Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az auralátás a harmónia szolgálatában: személyiség- és lelki fejlődés a látó tanácsaival

Van, aki még egyelőre ott van leragadva, hogy létezik-e egyáltalán aura, mások pedig készséggel elhiszik és elfogadják, hogy a valóságnak lehetnek olyan tartományai, mint amilyenek az emberi energiamezők. Akik pedig szó szerint megpillantották már az emberi kisugárzásuk egy részét, nyilván nem vonják kétségbe a saját élményeiket.

 

Van olyan ember, aki éveken át tanulja, hogyan tehetne szert auralátó képességre. Elképesztő dolgokat találnak már ki arra, hogyan ajándékozhatná meg magát az átlagember ezzel az élménnyel Ahogyan van 3D-s szemüveg, 4D-s mozi, hologramos képkivetítő technika stb., úgy az auralátás élményét is technikai eszközökkel akarják „eladni” nekünk. Ez azonban soha nem lehet olyan tökéletes, mint a valóság.

 

www.pinterest.com

www.pinterest.com

 

A valóságban az emberek sokdimenziós lények, akiknek rendelkeznek aurával, van saját szellemük és lelkük. A napvallás szerint az ember nem csupán test, lélek és szellem, hanem fény is!!!

Én azt állítom, hogy a szellemünk sokkal többre képes, mint amennyit kihozunk belőle. Az emberi szellem lényünk egyik halhatatlan, örökkévaló része, amely nem a fizikai világ szülötte.

 

Az átlagemberek nem ismerik a saját szellemüket, így azzal sincsenek tisztában, hogy milyen lehetőségek lakoznak saját szellemükben.

 

Az ember spirituális képességei részben az aurájában rejlenek, részben a szelleméhez és a lelkéhez kapcsolódnak. Ezek potenciálisan lehetővé teszik az ember számára, hogy a valóság sokkalta szélesebb spektrumát érzékelhesse, mint amennyit manapság észlel.

 

Az auralátás is egyike azon képességeknek, amelyek segítségével az ember túlláthat a fizikai világ három térdimenzióján. Az auralátó lényegében egy komplex energialényként érzékeli az embert. Aurát láthatnak gyermekek és a felnőttek egyaránt, olykor-olykor felvillanhat, kirajzolódhat egy-egy része, de a stabil auralátáshoz a született adottságon túlmenően képzettségre is szükség van.

 

2

 

 

A képzett auralátó képes kiigazodni a testünk körül mozgó energiamező egyes sajátosságai között. Érzelmi állapotokról, tudatállapotokról, régi és új testi betegségekről, a bennünket ért pillanatnyi és hosszan tartó hatásokról, a szellemi és lelki képességeinkről, hajlamainkról, a személyiségünk erősségeiről és gátjairól, a hitünkről és a realitásérzékünkről, fejlett és éretlen jellemvonásainkról, a személyiségünkről, az energiatartalékainkról, a megvalósító erőinkről, a harmonikus és diszharmonikus életterületekről, a pozitív és elnyomott emlékek és megszerzett tapasztalatok sokaságáról árulkodik az egyén aurája sok minden mással egyetemben.

Egyszóval, az auránkban hordozzuk a múltunk visszamaradt lenyomatait, a jelen pillanatnyi benyomásait és a jövőnkben rejlő lehetőségeket.

 

Számomra az auraérzékelés egyik legizgalmasabb területe mindig is a személyiség- és a lelki fejlődés, valamint fejlesztés volt. Ennek oka az, hogy az emberi tudati, tudatalatti és tudatfeletti vezérlés együttesen határozza meg leginkább azt, amit önmegvalósításnak, a sors megélésnek, a karma teljesítésének, életminőségnek, s életnek hívunk. Ezért korántsem mellékes, hogy összehangoltan működnek-e bennünk ezek a síkok.

 

3

 

 

Megfigyelésem szerint a hozott adottságok tudatos életvitellel történő kibontakoztatása a tartalmas és értékteremtő élet záloga. Az adottságok és tudatossági szintek összehangolása azonban korántsem olyan egyszerűt! Sok életre szóló feladat. A harmonikus életet csak harmonikus személyiséggel és lelki világgal érhetjük el és tarthatjuk fenn.

Mint mindent, ezt sem kapjuk ingyen. Sok próbálkozásra, tanulásra és megtapasztalásra van szükségünk. Csak akkor vezet sikerhez ez a törekvésünk, ha az egyéni igényeihez igazodó tanácsokat és energiákat kapunk.

Elvem, hogy minimális külső segítségnyújtással, iránymutatással, beavatkozással és maximális önállósággal társítva, kölcsönös bizalommal, őszinte kommunikációval és gyümölcsöző együttműködéssel hozhatjuk ki egymásból a legtöbbet.

 

Ennek egyik kiváltó spirituális eszköze, amikor egy auralátó tanácsait is kikérjük.

Mivel én az ősi tradíciókban hiszek, ezért jó szívvel ajánlom, hogy az auralátást is vessük latba, ha szeretnénk személyre szabott, objektív iránymutatásokat kapni akár a spirituális fejlődésünkhöz, akár a mindennapokban felbukkanó kérdéseink holisztikus megválaszolásához.

 

Mivel sokan fel szokták nekem tenni a kérdést, hogy tudnék-e ajánlani megbízható és profi auralátót, ezért erre most megadom a válaszomat.

Jó szívvel ajánlom Horváth Zoltánt, mivel én mellette tettem szert spirituális képességeimre és a mai napig együtt munkálkodok vele. 

Titkárságunk elérhető kedden és csütörtökön 15-18h között. 06/27/739-007 számon.

 

Aki harmonizálni szeretné személyiségét, annak figyelmébe ajánlom a 2017-ben induló EGÓMENTESÍTÓ KURZUSOMAT.

 

Az EGÓMENTESÍTŐ KURZUS várható időtartama egy év.

A NAPVALLÁS TANÍTVÁNYI KURZUSA előreláthatólag ezután vagy átfedéssel indul. (Ennek előfeltétele az egómentesítő kurzuson való sikeres részvétel.)

A KURZUSOK vezetője: Száraz György

Helyszíne: Dunakeszin található Naptemplomunk

Jelentkezés: napvallas@gmail.com

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

aurafejleszto-jpg

 

Részt vehetsz programjainkon:

  • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
  • Aurafejlesztő és Meditációs Klubjainkon
  • Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)
  • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
  • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
  • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
  • Főnix programunkon
  • Ébresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

napvallas@gmail.com

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..