Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Asztrológia – 2013. tizennegyedik hete

Nap-Plútó kvadrát

Ez a végletek, a szélsőségek, a túlzások felerősítését eredményezheti. Figyeljünk oda, hogy az erőtöbbletet, ne valami ellenében, hanem valamiért használjuk fel. A rejtett, vagy elfojtott erők felszínre törésének lehetünk a szemtanúi vagy éppenséggel a megélői mostanság.

Az agresszió, a kegyetlenkedés, az elnyomás, a zsarnokság és az intolerancia megtépázhatja az idegrendszerünket. Ugyanakkor lesz alkalmunk gyakorolni az érzelmi önszabályozást.

Spirituális szempontból a gátlások időszaka ez, ezért érdemes oldani a múlt terheit. Ez a fényszögkapcsolat április 1-én egzakt.

 

http://www.miltonblack.com.au/

Nap-Jupiter szextil

Az előző fényszöget ugyanazon a napon a Nap és a Jupiter támogató kapcsolata enyhíti. Tehát ez egyfajta segítség a Sors részéről, hogy a bajban és a veszteségekben is meglássuk a jót. Ez a szabad akaratunk kérdése. Éljünk a lehetőséggel! Az érmének mindig minimum két oldala van.

Az érintett égitestek szinte valamennyi princípiuma érezteti a hatását: siker, jólét, gazdagság, hírnév éppen úgy, mint a szerencse, a bölcsesség, a derű, a jogi ügyletek szerencsés alakulása, az intellektuális és az érzelmi játszadozások, a hit és a világkép átformálódás várható ebben az időszakban.

Ha odafigyelünk, akkor a Jupiter és a Nap szextiljét felhasználhatjuk töltődésre, regenerálódásra és spirituális fejlődésre egyaránt.

 

Vénusz-Mars együttállás

Április 7-én áll együtt az égen a Vénusz és a Mars. Ez kifejezetten egy párkapcsolatokat erősítő hatás. Az érzelmek megújhodása, az ösztönösség fokozódása, a művészi érzék kifinomodás, a szexualitás és az erotika fontossága, a szenvedélyesség előtérbe kerülése, a romantika iránti vágy – valóságos tavaszi zsongás lehet úrrá rajtunk.

Elsimulhatnak a konfliktusok, nyugodtság és harmónia költözhet a szívünkbe. Ha pedig szeretnénk visszaállítani az elvesztett harmóniánkat, akkor ez a fényszög sok lehetőséget és erőt tartogat számunkra.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..