Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Autónkban az életünk

Akik spirituális szemlélettel élik az életüket, tudják, hogy fontos figyelniük a külvilágból érkező jelekre. Jeleket szinte minden formában kaphatunk: egy váratlan történés kapcsán, egy kedves ismerőssel való beszélgetésből, a főnökünkkel konfrontálódva, és még sorolhatnám.

 

www.abb-conversations.com

 

Nálam okosabbak azt mondják, hogy a figyelmeztető jelzések egyik legmarkánsabb csatornája az autónk. Sokan vallják – beleértve engem is –, hogy az autónak lelke van, és érdemes vigyázni rá, törődni vele.

 

Ha alkalomadtán mégis meghibásodik, vagy egyik- másik alkatrésze végleg felmondja a szolgálatot, azt tekinthetjük intő jelnek. Ha pedig benne ülünk és karambolozunk, koccanunk stb., az is utal valamire. Itt nem elsősorban arra gondolok, hogy figyelmetlenül vezettünk, vagy ártatlanul belénk rohantak hátulról. Ha elfogadjuk, hogy nincsenek véletlenek, akkor minden esemény mögött a Nagyfőnök jelzéseit látjuk. Most a teljesség igénye nélkül összeszedek néhány lehetséges autós problémát, és annak értelmezését.

 

Persze, nem kell, hogy a kedves olvasó egyet értsen velem, vagy tényként kezelje ezeket az üzeneteket, de elgondolkodni rajtuk mindenképpen érdemes.

 

Először is, nézzük, mi történik, ha az autóban ülünk! Mi vezetünk, és hátulról belénk szaladnak, akkor valószínűleg túl lassan haladunk az utunkon. Ideje lenne gyorsabb tempóra váltanunk. Lehet, hogy éppen fontolgatunk egy döntést, de nem merünk lépni.

A koccanás azt üzeni, merjük felvenni a tempót. Ha mi megyünk valakibe bele, akkor meg kellene vizsgálnunk, hogy nem túl gyors-e a tempó, amit diktálunk az életünkben.

 

https://www.google.hu/

 

Amennyiben egy óriási esőzést fogunk ki, és leáll az ablaktörlőnk, érdemes elgondolkodnunk, hogy miért, vagy milyen élethelyzetben nem látunk tisztán.

 

Ha a visszapillantó tükrünket éri sérülés, nem biztos, hogy vissza kellene néznünk.

 

Ha egy baleset kapcsán a vezető ülés melletti oldalt éri ütközés, akkor az előre jelezhet a párunkkal való konfliktust.

 

Az elakadásjelző problémája mutathatja, hogy valamilyen életterületen „kitettük az elakadásjelzőt”.

 

A defekt is nagyon erős jelzés lehet, elsősorban arra nézve, hogy az életünkben megtorpanás történt, hirtelen megálltunk, és nem tudunk tovább haladni.

 

Amikor a váltó romlik el, az jelzés arra, hogy váltanunk kellene, illetve olyan helyzetbe kerültünk, hogy szükséges lépéseket tennünk.

 

A fék és a gáz meghibásodását már könnyű ezen a vonalon kikövetkeztetni.

 

Ha a generátor romlik el, és nem termel elég energiát, akkor valószínű, hogy nincs elég energiánk a mindennapi életünkben. Ideje lenni „feltölteni” magunkat.

 

Nem vagyok autószakértő, így néhány alapdolgot soroltam fel, de nem is a tételes ok-okozat lista megírása volt a célom, hanem pusztán annyi, hogy vegyük észre a járművünk és köztünk lévő kölcsönhatást, és merengjünk el ezen a szűrőn át is az életünkről egy kicsit.

Mindenkinek kellemes analizálást kívánok!

 

Liszkay Judit

Okleveles asztrológus

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..