Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Asztrológia – 2013. tizenharmadik hete

Mars-Jupiter szextil

E két bolygó jóakaró kapcsolata március 26-án egzakt, s alapvetően támogatja abbéli törekvéseinket, hogy megtaláljuk a mindennapi életünkben lévő életörömöket. Ez az időszak kedvez az önmegvalósításnak. Olyan érzésünk lehet, mintha terveink mögött hátszél is volna. Nevezhetjük ezt szerencsének is, de itt jobbára a Sors támogatásáról van szó.

 

Mars-Plútó kvadrát

A március 27-én egzakttá váló fényszög nagyon „kemény”, mivel képes valósággal felforgatni az emberek életét. S nem csak az egyénét, hanem a családét vagy akár nagyobb embertömegekét is.

Ez idő tájt megnő az erőszakos cselekedetek és a balesetek száma. Szellemileg és lelkileg pedig fokozódhat az elnyomás és jobban érezhetjük a vállainkon pihenő terheket.

 

Merkúr-Szaturnusz trigon

Az előző kettő bolygóhatást mintegy kiegyensúlyozza és kezeli a március 28-án egzakttá váló Merkúr-Szaturnusz trigon. Sokkal jobban tudunk ilyenkor koncentrálni, az értelemre alapozzuk a döntéseinket az érzelmek helyett, logikusabb és megfontoltabb döntéseket hozunk, több a türelmünk és a kitartásunk, amelyek fontosak a hosszú távú célok elérése közben. E bolygókapcsolat által felerősített önfegyelemmel úrrá tudunk lenni a kételyeinken, a pillanatnyi megpróbáltatások elsodró hatásain és bölcsebb döntéseket tudunk hozni.

 

forrás: http://www.eastwestprofile.com/

Nap-Vénusz együttállás

Március 28-án jön létre ez a konjunkció. Ilyenkor nagyobb teret kaphatnak az érzelmek. Különösen jót tesz ez a párkapcsolatoknak és művészi hajlamoknak. Használjuk ki: lazítsunk egy kicsit, merjünk társaságba járni, szórakozni és örülni a jelennek. S ha belső késztetést érzünk, akkor alkossunk valamit. Sok derűt hozhat az életünkbe a Nap és a Vénusz eme találkozása.

 

Vénusz-Uránusz együttállás

Amikor ez az égi randevú létrejön március 29-én, akkor megszaporodhatnak az érzelmi hullámzások. Ezeknek lehet jó oldala, mivel könnyedek, lazák, kreatívak, ösztönösek, szexuálisan vonzóak és praktikusak lehetünk az egyes életterületeken. Ugyanakkor lehet kevésbé előnyös oldala is, mint amilyen a túlzásba vitt egoizmus, vagy a sokféle kontrollálatlan érzelmi kitörés és kirohanás, amely nem egyszer laza erkölcsökkel párosulhat.

 

Nap-Uránusz együttállás

Március végére, egészen pontosan 29-re esik a Nap és az Uránusz együttállás, amely fokozza a szabadságvágyunkat, az eredetiségünket, a függetlenségünket célzó terveink megvalósítását azáltal, hogy rengeteg ötletet sugallhat. Ez a kapcsolat nyitottabbá teszi az embereket a spiritualitásra és az élet mögöttes értelmének a keresésére. Sok kutatás, szellemi tevékenység kaphat inspirációt ebben az időszakban.

 

Vénusz-Plútó kvadrát

Az érzelemvilág aberrációit erősíti fel ez a fényszögkapcsolat, amely március 31-én egzakt. Ez eleinte jelentkezhet kisebb belső feszültségek formájában, amikor nem értjük, hogy pontosan mitől is vagyunk stresszesek. De sajnos ez a folyamat könnyen idézhet elő belső megingásokat, csalódásokat, félrelépéseket, továbbá felerősítheti a beteges hajlamokat. Kerüljük a vitákat, a felfortyanásokat és vegyük elejét a problémák továbbgyűrűzésének, mert ilyenkor az érzelmeink az elfojtásaink torz kiélésének a szolgálatába szegődhetnek.

 

Vénusz-Jupiter szextil

A Vénusz-Plútó kvadrát mintegy felmentő seregeként érkezik ez az üdítő hatás, amely segít meglátni az élet napos oldalát. Ily módon kedvesebbek, rugalmasabbak, harmonikusabbak, vidámabbak, vonzóbbak lehetünk nem csak mások szemében, hanem önmagunk számára is. A Vénusz és a Jupiter eme fényszöge támogatja az egészséget és kedvez a művészi hajlamok kiélésének is.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..