Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Asztrológia – 2013. tizenkettedik hete

A Nap belép a Kos asztrológiai jegyébe

Amikor a Nap 2013. március 20-án a Kos jegy első fokához ér, akkor kezdetét veszi az asztrológiai év, és sokan reménykedve várják a közelgő tavaszt és persze a Húsvét szent ünnepét.

A Kos havában kiemelten támogatottak az ösztönök és az ösztönösség, a szenvedély és az akarat. Ha szeretnénk energiával feltöltődni – különösen az elhúzódó tél után –, akkor ez a hónap tökéletesen alkalmas arra, hogy a lemerült energiaraktárainkat feltöltsük, vagyis revitalizálódjunk.

Pozitív időszak elébe nézünk a vállalkozások tekintetében, mivel ez idő tájt valahogy több bennünk a motiváció, az ambíció és az akadályok legyőzéséhez szükséges erő. Bátrabbak, kezdeményezőbbek lehetünk és egyúttal tudatosabbak is ebben a hónapban. Merjünk élni a Sors által felkínált lehetőségekkel!

 

Kerüljük ugyanakkor a túlzásokat ebben az időszakban, mert valahogy könnyen hajlamosak lehetünk a túlkapásokra, a szélsőségekre, a figyelmetlenségre, a türelmetlenségre és az akaratunk nem igazán megfelelő tolmácsolására. Ne kapkodjunk! Ne siessük el a dolgokat! Ne akarjuk kierőszakolni a céljainkat, ehelyett inkább várjuk meg, amíg elképzeléseink magocskái a természet szabta törvények szerint kibújnak a láthatatlanból a megnyilvánult világba.

forrás: http://nitinarcot.weebly.com/

 

A Vénusz belép a Kos asztrológiai jegyébe

2013. március 22-én a Vénusz is követi a Napot a Kos jegyébe, ahol kifejezetten nem „érzi” jól magát. Sokszor uralkodhatnak el rajtunk az érzelmek oly módon, hogy a legváratlanabb pillanatokban is felszínre törhetnek az elfojtásaink, amely miatt durvábbak, sprődebbek lehetünk. Így a Vénusz olykor provokatívvá, kötekedővé, túlhevültté és erőszakossá teheti az embereket, ezért figyeljünk oda magunkra és másokra egyaránt.

Jó oldala, hogy a Vénusz a Kosban kedvez a szerelemi fellobbanások kialakulásának, ugyanakkor a titkos kapcsolatoknak és a szerelmi kalandoknak.

A legjobb volna, ha hagynánk szabadon megtörténni a vénuszi „dolgokat”, s csak akkor szabnánk nekik határt, amikor már érezzük az ártó, romboló hatásaikat. Ez volna az érzelmek tudatossá tétele és szabályozása, aminek ilyenkor kifejezetten a hasznát vesszük.

 

forrás: http://fc02.deviantart.net/

Mars-Uránusz együttállás

Március 22-én jön létre ez a konjunkció. Nagyon sok energia képes összpontosulni bizonyos emberekben ennek az együttállásnak a hatására, amelyet korántsem biztos, hogy képesek helyesen irányítani. Sajnos megvan az esélye, hogy komolyabb értékelés nélkül vetjük bele magukat egy munkába vagy feladatba, ami persze megbosszulja magát abban, hogy a végtelenségig hajszoljuk magunkat és a tisztánlátás miatt saját magunk generálunk akadályokat önnön magunk számára. Nem arról van tehát szó, hogy nem rendelkeznénk a megfelelő kitartással, erővel vagy tettvággyal, hanem arról szól a történet, hogy irányítani kellene ezt az erőt, máskülönben az erő ragad magával bennünket és használ fel céljainkat megfelelően.

A Mars-Uránusz együttállás a tömegek sorsát befolyásoló erők közé tartozik. Kérdés: van-e annyira tiszta az értelmünk, hogy eldöntse, mi helyes és mi nem az individuum és a tömeg konfliktusában. Hirtelen változásokban és fordulatokban gazdag hónap előtt állunk.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..