Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az asztrológia, mint a megértés eszköze: Ha nem kedvelsz egy embert, csináld meg a horoszkópját, és megkedveled.

Számos spirituális irányzat gyakorlati része az energiák megismeréséről, egymással való találkozásáról, és a találkozások által létrejött hatások különféle elemzéseiről szól.

Az asztrológia, mint napjaink egyik legismertebb, illetve legelterjedtebb tapasztalati módszere is ezen az elven vizsgálódik.

 

http://lovelovely.ru/

 

Miért említettem, hogy a megértés eszköze?

Ha nem kedvelsz egy embert, csináld meg a horoszkópját, és megkedveled…- tartja a mondás.

Mai rohanó világunkban, mi, emberek, nem töltünk kellő időt azzal, hogy a dolgok mögé nézzünk.

Életünk eseményeinek főszereplőjeként, vagy mások életének mellékszereplőjeként, állandóan változó díszletek között, sok-sok statisztával az oldalunkon, rohanunk a mindennapok egyik színpadáról a másikra. A nagy sietségben kevesebbet tolerálunk, többet ítélünk.

 

Az asztrológia abban segít, hogy elfogadóbbá váljunk és megértsük azt, hogy senki sem tud kibújni a bőréből (esetleg ideig-óráig) még a mi kedvünkért sem.

Ha szánunk rá egy kis időt, hogy magunkat és másokat is ezen a spirituális szűrőn át kicsit jobban megvizsgáljuk, akkor sokat profitálhatunk a felismerésekből.

 

A lavina elindul…, ha elfogadóbbá válunk, kevesebb lesz a konfliktus az életünkben, és jobban megismerjük önmagunkat. Némi tudatossággal elindulunk abba az irányba, hogy lassan használni kezdjük az erősségeinket, és fejlesztjük a gyenge pontjainkat. Mindezek hatására, sokkal nagyobb belső békét teremtünk, és a külvilággal is egyre inkább harmóniába kerülünk.

Hiszen amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent…

 

http://cdn.big.bien.hu/

 

Természetesen nem mindig ilyen egyszerű a képlet. Ha valakiben olyan tulajdonságokat látunk, amit sehogyan sem tudunk tolerálni, akkor két feladatunk van.

Az első, hogy nagyon erősen belenézünk abba a bizonyos tükörbe, amit az illető tart nekünk, és megkeressük magunkban, hogy mi is ennek az ellenérzésnek az oka.

A második, ha minden erőfeszítésünk ellenére sem változik a helyzet, akkor amennyire az adott kapcsolat minősége engedi, meghúzzuk a határokat.

Az élet persze nem fekete vagy fehér, így nagyon érdekes dolgokat képes produkálni.

 

Érdemes elgondolkodni azon, hogy miért van az, hogy például a feleség elválik mihaszna férjétől, aki egy lusta fráter, és semmit sem csinál. Optimális esetben a férj a zátonyra futott kapcsolat meggyászolása után továbblép, és új kapcsolatot alakít ki. Az újdonsült feleség azt érzi, hogy kifogta az aranyhalat, és még évek múltán is fogja a fejét, és nem érti, hogy az előző asszony hogy lehetett ennyire balga, hogy elengedte ezt a főnyereményt.

Nos, a történetben lévő csavar is az energiákkal magyarázható.

 

Ha két ember kapcsolatban van egymással, legyen ez szerelmi, baráti, vagy bármely más típusú kapcsolat, akkor kettejük között folyamatos energiaáramlás van. Az asztrológia ezt fényszögekkel illusztrálja. Ha két ember energiái, vagy fényszögei harmonikusan kapcsolódnak össze, akkor emelik egymást. Ilyenkor jól érzik magukat együtt, és a felmerülő problémáikon is könnyedén átlendülnek.

Ha azonban fényszögeik, vagy azok egy része nincs kedvező kölcsönhatásban egymással, lehet, hogy mindkettőjük a rosszabbik énjét domborítja ki a kapcsolatban.

Amikor válásra, vagy elválásra kerül a sor, és tartósan kikerülnek egymás energiamezőjéből, mindkettőjük élete pozitív fordulatot vehet.

 

A konzekvencia mindenképpen az, hogy törekedjünk arra, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat, például az asztrológia segítségével, és ne lemondással, megadással és beletörődéssel, hanem megértéssel, türelemmel, és szeretettel tudjuk kezelni emberi kapcsolatainkat.

 

Liszkay Judit

Okleveles asztrológus

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..