogy csak a preferált időpontokban és helyszíneken van lehetőség hatékony töltődésekre. Ezt azok nagyon jól tudják, akik gyakorta jönnek velünk ilyen eseményekre.

 

Ide kívánkozik, hogy Zoltán nem csak látja az energiákat, hanem egy különleges, saját maga által kifejlesztett fotózási technika segítségével le is tudja fényképezni azokat. Az itt mellékelt fotók eredetiek, nem számítógépes programokkal készítettük, nem retusáltuk őket. Valóban ebből az aranyszínű energiából töltődtünk mindannyian egy meditáció keretében az erdő lágy ölén, egy patakparton. Egyébként Zoltán időnként más különleges energiákat is át szokott emelni az Univerzumból az úgynevezett Életösztön szertartások alkalmával, amelyek legalább olyan lélegzetelállító érzésben részesítik az embert, mint a szóban forgó angyali töltődés.

 

Zoltán mindenkinek elmagyarázta a töltődést megelőzően, hogy az aktuális angyali, illetve planetáris energiák milyen hatásokat fognak kifejteni az aurákban. A látó a lefényképezett energiákat mindenkinek megmutatta és kifejtette, hogy az aura melyik szektorába fognak beáramolni és milyen hatásokat fognak ott kifejteni.

Ezek az energiák az emberi energiamező kauzális és mentális testére hatottak. Előbbiben a velünk született spirituális adottságokat táplálták energiákkal, utóbbiban az ember teremtő potenciáját (erejét) növelték meg, hogy szándékainak megvalósító ereje számottevően növekedhessen.

Ezután következett az előkészítés, amelyhez a tűz erejét használtuk fel. A tűz ereje nyitottabbá tette az aurát a planetáris erők befogadására. Végül, sor került a várva várt töltődésre. Egy meditáció segített az elmélyülésben. Maga a töltődés kb. fél órát vett igénybe.

 

A fotón az arany energiaörvény és egy másik világ kapuja látható.

 

Mivel egyre többen kezdenek 2012-ben rádöbbenni arra, hogy milyen fontos a lelki fejlődés, sokan nyitnak az efféle élményszámban menő spirituális összejövetelek irányába. Annál is inkább, mert azok nem járnak elköteleződéssel, hiszen mi maximálisan tiszteletben tatjuk az emberi individuumot, így mindenki számára lehetővé tesszük a kötetlen részvételt.

Nyugodtan mondhatom, hogy az angyali energiák mélyen megérintették a résztvevőket. A meditáció alatt különféle szellemi élményeket élhettünk át: volt, aki másodpercekre látta az angyali energiákat és szinte mindenkit elöntött a belső béke és nyugalom. Valami olyasmit éreztünk, mint amit a rendszeres egyiptomi zarándoklataink során szoktunk a piramisok és a templomok különleges töltődő helyein.

 

Mivel a jövőben Magyarországon több helyen is meg fognak nyílni bizonyos erőterek, ezért úgy tervezzük, hogy az érdeklődőket invitálni fogjuk az ilyesfajta töltődésekre. Sőt, úgy döntöttünk, hogy azokat, akik ténylegesen többet szeretnének tenni magukért, be fogjuk vezetni az általunk ismert és képviselt ősi tanításokba és fejlődési modellbe nem csupán töltődések, hanem légző gyakorlatok, meditációk, különleges előadások és egyedi technikák révén.

Aki most lemaradt erről a lehetőségről, ne bánkódjon, mert a jövőben lesz még alkalma részt venni ehhez hasonló programjainkon.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..